ziro4vr írta:Csicsarito egy hajtós, küzdős játékos, de elment rajta ma pár ziccer. És amikor 2 méterre pattant tőle a labda és bedobás lett...ott sírtam.
Bale nagyon kevés, James is az volt ma, bár voltak jó megmozdulásai.
Cé..ez ma nagyon nulla volt. Messi kulcspillanatban átlendítette a csapatát, ez ma elmaradt tőle. A kibaszott szabadokat hogy a nagy egója miért nem engedi másnak hagyni...hány aranylabda kell még ahhoz.
Illarra..ilyen gyenge embert mondanám hogy rég láttam a madrid kp-ján, de volt pár.
Teljesen más az előrejáték ezzel a két szélsővédővel. Teljesen.
Kroos, kérlek ne legyen bajod.
Nos,
Javier H ennek ellenére hasznos csapattag,hiszen azzal ha odateszi magát,akar,azzal mutatja azt miért játszik valaki,ellenben bale-el aki .......és most ne folytassuk.
Cé....ma nagyon hurka volt,sőt.....alig volt haszna.
Illarra,miért van itt? Ezt a kérdést önnön magának kellett volna már egy éve feltennie.
A valenciának rohadt nagy mázlija volt,hogy megúszta ezt a meccset.
pepe ellen ment a cirkusz,próbáltam védeni,de nem ment. Mindegy,benne volt ma a hiba,mint bármelyik top védőben,de legalább sokan nyugodtan alhatnak akik állandóan előveszik ha néha....néha...mert csak NÉHA vét.
Egy védőre cseréltem volna TALÁN el az elmúlt 5 évben,thiago silva,de a brazilban is legalább ennyi hiba benne van,úgyhogy minőségben nem mentünk volna előre,max megítélésben,mert pepének 110% os teljesítmény kell ahhoz hogy nem rossz kategóriába essen,mig másnak elég a fele ennyi megoldás a tophoz. Az elmúlt 5-6 év legalulértékeltebb játékosa egyébként. Messze a legjobb védőnk volt ezen idő alatt. Ezt kár vitatni is.
kroos,remek hogy megsérült....már csak ez kellett.Mint a verés úgy hiányzott.
Lehet hogy hiányzik benzema?
Isco gólja bomba volt....de kevés,bírom a tagot,de amit ma is nyújtott jamessel karöltve az kevés.
Ez a hajó elment. 25 kapufát lőttünk ebben a szezonban,ami nem szerencsétlenség hanem fejben gyengeség,mert aki fejben erős,az bepattintja a kapufáról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.