ziro4vr írta:Ha Joachim Löw lenne az edző, akkor bement volna a tizi és az egyik kapufa..tök evidens szerintem.
Amúgy ez a mai meccs minden bosszúság ellenére tényleg reményt keltő olyan szempontból, hogy végre láttam a csapatot küzdeni, mert ezt már nagyon rég nem láttam tőlük. CR és Bale csalódás volt ebből a szempontból is, de a többiek nagyon mentek a végén, és ez nagyon jó, így kell. Emiatt igazából nem is vagyok olyan szomorú, mert a Villareal elleni 1-1 vagy a Valencia elleni 2-1 (mikor Bale passz helyett elszarta 1-0nál és 2-0al fordulhattunk volna a félidőben), meg még Sociedad 0-2 ről, sajnos itt ment el a bajnokság. Minden rangadót ugyanúgy bukhattunk volna nyugodtan, ha ezeket a kötelezőket hozzuk, de nem. Szóval emiatt ma nincs bennem különösebb bánat. BL-t meg be lehet húzni, az szerencse kérdése, két meccs van hátra, és két meccsen bármikor lehet szerencsénk és kijöhet a lépés. Meg persze az is lehet, hogy nem. De az behúzható. Most legyen mákunk, azt el lesz minden felejtve.
Inkább a jövőt illetően aggódom nagyon, hogy Bale a nyakunkon marad-e, Isco lelép-e, megint igazolunk e totál értelmetlenül vagy végre ésszel is költjük a dellát? Ezek a nagy-nagy gondok. Ez a keret ezer sebből vérzik, nagyon sok távozónk lesz előreláthatóan, és sok minőségi érkezőre volna szükség, de nem látom nagyon kiket fogunk hozni. Hátul kb megvagyunk, de amúgy ennyi.