Eddig még a City is gyenge csapat volt.tucsoki írta:Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mert nem az. A Bayernnél megbukott, a Citynél meg mégjobban kijön majd, hogy honnan jönnek az ő eredményei. Jesús Navas lesz a jhv, Clichy meg a tkpNem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. május 9., szombat 22:35-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Lesz ott még "But we had possession" jövőre, csak figyeld.torjack írta:MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó
A City hajója
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Jogos, tényleg, erre elsőre nem is gondoltam, annyira ideges vagyok Kroos miatt.Realista24 írta:Elvileg egy nap kell, hogy lenyugodjon a sérülés, akkor lehet pontos diagnózist felállítani.
Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elvileg egy nap kell, hogy lenyugodjon a sérülés, akkor lehet pontos diagnózist felállítani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó
A City hajója
Hétfőn ?!Realista24 írta:Hétfőn lesz vizsgálat....Kroos-ról mit tudni?...csak elővigyázatosság vagy ő is kiszállt?
Sanitasnál is bevezették a vasárnapi zárvatartást, vagy mi a lótúróért a szezon legfontosabb meccse előtt a legfontosabb emberünket nem lehet azonnal kivizsgálni, hogy mi van vele?!
Na, ezeketől a hírektől tudok agyfszt kapni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ilyenek mentek haza a 88. percben a BL döntőn a stadionból.hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez...teljesen megérdemelték...szerencse ide vagy oda...jövőre újra próbálkozunk!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- sebydani
mondjuk nem ilyen kommentekben hanem a csapatunkban aki történelmet írhat és akkora fukkot mutathat amekkorát még sosem ? azért a Bernabeuba jönni úgy, hogy elég 1 gól hogy kiess nem hiszem hogy olyan nyugtató lenne rájuk nézve, 1 meccsen kifoghatjuk a szarabbik napot, konkrétan nyerettünk velünk egy sima x-es, vagy elvesztett meccset,de 2 meccsen kijön a különbség. Pogba meg mindig nem Messi még, játszott már ellenünk azért ne tegyünk már be csak mert rúgott egy gólt egy olasz kiscsapatnak. megyünk Berlinbe Barcát verni! aki meg máshogy gondolja jelentkezzen a zöldnevűeknél, lehet pihenni csüt. reggeligadamzz írta:miben bíztok egy ilyen meccs után?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hétfőn lesz vizsgálat....Kroos-ról mit tudni?...csak elővigyázatosság vagy ő is kiszállt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem számítottam rá, hogy buktok a Valencia ellen. Szerintem ahogy ma Luis Enrique, úgy Ancelotti is eltaktikázta magát.
Nálunk a Xavi,Masch,Rafinha középpálya nagyon sablon volt, főleg az első kettő miatt. Xavi ilyen rosszul tavasszal még nem játszott, ehhez jött a lötyögős foci a támadóinktól. De nekünk ma nem a Valencia volt az ellenfél.
Ancelotti meg most pihenteti Marcelo-t meg Carvajal-t. Támadásban ennyit számít a két szélső védő és a védekezés se volt rendben Arbeloa-val és Coentrao-val.
Amúgy nagy küzdő a Real, ezt megint bebizonyította. Akkor megy nektek a legjobban, mikor baj van. Sok sok éve.
Innen már behúzzuk, elég a Depor ellen nyerni, de akár már a Calderon-ban bajnokok lehetünk.
Juve ellen ugyanígy kell küzdenetek. Ami gond lehet szerintem szerdán, hogy ma is legtöbb veszélyt beívelésekből és fejesekből okoztátok, ami az olaszok ellen nehezebb lesz. Ráadásul szerintem kifutotta magát a csapatotok, nem kicsit.
...Kroos-ról mit tudni?...csak elővigyázatosság vagy ő is kiszállt?
Nálunk a Xavi,Masch,Rafinha középpálya nagyon sablon volt, főleg az első kettő miatt. Xavi ilyen rosszul tavasszal még nem játszott, ehhez jött a lötyögős foci a támadóinktól. De nekünk ma nem a Valencia volt az ellenfél.
Ancelotti meg most pihenteti Marcelo-t meg Carvajal-t. Támadásban ennyit számít a két szélső védő és a védekezés se volt rendben Arbeloa-val és Coentrao-val.
Amúgy nagy küzdő a Real, ezt megint bebizonyította. Akkor megy nektek a legjobban, mikor baj van. Sok sok éve.
Innen már behúzzuk, elég a Depor ellen nyerni, de akár már a Calderon-ban bajnokok lehetünk.
Juve ellen ugyanígy kell küzdenetek. Ami gond lehet szerintem szerdán, hogy ma is legtöbb veszélyt beívelésekből és fejesekből okoztátok, ami az olaszok ellen nehezebb lesz. Ráadásul szerintem kifutotta magát a csapatotok, nem kicsit.
...Kroos-ról mit tudni?...csak elővigyázatosság vagy ő is kiszállt?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A csapatunkban. Mindig, minden korulmenyek kozott.adamzz írta:miben bíztok egy ilyen meccs után?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
miben bíztok egy ilyen meccs után?
Egy rendezett, nyugodt, előnyben lévő Juve érkezik.
Megyünk majd előre fele persze, de már most szarok attól,hogy Tevez és Morata 2v2-ben viszi a Pepe Illarra duóra.
Egy rendezett, nyugodt, előnyben lévő Juve érkezik.
Megyünk majd előre fele persze, de már most szarok attól,hogy Tevez és Morata 2v2-ben viszi a Pepe Illarra duóra.
- sebydani
Mathers, rád is vonatkozikziro4vr írta: Csak kérlek, ne írd be meccs előtt hogy mi lesz, mert rohadtul balszerencsét hoz. Két BL meccs, annyit bírj ki.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak kérlek, ne írd be meccs előtt hogy mi lesz, mert rohadtul balszerencsét hoz. Két BL meccs, annyit bírj ki.Remy írta:Pont múltkor linkeltem egy képet, hogy az utolsó 5 fordulóban nagy előnyről buktunk bajnokságot. Még van matematikailag esély, szóval várjuk ki a kövi meccs végét. Atletico ellen kikapnak, Deport ellen X és szevasz. Bár erre az esély már nagyon kevés, de MÉG nincs vége!hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez...teljesen megérdemelték...szerencse ide vagy oda...jövőre újra próbálkozunk!
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont múltkor linkeltem egy képet, hogy az utolsó 5 fordulóban nagy előnyről buktunk bajnokságot. Még van matematikailag esély, szóval várjuk ki a kövi meccs végét. Atletico ellen kikapnak, Deport ellen X és szevasz. Bár erre az esély már nagyon kevés, de MÉG nincs vége!hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez...teljesen megérdemelték...szerencse ide vagy oda...jövőre újra próbálkozunk!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez...teljesen megérdemelték...szerencse ide vagy oda...jövőre újra próbálkozunk!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91