Isco - 22
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Re: Isco - 23
korrektet nyilatkozott most, lehet rá szóltak
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A góljáig tényleg nem volt élete meccse, de utána teljesen rendben volt. Mondjuk talán feljebb is lépett, hogy beállt a Valencia védekezni. A mezőnymunkája egyébként nekem is tetszik, de tényleg nem "csak" ennyi van benne. Jövőre megint top lesz!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
oh. ez eléggé kellemetlen. remélem lecsillapodnak a kedélyek, nem lenne jó egy újabb öltözői, edző vs játékos balhé mint mou utolsó évében.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/blog/2015/05/08/az-isco-ugy/Norbii írta:lemaradtam, mi történt?Realista24 írta:De a Ramosos rész, az finoman fogalmazva is túlzás volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
lemaradtam, mi történt?Realista24 írta:De a Ramosos rész, az finoman fogalmazva is túlzás volt.
bravó tatám.
mint ló a lónak.
mint ló a lónak.
egész délután erről beszéltem.Nincs most előttem egy jegyzetfüzet minden megmozdulásával, de annál konkrétabb eset nem is kell, amikor a 88. percben Marcelo joggingba végignézi ahogy Isco visszasprintel a semmiből, majd az alapvonalnál szereli a támadót. Nem ez az egy eset volt és nem ma fordult először elő. A Marcelo-CR tengely hanyag védekező munkáját (pláne egy olyan meccsen, ahol tényleg menni kell előre...), ahhoz képest hogy úgy indult, hogy még egy szögletzászló is jobban védekezik nála, remekül kárpótolja.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco: "A szavaimat félreértelmezték. Egyik játékos sem boldog, ha nem játszik."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A másodikból indulok ki, de megvárom a teljes interjút, nem annyira szeretem a kiragadott mondatokat.miért? az első fele alapján nem igaz a hír, a második alapján lehetne, de az meg szerintem minden focistára igaz.
Egyébként nem elsősorban azzal van gond, hogy zavarja-e a padon ülés vagy sem. De a Ramosos rész, az finoman fogalmazva is túlzás volt.
Ja, és a gólja parádés volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az első mondatból ítélve nem úgy tűnik. Mert a második egy atom-sablon, amit előbb-utóbb minden játékos lenyilatkozik....Realista24 írta:Tehát akkor ez alapján igaz lehet a hír.Isco: "I'm happy. This year I'm playing more than I imagined."
Isco: "The day I'm happy to be on the bench is the day I'll retire as a football player."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tehát akkor ez alapján igaz lehet a hír.Isco: "I'm happy. This year I'm playing more than I imagined."
Isco: "The day I'm happy to be on the bench is the day I'll retire as a football player."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
___Samy___ írta:pazar gól
de egyet mondjon már meg nekem valaki, farkas norbi honnan szedi ezeket a f.szságokat, hogy jamest jobban csípik a srácok? mert nem ma mondta már ezt először
Farkasnál mióta számit mit mond? Egy világi tudatlan a focihoz,azért ezt észre kellene venni már.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
+1, minden szavával.tucsoki írta:Csodaszép gólja ellenére ez sem volt élete meccse, de aki nem veszi észre hogy mennyit dolgozik és mennyire akar, az vagy nagyon elfogult, vagy nem látja át mi történik a pályán.
Nincs most előttem egy jegyzetfüzet minden megmozdulásával, de annál konkrétabb eset nem is kell, amikor a 88. percben Marcelo joggingba végignézi ahogy Isco visszasprintel a semmiből, majd az alapvonalnál szereli a támadót. Nem ez az egy eset volt és nem ma fordult először elő. A Marcelo-CR tengely hanyag védekező munkáját (pláne egy olyan meccsen, ahol tényleg menni kell előre...), ahhoz képest hogy úgy indult, hogy még egy szögletzászló is jobban védekezik nála, remekül kárpótolja. Le a kalappal, belőle lehet valaki, bízom benne hogy nálunk...
Én is remélem, hogy nálunk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt nemtudom,de simán elképzelhetőnek tartom,hogy van benne valami.Amellet,hogy Isco egy nagyon penge játékos és ez a gólja is elképesztő volt,nagyon sokszor az ideg b.sz fel engem is a rátekeredéseivel.Rendben tényleg képes megetetni bárkit,de amíg ő ezzel szarakszik,tehetné tovább 1-2 ütemmel korábban.Ez szerintem a csapattársakat is zavarja.___Samy___ írta:pazar gól
de egyet mondjon már meg nekem valaki, farkas norbi honnan szedi ezeket a f.szságokat, hogy jamest jobban csípik a srácok? mert nem ma mondta már ezt először
+a nyilatkozatai is szemet szúrhatnak,ilyet nem dobhat ki senki a generátorból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
pazar gól
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Csodaszép gólja ellenére ez sem volt élete meccse, de aki nem veszi észre hogy mennyit dolgozik és mennyire akar, az vagy nagyon elfogult, vagy nem látja át mi történik a pályán.
Nincs most előttem egy jegyzetfüzet minden megmozdulásával, de annál konkrétabb eset nem is kell, amikor a 88. percben Marcelo joggingba végignézi ahogy Isco visszasprintel a semmiből, majd az alapvonalnál szereli a támadót. Nem ez az egy eset volt és nem ma fordult először elő. A Marcelo-CR tengely hanyag védekező munkáját (pláne egy olyan meccsen, ahol tényleg menni kell előre...), ahhoz képest hogy úgy indult, hogy még egy szögletzászló is jobban védekezik nála, remekül kárpótolja. Le a kalappal, belőle lehet valaki, bízom benne hogy nálunk...
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Mert azért ez a véleményem mert Isco a kiskedvencem mi? Nem azért mert igaza van? Mert nem amúgy is ez a vélemény nekem is? Jólvan fiam. Idegesítsél még fel te is. Az a normális h Bale csak azért játszik mert 100 millió, ez a normális, és így kell lennie. Örülök akkor.Realista24 írta:Valaki, gondolom, ha egy olyan játékos nyitná ki a száját, akit nem csípsz, akkor is ez lenne a véleményed.realfan91 írta:Végre valaki kinyitott a száját. Az a baj, h egyből off lesz neki. Ezt nem fogják tűrni. Pedig a többiek is felemelhetnék a hangukat ilyenkor.
szép volt kicsi, így kell pofázni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valaki, gondolom, ha egy olyan játékos nyitná ki a száját, akit nem csípsz, akkor is ez lenne a véleményed.realfan91 írta:Végre valaki kinyitott a száját. Az a baj, h egyből off lesz neki. Ezt nem fogják tűrni. Pedig a többiek is felemelhetnék a hangukat ilyenkor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Ja, tök jó lenne ha a tavaszi hajrára állna a bál az öltözőn belül, nem is értem miért nem esnek egymásnak a médián keresztül.realfan91 írta:Végre valaki kinyitott a száját. Az a baj, h egyből off lesz neki. Ezt nem fogják tűrni. Pedig a többiek is felemelhetnék a hangukat ilyenkor.
Mou alatt volt 1 hasonló szituáció, akkor is remekül kijöttünk belőle.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem mindenkinek van valami baja, kinek ezért, kinek azért. Kinek kisebb, kinek nagyobb problémája van. Viszont, ha mindenki egyszerre kezdene kiakadni, akkor akár be is fejezhetjük az idényt, mert hogy a csapatösszhang egy kupac szarral lesz egyenlő, az tuti.realfan91 írta:Végre valaki kinyitott a száját. Az a baj, h egyből off lesz neki. Ezt nem fogják tűrni. Pedig a többiek is felemelhetnék a hangukat ilyenkor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots