Hát ha Pep Angliába is elviszi a fociját, akkor ott lesznek érdekes dolgok. Ha nem enged belőle, akkor neki spanyolban a helye, de ott meg csak mi jöhetünk szóba. Makacs ember, az a legnagyobb baja. Nálunk is voltak hülyeségei, amitől a falat kapartuk, de jöttek az eredmények, így nem szólt be senki. Nem azt mondom, hogy edzőgéniusz, sosem állítottam, de azért nem is olyan kutyaütő, ahogy próbálják páran beállítani. Azért olyan eredményeket amiket elért, csak úgy nem lehet mert van egy ó csapatod. 1 évre kijöhet a lépés, de 4 évig nem. Más kérdés, hogy ha nálunk elnökváltás lesz még az is lehet, hogy a Barca padja üres lesz. Ilyen játék mellett nem is értem, hogy vetődhet fel LE menesztése. Bár ha Laporta nyer, ő a múltba szerelmes, megpróbálja ugyanazt csinálni. Vicces helyzet, kora tavasszal azt mondtam, már nyertünk idén, mert elnökválasztások lesznek, de most ha Bartomeu-t leszavazzák, aki amúgy nem odavaló, akkor a feje tetejére állhat minden. Ebből most már rosszul is kijöhetünk. Bár ahogy olvastam legutóbb, Laporta ha indul esélyes, mögötte Bartomeu a második.
...azért elképzelem az angol szurkolókat, akik egy bedobásnak vagy ütközésnek is úgy örülnek mint egy gólnak, mikor meglátják Pep passzolgatós fociját...lehet, hogy 2 hónap után úgy elverik a parkolóban, hogy hazáig futni fog...