OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Kellene egy kis segítség aki otthon van a témában.
A suliban a következő feladatokat kaptam a tanáromtól:
1, Csoportosítsa az adatbázisokat
2, Sorolja fel leggyakrabban alkalmazott adatmodelleket
Ha valaki ért hozzá, akkor le tudná írni a 2. kérdésre a választ? szinte sehol sem találom az interneten. Az első kérdésre ha jól tudom a válasz a következő: Relációs,Hálós,Hierarchikus.
A suliban a következő feladatokat kaptam a tanáromtól:
1, Csoportosítsa az adatbázisokat
2, Sorolja fel leggyakrabban alkalmazott adatmodelleket
Ha valaki ért hozzá, akkor le tudná írni a 2. kérdésre a választ? szinte sehol sem találom az interneten. Az első kérdésre ha jól tudom a válasz a következő: Relációs,Hálós,Hierarchikus.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jó kész, kiégetted az agyam mára, el is teszem a tanulni valót.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Milyen tételekről lenne szó? Jöhet PÜ-ben!Victor írta:valaki nem tud segíteni kicsit informatika tételek kidolgozásában, átfutásában? asszonynak kellene, mivel egyikünk sem ért túlságosan hozzá, így nem tudjuk eldönteni, hogy jók-e a szóbelire összeírt tételek.
Marketing területen dolgozó emberke rámírhatna pü-ben.
Aki tanulja, az köszi nem, nem érdekel
Aki tanulja, az köszi nem, nem érdekel
joabulicsak
Van itt aki megtanult már magtól kb közepes szinten programozni?
Vagy van aki ismeri a python nyelvet?
PM-ben lehet jelentkezni. Van pár teljesen egyszerű és általános kérdésem a fentiekkel kapcsolatban.
Köszi előre is!
Vagy van aki ismeri a python nyelvet?
PM-ben lehet jelentkezni. Van pár teljesen egyszerű és általános kérdésem a fentiekkel kapcsolatban.
Köszi előre is!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
valaki nem tud segíteni kicsit informatika tételek kidolgozásában, átfutásában? asszonynak kellene, mivel egyikünk sem ért túlságosan hozzá, így nem tudjuk eldönteni, hogy jók-e a szóbelire összeírt tételek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
a vbk-n is csak tegnap indult be :
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
akkor elsőéves gtk-sként még épp időben vagyok mert én sem ismertem eddig amúgy nagyon nagy játék, köszi hogy bedobtad
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Egyszer valamelyik BGF-s szakon annyian nem bíztak az államiban, hogy több volt a fizetősre a pont. :ĐFerencváros írta:Na letudtam az írásbeliket, megoldásokat néztem, kalkulálgattam, jön a kérdés: szerintetek mennyire lesz megemelve a ponthatár? Fizetősön gondolom nem viszik azért 290-300 fölé, ugye?
A tervezett szakon tavaly 266 volt, illetve általában alapponthatár körül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Állás - irodai meló - hosszú távra kiadó:
Német tudás
Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok
Budaörs vagy közeli lakhely
pü-t írj, ha érdekel.
Német tudás
Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok
Budaörs vagy közeli lakhely
pü-t írj, ha érdekel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Basszus remalmom volt ma! Esku erre riadtam fel. Azt almodtam hogy Modric visszatert jatszott a meccsen es epp egy kontrat vezettunk amikor o vezette a labdat lenduletbol de rosszul lepett es nyilt toressel eltort a bokaja. Meg mindig bennem van a kep ahogyan allt a bokaja. Nagyon rossz volt.
Majdnem pont eltalálták.BBeno írta:napi m1. nothing new
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Na letudtam az írásbeliket, megoldásokat néztem, kalkulálgattam, jön a kérdés: szerintetek mennyire lesz megemelve a ponthatár? Fizetősön gondolom nem viszik azért 290-300 fölé, ugye?