Remek hasonlatoknumberone1 írta:https://www.youtube.com/watch?v=UC6suYVm60s#t=55
1:08-nal a feher 11-s emlekeztet vkire, 1:45-nel Casillas
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Jó lenne azért ha valami olyan emberekkel csinálják ezt a videót, akik amúgy már láttak a valóságban labdát
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. május 11., hétfő 13:07
Remek hasonlatoknumberone1 írta:https://www.youtube.com/watch?v=UC6suYVm60s#t=55
1:08-nal a feher 11-s emlekeztet vkire, 1:45-nel Casillas
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. május 11., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 11., hétfő 2:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 11., hétfő 0:58
Ja nem passzolnak neki, egy olyan megkerulos csel utan amit a Juve ellen leprobalt, hat en sem passzolnek neki,olyat megye 2-ben lehet latnidannen írta:bale ügynöke állítólag kifakadt a telegraphnak: " bale karrierje hanyatlik, mert a csapattársai nem passzolnak neki"![]()
mond még pár vicces dolgot, meg hogy 100%, hogy jövőre is itt lesz a vadló..
http://www.marca.com/en/2015/05/10/en/f ... 58071.html
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 10., vasárnap 19:51
Benzema, Bale és James is az adidas kiemelt arcai.phys írta:Kakanak muszáj volt itt lennie, mert kellett egy Adidas-os nagynév. Most nem tudom James annak számít -e adidasnál, de Bale tuti. Ha James annak számít akkor látok csak esélyt arra, hogy eladjuk Bale-t.
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 10., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 10., vasárnap 19:13
Az az elsődleges, hogy eladjuk és az árából szépen be lehet vásárolni. De most, hogy ezt nyilatkozta az ügynöke, hogy jövőre is marad alaposan berezeltem. Én nem szeretném a csapatba tudni a következő szezonba, de ha mégis marad inkább a pad mint a kezdő és már boldogabb leszek egy fokkal.És az jót tett a csapatnak? Vagy ha egyszer valaki ült 10 millióért a padon, akkor ülhet más is? Vagy mi?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 18:43
És az jót tett a csapatnak? Vagy ha egyszer valaki ült 10 millióért a padon, akkor ülhet más is? Vagy mi?hamesz írta:Kaká is üldögélt egy darabig a padon és ha jól emlékszem ő is szép kis pénzt kapott érte. De ha rosszul tudom akkor sorry.A fizuját állnád? Esetleg azt a pénzkiesést ami az eladásából jönne be? A médiával/elökkel elszámolnál az edző helyett?
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 10., vasárnap 18:43
Kaká a döglött kutyának nem kellett. Bale-t meg nagy pénzért el lehetne adni a MU-Chelsea-City hármas egyikének.hamesz írta:Kaká is üldögélt egy darabig a padon és ha jól emlékszem ő is szép kis pénzt kapott érte. De ha rosszul tudom akkor sorry.A fizuját állnád? Esetleg azt a pénzkiesést ami az eladásából jönne be? A médiával/elökkel elszámolnál az edző helyett?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 10., vasárnap 18:41
Kaká is üldögélt egy darabig a padon és ha jól emlékszem ő is szép kis pénzt kapott érte. De ha rosszul tudom akkor sorry.A fizuját állnád? Esetleg azt a pénzkiesést ami az eladásából jönne be? A médiával/elökkel elszámolnál az edző helyett?
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 18:37
Hú, nagyon együtt érzek ezzel, én is elképesztően vártam anno! Meg tudod, az, hogy a csávó védőtől szélsőn át csatárig mindenhol játszott a Spursben és bizonyított, na ezt nehéz benyelni. Hogy egy univerzális játékos képét mutatta. Ma meg pont az a szomorú, hogy olyan szintre egyszerűsödött le a játéka... Már le sem írom, hogy egyszerű, mint a faék, mert mélyen sértő volna a faék számára...OutSider írta:Óriási bizodalmam volt ebben az emberben.
Már nekem is elfogyott.
Az esetek 80%-ban CR sem tesz többet a meccshez mint Bale a góljain kívül, amit viszont raklapszámra rúg. Bale ezt nem teszi meg. Kettő ilyet pedig nem bír el a csapat. Jöjjön helyette .......... lényegében bárki. Ebben az "árkategóriában" senki nem fog szerintem kevesebbet hozzá tenni mint Bale...
Sajnos.. leírni is rosszul esik. Én nagyon bíztam a srácban
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 18:13
Ezt már anno is belökted. A fizuját állnád? Esetleg azt a pénzkiesést ami az eladásából jönne be? A médiával/elökkel elszámolnál az edző helyett?hamesz írta:Felőlem maradhat, ha a padon fog csücsülni. Kéne valakit igazolni a helyére jó drágán és akkor mehetne is a padra, mert nem férne be.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 10., vasárnap 18:11
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 17:06
Engem is. Rajtunk fog ragadni.Norbii írta:a cikk vége nagyon elszomorított.![]()
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 10., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 10., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 10., vasárnap 10:12
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 10:05
Öngóllal az első percekben?Toti írta: nemtudom, h miért de azt érzem, h a juve ellen eldönti.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem