De lényeg a lényeg,az a fontos hogy madrid fehér felén szép,eredményes foci legyen,akár Bale-el,akár nélküle...
Nagyon kíváncsi vagyok Ancelotti koncepciójára. Viszont az, hogy a jelek szerint Perez vakon megbízik szinte Zidaneban, az nekem nagyon pozitív. Most nem arra gondolok, hogy évente hoz két Varane-szintű tehetséget, hanem összességében pozitív irányba próbálja vinni a Real játékát. Pontosan tudja, hogy mire vágynak a madridisták, ahhoz meg kellően intelligensnek tartom, hogy ne essen a korábbi hibákba, amikor orrnehéz lett a csapat.
Az Ő színre lépésével bizakodó lettem. Szerintem Ancelotti sem fafejű ráadásul, nem hinném, hogy védekezni fog itt, annak ellenére sem, hogy olasz. Meg elvileg Ő játékosként is kreatív középpályás volt, ha van ennek bármi jelentősége.
Ami még eszembe jutott az Isco - Zidane cikk kapcsán, hogy mennyire komoly dolog lehet egy (bár már most is elismert, de azért végső soron) fiatal tehetség számára, hogy csörög a telója, mit sem sejtve felveszi,és beleszólnak, hogy "Hello! Itt Zinedine Zidane beszél!"...
Nyilván Ő közel van ehhez a világhoz, máshogy éli meg, esetleg lehet, hogy nem is különösebben kedvelte Zidanet játékosként (lehet ilyet?
), de azért csak a világ valaha volt egyik legnagyobb játékosa! Nagyon komoly ez számomra.