Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Sitten is ő kapná az aranylabdát, mert hivatalos bajnoksággá tennék a börtön ligát aztán lőne 200 gólt. Egyébként felesleges is erről beszélni, mert lehet, hogy nem is csinált semmi törvénybe ütközőt, ha meg igen akkor meg úgy is megússza, kifizet egy nagyobb összeget, aztán kész.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Viszont a bíróság több befolyásos tagja is madridista, szóval 4-5 év börtönre ítélik valószínűleg, amit egy Madrid-játékosokról készült poszterekkel díszített cellában kell majd letöltenieJester írta:Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. A dokumentumok bizonyítják, nem csak hogy nem csalt adót a játékos, de minden esetben eleget tett adófizetési kötelezettségének, sőt túl is fizette azt.
Na igen, picit nagyobb vonzóerőt jelenthetett számára, mint az, hogyRealMadridFanatic írta:Ami még eszembe jutott az Isco - Zidane cikk kapcsán, hogy mennyire komoly dolog lehet egy (bár már most is elismert, de azért végső soron) fiatal tehetség számára, hogy csörög a telója, mit sem sejtve felveszi,és beleszólnak, hogy "Hello! Itt Zinedine Zidane beszél!"...
Nyilván Ő közel van ehhez a világhoz, máshogy éli meg, esetleg lehet, hogy nem is különösebben kedvelte Zidanet játékosként (lehet ilyet? ), de azért csak a világ valaha volt egyik legnagyobb játékosa! Nagyon komoly ez számomra.
- Üdvözlöm, Isco úr, itt Manszur bin Zajed al-Nahjan sejk beszél! Jöjjön a Citybe!
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én biztos voltam benne, h csak a gonosz emberek találták ki az egészet, és h isten fia nem h kevesebbet de több adót fizet a kötelezőnél, mert miért is ne.....Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. A dokumentumok bizonyítják, nem csak hogy nem csalt adót a játékos, de minden esetben eleget tett adófizetési kötelezettségének, sőt túl is fizette azt.
Nem olyan időket élünk, h egy Messit elmeszeljenek....egyébként ha beigazólodik h bűnös akkor dugják rács mögé, ha pedig nem akkor ne....ilyen egyszerű....de bárhogyis van, nem lesz rács mögött...Szerintem is megoldják, és talán én sem kívánom, de azért gyerekek ha elmeszelnék 2 év letöltendőre a Messi gyereket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha' érdekesRealista24 írta:Na, hogy kerek legyen.
A 2010 és 2011-es bevallásokat a napokban módosította, ha úgy tetszik önellenőrzést hajtott végre, mielőtt ezt is vizsgálják, ugyanis volt róla szó. Befizetett pótlólag még 10 milliót (ami azt feltételezi, hogy ezekben az években sem volt korrekt a bevallása). Ezzel próbál kompenzálni. Ettől függetlenül a vizsgálatot megtartják a 2007-08-09-es évekre.
Szerintem is megoldják, és talán én sem kívánom, de azért gyerekek ha elmeszelnék 2 év letöltendőre a Messi gyereket én 2 napig fetrengenék a röhögéstől. Óriási lúzerség lenne!Reaper's Scythe írta:Nem lesz ebből az adócsalás ügyből semmi. Amúgy akármennyire is unszimpatikus nekem az argentin, nem kívánom, hogy a világ 2 legjobb játékosából az egyik évekig börtönben üljön.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, hogy kerek legyen.
A 2010 és 2011-es bevallásokat a napokban módosította, ha úgy tetszik önellenőrzést hajtott végre, mielőtt ezt is vizsgálják, ugyanis volt róla szó. Befizetett pótlólag még 10 milliót (ami azt feltételezi, hogy ezekben az években sem volt korrekt a bevallása). Ezzel próbál kompenzálni. Ettől függetlenül a vizsgálatot megtartják a 2007-08-09-es évekre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
sőt túl is fizette azt
Valaki írta talán a múlt héten, hogy az lesz ennek a story-nak a vége, hogy Messi még több adót is fizetett be, mint amennyit kellett volna, nemhogy kevesebbet és láss csodát..
Nem lesz ebből az adócsalás ügyből semmi. Amúgy akármennyire is unszimpatikus nekem az argentin, nem kívánom, hogy a világ 2 legjobb játékosából az egyik évekig börtönben üljön.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
én ezt úgy olvastam, hogy a 10millió eurót azt a korrigálásra fizette be Leonidász. és nem csak úgy jó szívűségből adózott többet..Jester írta:Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. .
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ki gondolta volna, hogy ez lesz.Jester írta:Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. A dokumentumok bizonyítják, nem csak hogy nem csalt adót a játékos, de minden esetben eleget tett adófizetési kötelezettségének, sőt túl is fizette azt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. A dokumentumok bizonyítják, nem csak hogy nem csalt adót a játékos, de minden esetben eleget tett adófizetési kötelezettségének, sőt túl is fizette azt.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én biztos vagyok hogy nagy hatással volt rá...akár szereti Zidanet akár nem,az biztos hogy átvillant az agyán,hogy nem-e szórakozik vele valaki...Nyilván Ő közel van ehhez a világhoz, máshogy éli meg, esetleg lehet, hogy nem is különösebben kedvelte Zidanet játékosként (lehet ilyet? :) ), de azért csak a világ valaha volt egyik legnagyobb játékosa! Nagyon komoly ez számomra.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mourinhoról is ezt írta mindenki. Ettől még lehet, hogy nem fog Ancelotti védekezni, de ezt ne vegyük már biztosra.Szerintem Ancelotti sem fafejű ráadásul, nem hinném, hogy védekezni fog itt, annak ellenére sem, hogy olasz.
Mindkettőt adom, nem valószínű, hogy bele fog esni konkrétan ezekbe a hibákba. De Vannak egyéb lehetséges hibák, amikbe ő beleeshet, és ne felejtsük el, hogy ez az első ilyen munkája. Optimista vagyok vele kapcsolatban, de tudom, hogy senki sem tévedhetetlen, és tisztában vagyok azzal is, hogy a jelenlegi piacon nagyon nehéz egy Real Madrid megfelelő erősítést igazolnia. Én például Iscotól sem vagyok elájulva. Örülök az érkezésének, de én rá inkább egy hosszútávú befektetésként tekintetek, semmint egy azonnali sztárra.Pontosan tudja, hogy mire vágynak a madridisták, ahhoz meg kellően intelligensnek tartom, hogy ne essen a korábbi hibákba, amikor orrnehéz lett a csapat.
Csak vinné már el. Egyedül ez a vakegér képes fizetni Callejonért, sebtében el kell passzolni.Közben Callejónt vinné Benítez és a Nápoly -->
Lesz itt még elegánsabb jelző is az első 1-2 győzelem illetve trófea után. Pep beleült a tutiba, bukni nem igazán tud, a lerabolt BVB után nem lesz ellenfél Németországban, míg a BL meg lutri. Ha 3-4 év alatt sem nyeri meg, de otthon arat, akkor elégedett lesz vele a sajtó.adamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Pont ma jelent meg egy cikk ezzel kapcsolatban az El Confidencialon, miszerint Carlo pontosan tök ellentéte Josénak; mind emberileg, mind pedig szakmai téren!Szerintem Ancelotti sem fafejű ráadásul, nem hinném, hogy védekezni fog itt, annak ellenére sem, hogy olasz. Meg elvileg Ő játékosként is kreatív középpályás volt, ha van ennek bármi jelentősége.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- RealMadridFanatic
De lényeg a lényeg,az a fontos hogy madrid fehér felén szép,eredményes foci legyen,akár Bale-el,akár nélküle...
Nagyon kíváncsi vagyok Ancelotti koncepciójára. Viszont az, hogy a jelek szerint Perez vakon megbízik szinte Zidaneban, az nekem nagyon pozitív. Most nem arra gondolok, hogy évente hoz két Varane-szintű tehetséget, hanem összességében pozitív irányba próbálja vinni a Real játékát. Pontosan tudja, hogy mire vágynak a madridisták, ahhoz meg kellően intelligensnek tartom, hogy ne essen a korábbi hibákba, amikor orrnehéz lett a csapat.
Az Ő színre lépésével bizakodó lettem. Szerintem Ancelotti sem fafejű ráadásul, nem hinném, hogy védekezni fog itt, annak ellenére sem, hogy olasz. Meg elvileg Ő játékosként is kreatív középpályás volt, ha van ennek bármi jelentősége.
Ami még eszembe jutott az Isco - Zidane cikk kapcsán, hogy mennyire komoly dolog lehet egy (bár már most is elismert, de azért végső soron) fiatal tehetség számára, hogy csörög a telója, mit sem sejtve felveszi,és beleszólnak, hogy "Hello! Itt Zinedine Zidane beszél!"...
Nyilván Ő közel van ehhez a világhoz, máshogy éli meg, esetleg lehet, hogy nem is különösebben kedvelte Zidanet játékosként (lehet ilyet? ), de azért csak a világ valaha volt egyik legnagyobb játékosa! Nagyon komoly ez számomra.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
Igen igaz,csak ennek bedaruljuknak van egy ilyen negativ visszhangja,hogy nagy nehezen hozzuk nyögvenyelősen 1:0-ra...a lelépjük elegánsabban hangzik...Persze, de szerintem itt a bedaráljuk nem feltétlen erőfocira apellál. Be lehet darálni az ellenfelet folyamatos, nagy nyomás kifejtésével is, ami technikailag kiemelkedő megoldásokkal is elérhető. Hogy ebbe Bale mennyire passzolna, azt meg mindenki maga ítéli meg természetesen.
De lényeg a lényeg,az a fontos hogy madrid fehér felén szép,eredményes foci legyen,akár Bale-el,akár nélküle...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A La Gazzetta dello Sport szerint Cavani "picikét" kiakadt De Laurentiis "máskülönben lekapom a fejét" poénján és face to face kíván beszélni az elnökkel (ezek után nehezen tudom elképzelni, hogy maradni akar majd )! Közben Callejónt vinné Benítez és a Nápoly --> ; míg angol pletykák (Daily Star és társai ) szerint Higuaínt ma már orvosira várják Londonba!Cavani responde a De Laurentiis: "Quiero hablar cara a cara"
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- L.Miki
És te ezen csodálkozol? Nem újdonság az efféle dolgok tőlük. Komolytalan.adamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
Kíváncsi leszek azért, hogy mire fog menni a bajorokkal...
- RealMadridFanatic
Nem is igaz, most nem írtam mellé érveket! A hsz. többi része tőle független..ehhez képest hosszu sorokban fejtegetted hogy miért kell Bale...
Már nem fogok kardoskodni mellette, elfogadom a másik oldal véleményét is, sőt részben igazat is adok. Az ára horror, és bármennyire is jónak tartom, benne lenne, hogy megég. Csak én erre jóval kisebb esélyt látok nálatok.
Persze, de szerintem itt a bedaráljuk nem feltétlen erőfocira apellál. Be lehet darálni az ellenfelet folyamatos, nagy nyomás kifejtésével is, ami technikailag kiemelkedő megoldásokkal is elérhető. Hogy ebbe Bale mennyire passzolna, azt meg mindenki maga ítéli meg természetesen.kiscsapatokat is bedaráljukBale-lel ütötte meg a fülem...ez elég siralmasan hangzik.Nekem...
Lehet úgy is nézni, hogy fineszes, technikás játékos megbontja a védelmet egy szűk átvétellel, majd zseniális passzt ad, de az is lehet, hogy folyamatosan jól zár a védelem, és Bale egy tolás után úgy kipókhálózza a sarkot, hogy a kapus sírva fakad.
(ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak erre jó a walesi - ugye pont ez az alapja a vitának.)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
The new Verebesadamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
- morientes
Nem,nem kell győzködni a másikat...ehhez képest hosszu sorokban fejtegetted hogy miért kell Bale...Fogadjátok el, hogy máshogy látjuk. Van aki szerint (érzésem szerint nagyon tévesen) Bale egy darálós futógép, semmi több. Szerintem nem követték eléggé, vagy alábecsülik.
Nem kell győzködni a másikat.
Bale-lel is ugyanúgy lehetne szép foci.
Leírtam azt is amúgy,vele is elképzelhető szép foci,meg ugyanúgy nélküle is színtelen-szagtalan bruszt...
Csak ez a "kiscsapatokat is bedaráljukBale-lel ütötte meg a fülem...ez elég siralmasan hangzik.Nekem...
LEGIO PATRIA NOSTRA