Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 12., kedd 12:11

palesz77 írta: Édes istenem.. :lol: Lassan tényleg ugyanakkora élmény lesz néznem a sorozatot mint azoknak, akik nem olvasták a könyvet, annyi mindent változtatnak. A "kedvencem" az volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Pyp meg Green meghaltak a sorozatban.. Az minek kellett. Remélem nem azért írták ki őket most, mert megmondta Martin papa, hogy ők később meghalnak majd.. Ha igen, akkor tök fasza, mert a sorozat spoilerezi minimálisan a következő könyveket.. :roll: Na meg az is igen gáz volt, ahogy a Houndot megölték a sorozatban. Brienn?? Komolyan..? :fpalm:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig valószínűleg azért van...meg nem véletlen van kihagyva Aegon sem, sem a Greyjoyok...szerintem
Hound meghalt? B-) nem biztos az.
Nah de Pyp-Green azért haltak meg szerintem,mert egyrészt a könyvben sincs komoly szerepük, másrészt kellett drámai elem ahhoz a csatához...valami ismerős karakter halála,mely a nézőt eltölti valamennyi szomorúsággal...ez érthető sorozatos húzás volt sztem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 12., kedd 12:03

csababarca írta:Biztos akarod a spoilert?
CSak akkor nézd meg.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barristan Selmyről van szó, a hárpia fiai legyilkolják egy kisebb utcai csata során.
Ez könyvben nincs, bár ott is elesik majd sztem...csak ott a mereen-i csata során mondjuk...de szerintem az a sorozatból kimarad. Így oldották meg.
Édes istenem.. :lol: Lassan tényleg ugyanakkora élmény lesz néznem a sorozatot mint azoknak, akik nem olvasták a könyvet, annyi mindent változtatnak. A "kedvencem" az volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Pyp meg Green meghaltak a sorozatban.. Az minek kellett. Remélem nem azért írták ki őket most, mert megmondta Martin papa, hogy ők később meghalnak majd.. Ha igen, akkor tök fasza, mert a sorozat spoilerezi minimálisan a következő könyveket.. :roll: Na meg az is igen gáz volt, ahogy a Houndot megölték a sorozatban. Brienn?? Komolyan..? :fpalm:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 12., kedd 11:56

palesz77 írta:
kelemen.istvan írta: Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?! :vivo:
:roll:
Nem nézem most a sorozatot egyelőre, szóval le vagyok maradva, de olvastam mindegyik könyvet. Viszont ezt nem vágom, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?
Biztos akarod a spoilert?
CSak akkor nézd meg.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barristan Selmyről van szó, a hárpia fiai legyilkolják egy kisebb utcai csata során.
Ez könyvben nincs, bár ott is elesik majd sztem...csak ott a mereen-i csata során mondjuk...de szerintem az a sorozatból kimarad. Így oldották meg.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 12., kedd 11:55

itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ser Barristan

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 12., kedd 11:53

kelemen.istvan írta: Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?! :vivo:
Nem nézem most a sorozatot egyelőre, szóval le vagyok maradva, de olvastam mindegyik könyvet. Viszont ezt nem vágom, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 11:42

fiore írta:őt lefejezték már az elején
És tényleg, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aryáé él még akkor. Összekevertem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. május 12., kedd 11:28

kelemen.istvan írta:Továbbra is Got,
s05e05 epizód Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyénként én azt hittem, hogy Sansa a vérfarkasát fogja a ketrecben találni. Az ütött volna. :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!őt lefejezték már az elején :(
.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 12., kedd 10:50

tucsoki írta:Person of Interest 5. évad berendelve!!!! :lilasalas:

Elvileg csak 13 részes lesz, szóval lehet ez lesz az utolsó. Pedig nézném még, de legalább lehet sansz egy normális lezárásra.

Az X-akták meg január 24.-én kezd B-)

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 10:18

Továbbra is Got,
s05e05 epizód Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyénként én azt hittem, hogy Sansa a vérfarkasát fogja a ketrecben találni. Az ütött volna. :)

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. május 12., kedd 9:24

köszi :)

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 12., kedd 9:20

raul0791 írta:got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem olvastam a könyveket sajnos, de ez a jon snow targaryen hogy jött? valaki írja már le legyen kedves :) . sehogy se áll nekem ez össze, eddard stark felvállalta volna vagy hogy nem értem. meg a targaryenek fehér vagy ezüst hajúak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=YBRD14EbJgY

Ezt nézd meg, elég jól levezeti.
És belegondolva, simán lehet hogy igaz.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. május 12., kedd 9:13

got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem olvastam a könyveket sajnos, de ez a jon snow targaryen hogy jött? valaki írja már le legyen kedves :) . sehogy se áll nekem ez össze, eddard stark felvállalta volna vagy hogy nem értem. meg a targaryenek fehér vagy ezüst hajúak.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 12., kedd 9:02

Melyik jelöltet szeretnéd látni Westeros vastrónján?
King Ragnar :mrgreen:
(Ha meg valamelyik Stark, akkor az legyen Tony)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 12., kedd 8:53

Nem tudom, én annyit akarok, hogy a Starkok büntessenek meg mindenkit, aki bántotta őket. A többi nem érdekel :mrgreen:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 12., kedd 8:46

kelemen.istvan írta:GoT
Gt! Könyv
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hallottam még ezt a Tyrion-TARGARYEN teóriát, magamtól pedig pláne nem gondoltam rá. Most utánaolvastam,de ha ez tényleg így lesz.. Háát, érdekes. :lol: Lassan ott tartunk, hogy gyakorlatilag bárkire rá lehet aggatni a TARGARYEN- vérvonalat.
Csak tegnap vettem észre, hogy Dorne városként szerepel az introban. Elég nehezen tettem túl magam. Picit felhúzott :)
Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?! :vivo:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát a Tyrion Targ. teória elég merész, bár lehet a sorozatban ezt fogják kihozni az egészből,és átveszi Aegon szerepét...de nem kéne...kicsit sok lesz már,hogy egy elvileg nullra kiírtott ház,és sorra bukkannak elő a leszármazottak.. :roll:

Barristannek jó halála volt,legyilkolt csomó maszkost, de túlerővel szemben nem bírt el többel. Ez teljesen életszerű volt, túlerő az túlerő, Nagyapó meg nyugdíjas is már. Pont jó volt így,hogy megmutatta mit tud, nekem nem lett volna hiteles,ha karcolások nélkül megússza, és legyőz mindenkit. Az a mese, ez meg nem ilyen sorozat.

Bran-sárkány az csak ötlet, nekem ez így összeállt, persze lehet csak tényleg a hollóra vonatkozott. De annyira kiemelik a képességét, emberbe is tud vargolni,ami ritka, meg is említették,hogy erre talán senki nem volt még képes...sárkányt sem lehet könnyű vargolni,de lehet neki menni fog. Most ha sima hollókat vargol,és úgy repül,az elég mehhh, érzés lesz bennem.

Daenerys Targaryen

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 12., kedd 8:13

Huha, nagyon komoly dolgokról megy a spojler :D Csak saját felelősségre olvassátok :coffee:

Feltennék egy körkérdést:

Stannis Baratheon
"And my heart will leave you never."

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 8:11

GoT
Gt! Könyv
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hallottam még ezt a Tyrion-TARGARYEN teóriát, magamtól pedig pláne nem gondoltam rá. Most utánaolvastam,de ha ez tényleg így lesz.. Háát, érdekes. :lol: Lassan ott tartunk, hogy gyakorlatilag bárkire rá lehet aggatni a TARGARYEN- vérvonalat.
Csak tegnap vettem észre, hogy Dorne városként szerepel az introban. Elég nehezen tettem túl magam. Picit felhúzott :)
Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?! :vivo:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 12., kedd 8:08

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze, Tyrion megszexualizálja a sárkánykirálynőt is nem? :lol:
Bran meg csak hollóként repül szerintem.

Nivo10

HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2015. május 11., hétfő 23:12

GT37 írta:Továbbra is GoT, részben könyves spoiler, még az ötödik könyvből is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dettó, bár ha jól tudom, Tyrion esetleges Targaryen-származásával kapcsolatban is vannak érdekes elméletek... Bár nálam is inkább Bran a befutó.

Aegonból szerintem semmi nem lesz, akár kamu, akár igazi, van egy olyan érzésem, hogy el is fog halálozni záros határidőn belül. Ahogy szépen felnevelték, mindenre megtanították, majd most előjön a semmiből és uralma alá hajtja Westerost... Túl szép, hogy igaz legyen, valahogy nem illik Martinhoz ez az egész. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brannél én nem látok bele túl sokat abba, hogy repülni fog, elég sok repülő állat van már a világon, nehogy már még egy sárkányt is kapjon :D
Tyrion viszont egész érdekes vonal lenne, főleg ezzel a várható Mereen-i egyesüléssel

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 11., hétfő 23:08

Továbbra is GoT, részben könyves spoiler, még az ötödik könyvből is.
csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valamiért én Branre gondolok, a sorozat alapján is.
Ugye a 4/2-ben (ha jól emlékszem,de lehet később volt) a barlangos jelenet,amikor kérdezte,hogy fog e újra járni,és az öreg mondta neki,hogy nem,de megtanulhat repülni. Nekem egyből az ugrott be,hogy majd belevargol a sárkányba,és kvázi így lovagolja meg...Lehet tévedek,de én erre gondolok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dettó, bár ha jól tudom, Tyrion esetleges Targaryen-származásával kapcsolatban is vannak érdekes elméletek... Bár nálam is inkább Bran a befutó.

Aegonból szerintem semmi nem lesz, akár kamu, akár igazi, van egy olyan érzésem, hogy el is fog halálozni záros határidőn belül. Ahogy szépen felnevelték, mindenre megtanították, majd most előjön a semmiből és uralma alá hajtja Westerost... Túl szép, hogy igaz legyen, valahogy nem illik Martinhoz ez az egész. :D

Vissza: