Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
GoT sorozat
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mi a célja az öreg mesternek Gregor Clegane-nel? Ugye a 4. évad végén bevitte magához, aztán most ott tartja a lepel alatt, vagyis gondolom ő van ott.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mi a célja az öreg mesternek Gregor Clegane-nel? Ugye a 4. évad végén bevitte magához, aztán most ott tartja a lepel alatt, vagyis gondolom ő van ott.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Megint GoT könyves spoiler.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezen elmélet szerint nem halt meg ő sem. Szerintem Martinnak vannak még tervei vele.palesz77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hound elvileg meghalt nem? Valami faszi mondta Briennéknek, hogy ő temette el, és hogy nem tudja kik randalíroztak a Hound maszkjában, de nem ő az tuti.. Aztán kiderült, hogy azok voltak, akik Jamiet foglyul ejtették. De már jó rég olvstam, annyira nem emlékszem..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, hát őket azért ölték meg, mert senki mást nem ismertünk az őrségből kb, a könyvbe meg ugye nem épp így volt.. Bírtam is a kovácsot - az volt ugye? -, sajnáltam hogy meghalt az óriással vívott csatában..csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig valószínűleg azért van...meg nem véletlen van kihagyva Aegon sem, sem a Greyjoyok...szerintem
Hound meghalt? nem biztos az.
Nah de Pyp-Green azért haltak meg szerintem,mert egyrészt a könyvben sincs komoly szerepük, másrészt kellett drámai elem ahhoz a csatához...valami ismerős karakter halála,mely a nézőt eltölti valamennyi szomorúsággal...ez érthető sorozatos húzás volt sztem.
Hound elvileg meghalt nem? Valami faszi mondta Briennéknek, hogy ő temette el, és hogy nem tudja kik randalíroztak a Hound maszkjában, de nem ő az tuti.. Aztán kiderült, hogy azok voltak, akik Jamiet foglyul ejtették. De már jó rég olvstam, annyira nem emlékszem..
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
palesz77 írta: Édes istenem.. Lassan tényleg ugyanakkora élmény lesz néznem a sorozatot mint azoknak, akik nem olvasták a könyvet, annyi mindent változtatnak. A "kedvencem" az volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Pyp meg Green meghaltak a sorozatban.. Az minek kellett. Remélem nem azért írták ki őket most, mert megmondta Martin papa, hogy ők később meghalnak majd.. Ha igen, akkor tök fasza, mert a sorozat spoilerezi minimálisan a következő könyveket.. Na meg az is igen gáz volt, ahogy a Houndot megölték a sorozatban. Brienn?? Komolyan..?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig valószínűleg azért van...meg nem véletlen van kihagyva Aegon sem, sem a Greyjoyok...szerintem
Hound meghalt? nem biztos az.
Nah de Pyp-Green azért haltak meg szerintem,mert egyrészt a könyvben sincs komoly szerepük, másrészt kellett drámai elem ahhoz a csatához...valami ismerős karakter halála,mely a nézőt eltölti valamennyi szomorúsággal...ez érthető sorozatos húzás volt sztem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Édes istenem.. Lassan tényleg ugyanakkora élmény lesz néznem a sorozatot mint azoknak, akik nem olvasták a könyvet, annyi mindent változtatnak. A "kedvencem" az volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Pyp meg Green meghaltak a sorozatban.. Az minek kellett. Remélem nem azért írták ki őket most, mert megmondta Martin papa, hogy ők később meghalnak majd.. Ha igen, akkor tök fasza, mert a sorozat spoilerezi minimálisan a következő könyveket.. Na meg az is igen gáz volt, ahogy a Houndot megölték a sorozatban. Brienn?? Komolyan..?csababarca írta:Biztos akarod a spoilert?
CSak akkor nézd meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barristan Selmyről van szó, a hárpia fiai legyilkolják egy kisebb utcai csata során.
Ez könyvben nincs, bár ott is elesik majd sztem...csak ott a mereen-i csata során mondjuk...de szerintem az a sorozatból kimarad. Így oldották meg.
- csababarca
Biztos akarod a spoilert?palesz77 írta:Nem nézem most a sorozatot egyelőre, szóval le vagyok maradva, de olvastam mindegyik könyvet. Viszont ezt nem vágom, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?kelemen.istvan írta: Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?!
CSak akkor nézd meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barristan Selmyről van szó, a hárpia fiai legyilkolják egy kisebb utcai csata során.
Ez könyvben nincs, bár ott is elesik majd sztem...csak ott a mereen-i csata során mondjuk...de szerintem az a sorozatból kimarad. Így oldották meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ser Barristan
-
Nem nézem most a sorozatot egyelőre, szóval le vagyok maradva, de olvastam mindegyik könyvet. Viszont ezt nem vágom, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?kelemen.istvan írta: Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
És tényleg, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aryáé él még akkor. Összekevertem.fiore írta:őt lefejezték már az elején
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!őt lefejezték már az elejénkelemen.istvan írta:Továbbra is Got,
s05e05 epizód Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyénként én azt hittem, hogy Sansa a vérfarkasát fogja a ketrecben találni. Az ütött volna.
.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
tucsoki írta:Person of Interest 5. évad berendelve!!!!
Elvileg csak 13 részes lesz, szóval lehet ez lesz az utolsó. Pedig nézném még, de legalább lehet sansz egy normális lezárásra.
Az X-akták meg január 24.-én kezd
- ikelemen5
Továbbra is Got,
s05e05 epizód Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyénként én azt hittem, hogy Sansa a vérfarkasát fogja a ketrecben találni. Az ütött volna.
- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=YBRD14EbJgYraul0791 írta:got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem olvastam a könyveket sajnos, de ez a jon snow targaryen hogy jött? valaki írja már le legyen kedves . sehogy se áll nekem ez össze, eddard stark felvállalta volna vagy hogy nem értem. meg a targaryenek fehér vagy ezüst hajúak.
Ezt nézd meg, elég jól levezeti.
És belegondolva, simán lehet hogy igaz.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem olvastam a könyveket sajnos, de ez a jon snow targaryen hogy jött? valaki írja már le legyen kedves . sehogy se áll nekem ez össze, eddard stark felvállalta volna vagy hogy nem értem. meg a targaryenek fehér vagy ezüst hajúak.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
King RagnarMelyik jelöltet szeretnéd látni Westeros vastrónján?
(Ha meg valamelyik Stark, akkor az legyen Tony)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Melyik jelöltet szeretnéd látni Westeros vastrónján?
Nem tudom, én annyit akarok, hogy a Starkok büntessenek meg mindenkit, aki bántotta őket. A többi nem érdekel
Nem tudom, én annyit akarok, hogy a Starkok büntessenek meg mindenkit, aki bántotta őket. A többi nem érdekel
- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát a Tyrion Targ. teória elég merész, bár lehet a sorozatban ezt fogják kihozni az egészből,és átveszi Aegon szerepét...de nem kéne...kicsit sok lesz már,hogy egy elvileg nullra kiírtott ház,és sorra bukkannak elő a leszármazottak..kelemen.istvan írta:GoT
Gt! Könyv
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hallottam még ezt a Tyrion-TARGARYEN teóriát, magamtól pedig pláne nem gondoltam rá. Most utánaolvastam,de ha ez tényleg így lesz.. Háát, érdekes. Lassan ott tartunk, hogy gyakorlatilag bárkire rá lehet aggatni a TARGARYEN- vérvonalat.
Csak tegnap vettem észre, hogy Dorne városként szerepel az introban. Elég nehezen tettem túl magam. Picit felhúzott
Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?!
Barristannek jó halála volt,legyilkolt csomó maszkost, de túlerővel szemben nem bírt el többel. Ez teljesen életszerű volt, túlerő az túlerő, Nagyapó meg nyugdíjas is már. Pont jó volt így,hogy megmutatta mit tud, nekem nem lett volna hiteles,ha karcolások nélkül megússza, és legyőz mindenkit. Az a mese, ez meg nem ilyen sorozat.
Bran-sárkány az csak ötlet, nekem ez így összeállt, persze lehet csak tényleg a hollóra vonatkozott. De annyira kiemelik a képességét, emberbe is tud vargolni,ami ritka, meg is említették,hogy erre talán senki nem volt még képes...sárkányt sem lehet könnyű vargolni,de lehet neki menni fog. Most ha sima hollókat vargol,és úgy repül,az elég mehhh, érzés lesz bennem.
Daenerys Targaryen
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Huha, nagyon komoly dolgokról megy a spojler Csak saját felelősségre olvassátok
Feltennék egy körkérdést:
Stannis Baratheon
Feltennék egy körkérdést:
Stannis Baratheon
"And my heart will leave you never."
- ikelemen5
GoT
Gt! Könyv
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hallottam még ezt a Tyrion-TARGARYEN teóriát, magamtól pedig pláne nem gondoltam rá. Most utánaolvastam,de ha ez tényleg így lesz.. Háát, érdekes. Lassan ott tartunk, hogy gyakorlatilag bárkire rá lehet aggatni a TARGARYEN- vérvonalat.
Csak tegnap vettem észre, hogy Dorne városként szerepel az introban. Elég nehezen tettem túl magam. Picit felhúzott
Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?!
Gt! Könyv