Nézd meg a "Leave the World Behind" tavalyi filmjüket, abban benne van minden. A One Last Tourról szól, meg visszatekintésekről is természetesen a háttérsztori is kivan bontva, szerintem filmnek is jó, nem csak azért mert SHM film. Igaz, hogy vagy 3x megkönnyeztem bevallom férfiasan A zenék is iszonyat jók benne. Aki szerette őket annak kötelező Életemben eddig egy filmért fizettem, de az az egy ez volt Eléggé megszállottan szeretem őket amúgy, ha egyszer lesz tetoválásom az tuti DYWC-os lesz. Iszonyat sok emlékem van a számaikhoz kapcsolódóanSierra írta:Hát igen, SHM elég magas színvonalon nyomta, de végül is majdnem ugyanazt folytatják, csak Steve Angello nélkül. Kíváncsi lennék ennek a háttérere amúgy...
Zene
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Zene
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Jáá, hogy lesz album, faszántos.sebydani írta:Albumot dobnak ki a srácok azért nincs még, szerintem nem fog több single jönni róla hivatalosan majd csak az album Egyébként meg óriási,a DYWC/One kombó után nekem pl. ez a 2. kedvencem a számaik közül( az a kettő örökre a két kedvenc számom marad) , ha csak kettőjüket nézem meg a kedvencem Mondjuk az összes új várós nagyon meg nagyon el van találva. Egy világ tört bennem össze amikor feloszlott az SHM, de hogy duóznak így kicsit meg lett ragasztva
Hát igen, SHM elég magas színvonalon nyomta, de végül is majdnem ugyanazt folytatják, csak Steve Angello nélkül. Kíváncsi lennék ennek a háttérere amúgy...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Albumot dobnak ki a srácok azért nincs még, szerintem nem fog több single jönni róla hivatalosan majd csak az album Egyébként meg óriási,a DYWC/One kombó után nekem pl. ez a 2. kedvencem a számaik közül( az a kettő örökre a két kedvenc számom marad) , ha csak kettőjüket nézem meg a kedvencem Mondjuk az összes új várós nagyon meg nagyon el van találva. Egy világ tört bennem össze amikor feloszlott az SHM, de hogy duóznak így kicsit meg lett ragasztva
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Hmm, utánaolvastam és nem értem, miért nem jött ez ki hivatalosan még. Lehet nyárra tervezik? De hát akkor már piacra kellett volna dobni. Fura, de rohadt jó szám pedig.Marci77 írta:Tavalyi Soundon hallottam először,azóta várom a hivatalos megjelenést,de még ez se az (H&M reklámban kijött már de az se normális)
Kedvencem az újak közül
Na lecsekkolom ezeket is.Marci77 írta:Pár jövőbeli:
Axwell Λ Ingrosso feat. Pharrell - Dream Bigger
Axwell Λ Ingrosso feat. Pusha T - This Time (We Can't Go Home) [RIP]
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem szeretem a trap-et illetve a három előadó közül Ice Cube-ot neki is a régi munkásságát (mielőtt eladta volna magát) tartom bármire is.
De azért ez az alap így egy komolyabb fejessel/hangszóróval nagyon komolyat leoszt
Ice Cube - Drop Girl ft. Redfoo & 2 Chainz
A$AP új száma meg egyszerűen brutális https://www.youtube.com/watch?v=UtZBA1bVbcs
De azért ez az alap így egy komolyabb fejessel/hangszóróval nagyon komolyat leoszt
Ice Cube - Drop Girl ft. Redfoo & 2 Chainz
A$AP új száma meg egyszerűen brutális https://www.youtube.com/watch?v=UtZBA1bVbcs
ZIDANE
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Die toten Hosen - Bayern
Ha már ma játszanak a BL-ben a köcsögék, akkor nincs is jobb szám hangolódni.
Ha már ma játszanak a BL-ben a köcsögék, akkor nincs is jobb szám hangolódni.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tavalyi Soundon hallottam először,azóta várom a hivatalos megjelenést,de még ez se az (H&M reklámban kijött már de az se normális)Sierra írta:Axwell /\ Ingrosso - Sun Is Shining
úristen de betaláltak ezzel a számmal (ismét), imádom őket.
Kedvencem az újak közül
Pár jövőbeli:
Axwell Λ Ingrosso feat. Pharrell - Dream Bigger
Axwell Λ Ingrosso feat. Pusha T - This Time (We Can't Go Home) [RIP]
Persze így egyszerűbb:
Axwell & Ingrosso Ultra Music Festival Miami 2015 [Full Live Set]
Innen egy kiragadva:
Valentino Khan - Deep Down Low
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
20 éves Ganxsta Zolee és a Kartelrealistahuni írta:Mi ez a sok ganxta tribute, elárulja nekem valaki röviden?
Amúgy a legjobb az Alma együttesé.
És a Quimby.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mi ez a sok ganxta tribute, elárulja nekem valaki röviden?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
az egyik roszabb, mint a másik.ferni írta:Siska Ganxsta tributeje csak nekem maradt ki? https://youtube.com/watch?v=cftK23dr82A
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Helen St. John - Love Theme from Flashdance
Szerintem zseniális.
Szerintem zseniális.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Siska Ganxsta tributeje csak nekem maradt ki? https://youtube.com/watch?v=cftK23dr82A