Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Gondolom Odegaard most se fog szóhoz jutni, minek is jutna.....
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Ez a keret most megmutatta hogy kiégett. Elfogyott a tűz, a 10edik után már nem volt több erő. Nyáron nem érkeztek emberek olyan posztokra ahová kellett volna, valamint cseresor nélkül egy már mindent megnyert kerettel nehéz volt. Barca menetelésének is az éhes játékosok a kulcsai: Neymar, Suarez, Rakitic, Stegen. Ha csak Messi lenne nem lennének itt... Ez hiányzik tőlünk, hogy nincsenek sikeréhes játékosok, akik a padról beállva, vagy lehetőséget kapva bizonyítani akarnának. Kellenek az újak, talán még égetőbben mint nyáron. Iker, Arbeloa, Khedira, Bale, Illara sornak mennie kell, Pepe, Lucas, Chicha soron meg lehet gondolkozni. Kell a vérfrissítés, a tűz. Ami nyáron elmaradt azt most főleg kell pótolni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
sebydani írta:Ő Matt
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
már kb 2hónapja kommentelget.dannen írta:molnár mátyás kommentelt a facebook poszt alá, az igen ő amúgy real drukker? jelentkezz matyi
most látom csak, hogy az eurobarcat is kedveli, áruló
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ő Matt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hinni a templomban aranygyerek...pont neked kellene tudni a legjobban hogy bármikor képesek vagytok összeszerencsétlenkedni egy gólt...hogy az 1-0 ilyen meccsen mint ha nem is lenne...Sergio Ramos. – Nagyon jó csapat a Juventus, sokat fejlődött, de amikor vezetést szereztünk, azért azt hittem, hogy továbbjutunk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Benítez, Mancini, Boas Azért ekkora probléma nincs a csapatnál, hogy efféle edzőzseniket kelljen idehozni. Sven-Göran Eriksson-t még bedobtam volna, mint lehetséges edző. Vagy a jó öreg Raymond Domenech-et.a sajtó pedig Klopp, Benítez, Mancini és Villas-Boas nevét dobta be.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Valaki szóljon Pereznek, hogy vegye be a gyógyszerét, mert ha most a Preziből kijön Hulk és megy Ancelotti, Ronaldo, és még ki tudja kit áldoz fel, jövőre meg nézhetjük a Kloop, lewa, hazard féle csapatot Bale köré építve, akkor sírva fakadok.
Kloppal a padon sokáig kieső volt a dortmund, ami a slérültekkel együtt is dobogós kellett volna, hogy legyen. Minden edzőnél találsz ilyen eseteket.hagynám még egy évet Carlot, de azért kíváncsi is lennék, hogy Kloppal a kispadon mennyire történt volna ehhez hasonló.
Nem tudom, de nekem ez annyira...Felnőtt emberekről van szó, az edzőnek kell megmondania, hogy nincs elveszve semmi, vagy rúghatunk még gólt, nem kell összeesni fejben? Nálam az edzői pszihológia része oda kell, hogy a földön tartsa az embereket, hogy a kiscsapatok ellen is pörögni kell, meg hogy a mellőzötebb játékos is fontosnak érezze magát. Az, hogy gey játékos mentálisan stabil legyen, és ne zuhanjon össze ilyen helyzetben, az szerintem nem az edző dolga.Edzo? En nem tudok masra gondolni...
Pedig megy a kampany hogy Ancelotti mekkora pszichologus? Ilyenkor az hol van? Megroppanunk egy Juventustol hazai palyan..........
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
hagynám még egy évet Carlot, de azért kíváncsi is lennék, hogy Kloppal a kispadon mennyire történt volna ehhez hasonló.CS0ki írta: Egy BL győztes csapat, amiben van jó pár tapasztalt, válogatott vb-győztes meg nem tudom mi, hogy a tökömbe zuhan össze mentálisan hazai pályán úgy, hogy csak egy gól kell a hosszabbításhoz és még van fél óra??? Nevetséges ez a szöveg. Illetve nem a szöveg, hanem hogy tényleg ez történt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Edző? Ugyan már. Carlo előtt is ez volt. Ebbe a Real generációba belekódolta a Csúcsbarca ezt a szop@tást. Meg kell nézni a fejeket, mikor gólt kapunk. Az van rájuk írva, főleg a régiekre, hogy "na már megint, bacca meg!". Ugyan az, mikor Iker a hatodikat szedte ki a hálóból annó.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Edzo? En nem tudok masra gondolni...CS0ki írta:Egy BL győztes csapat, amiben van jó pár tapasztalt, válogatott vb-győztes meg nem tudom mi, hogy a tökömbe zuhan össze mentálisan hazai pályán úgy, hogy csak egy gól kell a hosszabbításhoz és még van fél óra??? Nevetséges ez a szöveg. Illetve nem a szöveg, hanem hogy tényleg ez történt.Sergio Ramos. – Nagyon jó csapat a Juventus, sokat fejlődött, de amikor vezetést szereztünk, azért azt hittem, hogy továbbjutunk. Voltak helyzeteink, nem is kevés, de egyet sem lőttünk be, pedig nagyon jól játszottuk. Az egyenlítés után összezuhantunk mentálisan, ezért kaptunk ki. Kiestünk a BL-ből, az egész szezonban nem nyertünk semmit, le kell vonni a tanulságokat, és őszintén szembenézni a tényekkel. Nem jutottunk idén semmire. A közönség viszont ma is zseniális volt, köszönet érte."
Pedig megy a kampany hogy Ancelotti mekkora pszichologus? Ilyenkor az hol van? Megroppanunk egy Juventustol hazai palyan..........
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Sok itt a baj... Alapból egy 1-0 után, a 25. percben hogy lehet azt hinni, hogy továbbjutottak? Egy meccs 90 perces, nem lehet ilyenekre alapozni... De mintha ezt nem tudná.
Nagyon jól játszottak... Attól nagyon nagyon messze voltak, ha jól játszanak nem 1-1 a végeredmény.
De hogy az egyenlítő gólnál mentálisan összeomlottak... talán nem kellett volna annyira magunkra húzni őket 1-0 után. Sokan írták, én is úgy éreztem, hogy nem lesz jó vége.. Hát nem is lett. nem igaz, hogy Ancelotti ezt nem látta szünet előtt. Mert a játékosok ugyanott folytatták, ahol az első félidőt abbahagyták. Aztán persze a végén mentek a kétségbeesett ívelgetések..
Nagyon jól játszottak... Attól nagyon nagyon messze voltak, ha jól játszanak nem 1-1 a végeredmény.
De hogy az egyenlítő gólnál mentálisan összeomlottak... talán nem kellett volna annyira magunkra húzni őket 1-0 után. Sokan írták, én is úgy éreztem, hogy nem lesz jó vége.. Hát nem is lett. nem igaz, hogy Ancelotti ezt nem látta szünet előtt. Mert a játékosok ugyanott folytatták, ahol az első félidőt abbahagyták. Aztán persze a végén mentek a kétségbeesett ívelgetések..
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
óriási hiba volt, hogy a szünet után behúzódtunk... nyomás alatt kellett volna tartani őket, űzni, hajtani, gólra gólt, megrúgni a "kvázi" biztonságos kettőt.. ez Ancelotti hibája isCS0ki írta:Egy BL győztes csapat, amiben van jó pár tapasztalt, válogatott vb-győztes meg nem tudom mi, hogy a tökömbe zuhan össze mentálisan hazai pályán úgy, hogy csak egy gól kell a hosszabbításhoz és még van fél óra??? Nevetséges ez a szöveg. Illetve nem a szöveg, hanem hogy tényleg ez történt.Sergio Ramos. – Nagyon jó csapat a Juventus, sokat fejlődött, de amikor vezetést szereztünk, azért azt hittem, hogy továbbjutunk. Voltak helyzeteink, nem is kevés, de egyet sem lőttünk be, pedig nagyon jól játszottuk. Az egyenlítés után összezuhantunk mentálisan, ezért kaptunk ki. Kiestünk a BL-ből, az egész szezonban nem nyertünk semmit, le kell vonni a tanulságokat, és őszintén szembenézni a tényekkel. Nem jutottunk idén semmire. A közönség viszont ma is zseniális volt, köszönet érte."
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Egy BL győztes csapat, amiben van jó pár tapasztalt, válogatott vb-győztes meg nem tudom mi, hogy a tökömbe zuhan össze mentálisan hazai pályán úgy, hogy csak egy gól kell a hosszabbításhoz és még van fél óra??? Nevetséges ez a szöveg. Illetve nem a szöveg, hanem hogy tényleg ez történt.Sergio Ramos. – Nagyon jó csapat a Juventus, sokat fejlődött, de amikor vezetést szereztünk, azért azt hittem, hogy továbbjutunk. Voltak helyzeteink, nem is kevés, de egyet sem lőttünk be, pedig nagyon jól játszottuk. Az egyenlítés után összezuhantunk mentálisan, ezért kaptunk ki. Kiestünk a BL-ből, az egész szezonban nem nyertünk semmit, le kell vonni a tanulságokat, és őszintén szembenézni a tényekkel. Nem jutottunk idén semmire. A közönség viszont ma is zseniális volt, köszönet érte."
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Roberto Carlos, Iker Casillas
Volt valami érdekes a mai Marcaban???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk az értelmesebb réteg nem Iker anyázásával (vagy bármelyik játékos) foglalkozik, hanem szorít a csapat sikeréért és támogatja őket, és külön figyelmet fordít arra, akit korábban támadások értek, legyen az Iker vagy Bale. Egységesnek kell lenni mindenhogy.BBeno írta:na lesz szép hangulat a stadionban. elvileg egy 80 m2-es molinót tesz ki az egyik egyesület amin az lesz hogy tiszteletet ikernek. gondolom a másik oldal sem fogja magát hagyni ha éppen lepkézik egyet iker a juve ellen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na lesz szép hangulat a stadionban. elvileg egy 80 m2-es molinót tesz ki az egyik egyesület amin az lesz hogy tiszteletet ikernek. gondolom a másik oldal sem fogja magát hagyni ha éppen lepkézik egyet iker a juve ellen
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ekkora nevetséges egy hülyeséget...az egész matracos bandát elkell akkor tiltani egy szezonra, ha egy tapsolás 2 meccs.
Jogos. Azért respekt jár Ardanak. Engem is állítottak már ki egy kis tapsikolás miatt. Szóval legközelebb ardásan nyomom majd.Realista24 írta:Megtapsolta a bírót.
Lehet jobban járt volna, ha cipővel akarja megdobni, azért nem jár bünti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K