nem kell feltétlen mindenben a biznict keresni. tudod, úriemberek klubja.
Ennyi nagyjából a lényeg.
Értem én; azzal is tisztában vagyok, hogy az évekkel ezelőtt megromlott spanyolországi kapcsolatokat helyre kellett hoznia Pereznek és valamivel le kellett a szomszédokat is kenyerezni, de ezzel ugyanott vagyunk ahol a part szakad; arról nem is beszélve, hogy évtizedekkel ezelőtt is ezzel a jelzővel illeték a csapatot, mégis onnan igazoltunk ahonnan csak tudtunk; elsősorban nem ettől leszünk majd úriemberek, de mind1 --> szerintem fent lehet tartani jó viszonyt és meg lehet tartani úriemberi mivoltunkat (pl. a tárgyalások alatt) úgyis, hogy közben attól igazolunk a törvényes keretek között, akiktől csak akarunk és persze tudunk!
amit én nem értek, az a barcával kötött szóbeli vagy nem szóbeli megállapodás,
Ez meg a másik; azt már fölösleges is ecsetelni, hogy az általad említett 2 klub vezetői, a játékosaikról már nem is beszélve miként viszonozzák ezt a gesztust a Real Madrid irányába; hányszor meg hányszor ment a pocskondiázás .......
Nem kell izgulni
Tulajdonképpen az ő esetleges idei "elvesztése" nem különösebben vág földhöz, én eleve nagyobb esélyt láttam a walesi jövő évi érkezésére! Előzetesen is abszolút elégedett lettem volna egy D. Carvajal, Kondogbia, Gündogan, Isco, Suárez + Jesé pakkal, kérdés ebből mi valósul meg???
Itt van még Morata is
Ja létszámot növelni, azon kívül?!?