Úgy gondolom, hogy ez az este, és egyben az egész szezon egyik legtökéletesebb leírása.ennyit ért a rekorddöntős nagy sorozatunk. semmit. nullát. a második félévben kell jónak lenni, nem novemberben. és akkor a barca így vagy úgy bepattanva, 11-essel nyerte a meccseiet, és ott maradt a nyakunkon. és ez lett.
Teljesen egyetértek.
semmit nem ért az az őszi nagy menetelés, erről egyébként már januárban is írtam, amikor 4 ponttal mentünk, hogy vigyázzunk!
Ezt a Messis Barcat meg.. hát egyre inkább úgy érzem, hogy amíg ott van az argentin, mi meg a kiélezett meccseinket nem tudjuk hozni, addig sosem fogjuk egyértelműen lesöpörni a színről, max csak 1-1 évre, de hogy mondjuk szezonokra (2-3 szezonra pl..) azt már nem.
Amíg Messi ott van, addig 1-1 évet leszámítva, baszhatjuk a milliárdos csapatot.
ezt gondolom, teljesen őszintén.
Hát ez meg a másik.Kiestünk. Oké. Én végig lutriként fogtam fel a BL-t, de az utóbbi hét!!! évben egyszer nyertük meg a bajnokságot.
Amúgy teljes bennem az üresség, nem tudom mi történt az utolsó percekben, a 89. percben kiültem a teraszra egy pohár sörrel meg egy szál cigivel és csak néztem magam elé..