Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Köze nincs ennek az embernek ehhez a csapathoz. Nem mondom, hogy világtalan vagy rossz focista amúgy. De itt az. Lássa már be. Menjen Angliába, ott legalább nem égeti szénné a nap, meg ő se saját magát.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
MesQueUnClub írta:Én azt hittem a mai után nem amit másfélről kihagyott, ember nem lesz aki többet fehérben akarja látni, erre elolvastam, amit mondtál facebookon. Megrémültem, hogy valaki szerint ő volt az egyetlen aki ma hajtott. TejézusúristenRealista24 írta:Csak hiszed. Bale a király....nézzél szét a neten. Szegény árva fiú
Mit vársz... 90% ban 14-5 éves divatpáwák már bocsánat.
A másik felének meg nézd meg a profilképét aztán....
ZIDANE
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én azt hittem a mai után amit másfélről kihagyott, ember nem lesz aki többet fehérben akarja látni, erre elolvastam, amit mondtál facebookon. Megrémültem, hogy valaki szerint ő volt az egyetlen aki ma hajtott. TejézusúristenRealista24 írta:Csak hiszed. Bale a király....nézzél szét a neten. Szegény árva fiú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. május 13., szerda 23:53-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Mike Sanz, nem te vagy Raisen?
Amúgy meg demagógia level100.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak hiszed. Bale a király....nézzél szét a neten. Szegény árva fiú
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó, hagyjad... Senalosok. Ezek Özilt is szopkodták addig amíg nem volt náluk.
Amúgy nézitek is Mariskát idén vagy csak úgy hasraütésből bemondjátok?
Idén nagynulla, hozza a szokásost, hogy majdnem félév foci és utána újra nulla amíg nem kell több fizu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2015. május 13., szerda 23:48-kor.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Korábban már mondtam, kellene már szervezni egy ilyen homecoming kampányt mint az nba-ben lebronnak. Mondjuk jöhet lucas is nekem mindegy, de ha nem takarodik gyorsan el ez a csődtömeg akkor lassan nem éri meg leülni a meccs elé...Bale Di María cserében benne lennék. Persze Manutd ráfizetéssel.
Ma már eleget nevettem itt a fórumon, azt hiszem.Realista24 írta:Olvassátok el a fb post alatti dolgokat. Meglepő lesz.
Meg ezen az egész féléven.
Nem tudom, szerintetek elviszik nyáron? Ki az, aki pénzt adna ezért? Bár Angliában még mindig menő lehetne.
Bale Di María cserében benne lennék. Persze Manutd ráfizetéssel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ja, most fejeztem be. előbb adnák el iscot, crt, v benzemát mint bélt. a hszek felénél leálltam mert a végén még olyanokat írtam volna hogy elpirulok.
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Nem is lehet mit írni.Nem ide való,ennyi.Dühömben meccs után megfogadtam,hogy amíg nálunk játszik nem nézek több meccset.Csak aztán rájöttem,hogy ezzel magamat büntetem a legjobban. Pláne,hogy jó esély van rá,hogy jó sokáig boldogít még minket.Megéltem én már gravesenektől kezdve mindent,de ennyire még egyik se irritált.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvassátok el a fb post alatti dolgokat. Meglepő lesz.revolver írta:itt talán nincs, nekem sajnos van olyan ismerősöm...gondolkodtam is az ismerős törlése funkcióntenyleg van itt olyan aki meg marasztalna ezt a fertőt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
itt talán nincs, nekem sajnos van olyan ismerősöm...gondolkodtam is az ismerős törlése funkcióntenyleg van itt olyan aki meg marasztalna ezt a fertőt?
Értelmezni kellene amit a másik ír, vagy csak nem ártana teljesen elolvasni az írást mielőtt válaszolsz rácsabi87 írta:Figyeljetek mert Ancelotti tehet róla,hogy ilyen szar az emberünk.
Most olvastam.
Itt van a megoldás.
Azért tavaly lényegesen jobb volt, igaz én akkor sem bírtam már, de legalább fontos gólokat rakott el, idén meg tényleg semmi.
Persze lehet Perez utasítása volt, hogy állandóan kezdjen, innentől kezdve viszont akkor el kéne gondolkodni Madridban, hogy bizony egy új elnök kell, aki csak a zsetont adja, és semmi másba nem szól bele. Akkor talán lenne végre egy normális csapatunk.
Persze lehet Perez utasítása volt, hogy állandóan kezdjen, innentől kezdve viszont akkor el kéne gondolkodni Madridban, hogy bizony egy új elnök kell, aki csak a zsetont adja, és semmi másba nem szól bele. Akkor talán lenne végre egy normális csapatunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. május 13., szerda 23:27-kor.
Míért azelőtt hogy játszott ez a ...?
Egész évben szar volt.
Én teljesen biztos vagyok benne hogy nem az olasz találta ki,hogy mindíg a BBC kezdjen.
3 hónap alatt nem változik egy edző sem ennyit.Tavalyhoz képest nagyon nagyot fordult a világ.Simán benne van,hogy Perez ezt kijelentette hogy ez az év a pénzfejésről kell hogy szóljon.
Egész évben szar volt.
Én teljesen biztos vagyok benne hogy nem az olasz találta ki,hogy mindíg a BBC kezdjen.
3 hónap alatt nem változik egy edző sem ennyit.Tavalyhoz képest nagyon nagyot fordult a világ.Simán benne van,hogy Perez ezt kijelentette hogy ez az év a pénzfejésről kell hogy szóljon.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Gilberto
Nem találok rá szavakat. Káromkodhatnék, szidhatnám reggelig, de minek. Nagyon haragszok a pofájára, egy lusta senkiházi akinek csak a nagy arca van meg. És a legidegesítőbb, mikor labdavesztés után sétál vissza.
Ancelotti vagy Perez, nem tudom melyik akarta ennyire nyomatni, de elmehet a búsba. Bár Ancelottiban mindenképpen nagyot csalódtam.
Ancelotti vagy Perez, nem tudom melyik akarta ennyire nyomatni, de elmehet a búsba. Bár Ancelottiban mindenképpen nagyot csalódtam.
Van benne ráció. Alapból azzal a kijelentéssel, hogy ha a BBC-ből egészséges mindenki, akkor tuti ők kezdenek, azzal annyira lazának érezte magát Bale, hogy tudta, bármit csinál ő kezdő lesz. Na lehet emiatt eresztett le ennyire, ez pedig kinek a hibája, ha nem Ancelottié? Réges rég a padra kellett volna baszni, ezt a szintet Jesé is lehozta volna. Akkor talán felébredt volna a csipkerózsika álomból. De mondjuk jó lett volna még egy alternatíva arra a posztra... ez megint csak az ő hibája.csabi87 írta:Figyeljetek mert Ancelotti tehet róla,hogy ilyen szar az emberünk.
Most olvastam.
Itt van a megoldás.
Figyeljetek mert Ancelotti tehet róla,hogy ilyen szar az emberünk.
Most olvastam.
Itt van a megoldás.
Most olvastam.
Itt van a megoldás.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
B, egyértelmű. A többiek a hibásak, nem az isteni Geretziro4vr írta:Na most mit fog mondani az ügynöke?
A:Most passzoltak neki, nem volt szerencséje.
B:Nem passzoltak neki eleget, még több helyzet kellett volna.
C:Egy majomarcú fasz az emberem, de valahogy értéket kell képeznem belőle.
A helyes válaszadók közt kisorsolunk egy tincset bale aranyhajából.