morientes írta:Hát ezt mondom én is,Pep simán erőltetné tovább ezekkel az emberekkel is,elég megnézni a bayernt,ilyen emberekkel mint pl Müller,akihez képest még Bale is egy labdazsonglőr...
Müller-t én ki nem állhatom, meg úgy az egész német csapatot, de pont Thomas barátunk az, aki a legjobban van aláértékelve.
Bale-től minden labda elpattan, tegnap ellenünk meg az odavágón is a legveszélyesebb helyzetek és gólok akkor jöttek, mikor Thiago vagy Müller csinált vmit. Szóval ettől a Müller-től Bale nagyon, de nagyon messze van. Kb sehol.
Tudom, hogy a Pep szó itt káromkodást jelent, de én nem temetném őket. Egyrészt tuti marad, minden létező nagyobb Bayern főnök kiállt mellette, másrészt olyan nagyon rosszak nem voltak. Hazai pályán meg pláne.
Ancelotti-nak kiesett Modric és mekkora bajban van, Pep-nél 2 Modric sincs, Robben és Ribéry, de Alaba is nagyon hiányzott nekik. Meg úgy az egész keret, az alapcsapatuk együtt talán ha 15 meccset letolt ebben az idényben, de lehet sokat mondtam.
Nyáron frissítik a keretet, biztos, hogy pótolják a hiányposztokat, a lyukas helyeket és jövőre nagyon izzadni fog bármelyik csapat ha összekerül velük. Rettentő kellemetlen ellenfél, már most is azok voltak mindkét meccsen. Azért lett ennyire sima, mert a legmeghatározóbb játékosaik hiányoztak.
De mondjuk a Camp Nou-ban is jól tartották magukat a gólig az első 15 percet leszámítva. Ha ezt a Real csinálja, akkor a szurkolója azt mondja, hogy megfogtuk őket a B csapattal, meg ha az elején a helyzetünk bemegy akkor ez meg az lett volna.
Én nem temetem őket, jövőre sokkal keményebben fognak nekünk vagy nektek visszavágni. Az nem kérdés, hogy jelenleg a 3 top csapat a Barca, Real, Bayern, ebből most a bajorok csak azért lógtak ki, mert még a Real-nál is súlyosabb sérüléshullám sújtotta őket egész évben, nem csak tavasszal.