Marcelo

A Real Madrid egykori nagyjai.
ToniKroos

Re: Marcelo - 12

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 13., szerda 23:24

Engem ami nagyon zavar benne, h most is volt olyan szituáció, h a hosszún 2en voltak üresen, direkt figyeltem, h mitcsinál, meglátta őket, utána semmi olyan, h megpróbál visszaérni, hanem, imádkozott inkább, h ne tudják átrúgni. Szerencséje volt, mert talán Vidal, pont eltalálta Varane fejét.
Szóval értem én, h nem erőssége a védekezés, de van azért egy minimum elvárás ilyen esetbe sztem, amit ő sokszor próbál elcsalni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 23:21

CS0ki írta:Viszont tény, hogy jó ideje nagyon keveset tesz le az asztalra, nem is tudom mikor volt igazán jó meccse. Mármint támadásban, védekezést azt hagyjuk.

De tényleg nem vele van a legnagyobb baj, sőt, a normális, földön történő játékban nagyon fontos szerepe lenne. Csak ahhoz olyan játékosok kellenének még a pályára...
Az első félidőben abszolút rendben volt. A másodikban meg az az oldal halott volt. Egy egészséges Alaba jobb, stabilabb nála nem azt mondom, de nálam Marcelo azon kevesek egyike, akik abszolút védettek. Pár ember van csak, aki nem túlfizetett zsoldos, ne üldözzük már el őket.
Nem illik.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 13., szerda 23:20

Csoki én ezzel teljesen egyetértek, de amíg van egy CR meg Bale, akik basznak védekezni nem engedhetjük meg magunknak, hogy a védelemből egy játékos folyamatosan fent ragadjon. És akkor a középpályán várjuk, hogy a Kroos-Isco-James trio utolérjen bárkit is mikor az összes halál lassú.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 13., szerda 23:20

miért, ívelgetésben ki az ász a csapatból? Nem emlékszem olyanra mikor ivelgetős pánikolós játékból sikerült egyetlen egy gólt is szerezni.
Azt pedig hogy callejonhoz hasonlitgatunk egy marcelot nagyobb vicc mint bél maga.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 13., szerda 23:18

Viszont tény, hogy jó ideje nagyon keveset tesz le az asztalra, nem is tudom mikor volt igazán jó meccse. Mármint támadásban, védekezést azt hagyjuk.

De tényleg nem vele van a legnagyobb baj, sőt, a normális, földön történő játékban nagyon fontos szerepe lenne. Csak ahhoz olyan játékosok kellenének még a pályára...

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 13., szerda 23:17

De Máté, védekezésben egy nímand az emberünk, aztán, ha Ancelotti nem engedi támadni csak ívelgetni, akkor meg is van lőve az emberünk. Folyton elől ragad és kapjuk róla a gólokat. Így semmi értelme, játszatni. Az meg, hogy lelkes meg szereti a csapatot ne legyen már akkora plusz. Callejón is szerette a csapatot, de ide teljesítmény kell.
--------------Körte
-------------Haaland

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 13., szerda 23:13

ziro4vr írta: Aha, basszuk ki az embert, akibe az első félidőben ott volt a váratlan. Aki a barca ellen is egyedüliként hozza magát mindig. Aki kűzd, hajt, tudja milyen címer van a mezén. Basszuk ki. Oké.
Hatalmas +1. Az egyik olyan játékosunk aki tényleg madridista, nem csak arra van a címer a mezén hogy mutogassa mint egy díszbuzi, hanem érzi is, hogy mit jelent, legyen néha bármilyen rossz, biztos, hogy nem őt venném ma elő.. Nem rajta múlt ma.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 23:11

poronty írta:Nekem ő bassza a csőrömet Bale meg Iker mellett mostanság. Én azt hittem azért ívelget 30-ról Dani Alves módon, hogy visszaérjen védekezni, de ez meg kurvára nem igaz. Ennek a bohócnak derogál visszafutni már hónapok óta. Sose tudott védekezni, de a támadásokat is rendre elkúrja. Remélem lép a picsába nyáron aztán jön Alaba .
Ezzel nem értek egyet több pontban.
1. a sok beadás láthatóan Ancelotti kéri, régebben sosem ívelt. Egyébként így a szezon végére egész jól megy neki. Nem egy Lahm, de alakul.
2. Támadó szélsőhátvéd. A taktika része, hogy a középpálya kizár balra, ha felfut. Modric nélkül mondjuk ennek a felfogásnak lőttek.
3. Alaba érinthetetlen. Nem fog jönni, Marcelo pedig top3 bekk.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 23:10

poronty írta:Nekem ő bassza a csőrömet Bale meg Iker mellett mostanság. Én azt hittem azért ívelget 30-ról Dani Alves módon, hogy visszaérjen védekezni, de ez meg kurvára nem igaz. Ennek a bohócnak derogál visszafutni már hónapok óta. Sose tudott védekezni, de a támadásokat is rendre elkúrja. Remélem lép a picsába nyáron aztán jön Alaba .
Aha, basszuk ki az embert, akibe az első félidőben ott volt a váratlan. Aki a barca ellen is egyedüliként hozza magát mindig. Aki kűzd, hajt, tudja milyen címer van a mezén. Basszuk ki. Oké.
Nem illik.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 13., szerda 23:07

Nekem ő bassza a csőrömet Bale meg Iker mellett mostanság. Én azt hittem azért ívelget 30-ról Dani Alves módon, hogy visszaérjen védekezni, de ez meg kurvára nem igaz. Ennek a bohócnak derogál visszafutni már hónapok óta. Sose tudott védekezni, de a támadásokat is rendre elkúrja. Remélem lép a picsába nyáron aztán jön Alaba .
--------------Körte
-------------Haaland

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 6., szerda 12:03

pontosan, én se cserélném el senkiért. Illetve emlékszem én egy city, atl madrid, bayern elleni meccsre, mikor hatalmasat játszott, és hihetetlenül felpörgette a meccset. Ill amit a jó büdös életbe nem fogok elfelejteni az ez.

https://www.youtube.com/watch?v=KBklQIQzmJE
Mindenki fáradt volt mint a szemét, de marci lenyomott egy ilyet. a foci történelem top 3 megmozdulása lehetett volna ha ebből gól születik. :D

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 6., szerda 11:54

elfogultság, meg objektivitás teljes hiánya: (aki nem bírja az ilyet, ne olvassa ezt most)

de imádom Marcelot, a baloldal szíve- lelke, ha top formában van. évezredek óta itt van már, ízig-vérig madridista. hatalmas plusz támadásban, ha igazán jó, a különbséget is ez jelentheti egyes meccseken, mellyel győzni tudunk akár.
Védekezésben nem egy ász, vannak gyengébb periódusai (kinek nincs?), sajnos a tegnapi is ez volt, de soha senkire nem cserélném le :sziv:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 6., szerda 11:52

TopaCriss írta:Ez itt a lényeg. Ha a csúcsmeccseken szarul tolja, a csapat látja kárát.
És valóban jobb focista, mint Coentrao, de valljuk be őszintén, a portugál hasznosabb az ilyen meccseken.
Csak ez nem mindig igaz, BL döntőt ők pörgették fel Iscoval, aztán akkor sem volt formában. Miattuk uraltuk a meccset, miattuk volt rengeteg helyzetünk a második félidőben. Egyszerűen bennük megvan az a skill, hogy a játék képét feldobják, vagy a javunkra eldöntsenek egy meccset. Kellenek most a Juve ellen, mint egy falat kenyér, még ha nem is játszanak életük legjobb formájában.

TopaCriss
Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2015. május 6., szerda 11:41

De sajnos ez senkit nem érdekel, ha amikor nagy szükség lenne rá nem megy. Coentraonál jobb focista jóval, fel kell őt is pofozni a visszavágóra, hétvégén pedig a portugál játsszon végig.
Ez itt a lényeg. Ha a csúcsmeccseken szarul tolja, a csapat látja kárát.
És valóban jobb focista, mint Coentrao, de valljuk be őszintén, a portugál hasznosabb az ilyen meccseken.
Neki van az egyik legnagyobb szíve a csapatból, ez látszik akkor is ha pont szar formában van. Tegnap is volt egy hatalmas nagy elfutása a posztjáról egészen a középpályáig. Ott látszott hogy nem felejtett el ő focizni, csak nem jöttek ki a lépései, ratyi formában van, pont ahogy az előttem lévő személy írta.
Luiznak is nagy szíve van, és vannak olyan meccsei, amikor top teljesítményre képes, de aztán jön egy Suarez, és összegabalyodnak a lábai. Ismerős történet ez Marcelo esetében is.

A félreértések elkerülése végett, nagyon sokra tartom Marcelo-t, és szerintem kiemelkedő tudással rendelkezik, de...nem érzem úgy, hogy RC nyomdokait tökéletesen helyettesítené. Támadásban és dribbling-ben erős a fiú, de azok a helyezkedési hibák, amiket folyamatosan elkövet, egyszerűen nem fér bele. Sokat javult már az ilyen szituációk kezelésében, de nem eleget. Nem azt mondom, hogy le kell váltani, de ha egy Alaba szabad lenne, erősen elgondolkoznék.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 6., szerda 10:59

TopaCriss írta:Kezd aggasztóvá válni a srác.
Remélem nem ő lesz a mi David Luiz-unk.
????? Össze se lehet hasonlítani a kettőt. Marcelo már egy ideje alázza a népet a realban. Neki van az egyik legnagyobb szíve a csapatból, ez látszik akkor is ha pont szar formában van. Tegnap is volt egy hatalmas nagy elfutása a posztjáról egészen a középpályáig. Ott látszott hogy nem felejtett el ő focizni, csak nem jöttek ki a lépései, ratyi formában van, pont ahogy az előttem lévő személy írta. Ráadásul amíg ő meg 2-3 játékos focizott a télen addig a többiek szartak bele az egészbe.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 6., szerda 10:30

TopaCriss írta:Kezd aggasztóvá válni a srác.
Röhejesek vagytok :lol:

Igen szarul jött ki, hogy pont most nincs formában, de ettől még nem kell temetni. 2-3 hónapig olyan szintet hozott, amilyet RC óta senki a poszton. De sajnos ez senkit nem érdekel, ha amikor nagy szükség lenne rá nem megy. Coentraonál jobb focista jóval, fel kell őt is pofozni a visszavágóra, hétvégén pedig a portugál játsszon végig.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 6., szerda 0:07

Remélem a szezon hátralévő részének fontos meccseit a padon kezdni, lényegében értékelhetetlen a produktuma. Védekezés a béka segge alatt, de ezt lassan megszokhatjuk, támadás, ami eddig legalább kihúzta a szarból, most az is gyök kettő, beadásai tökéletesek voltak Buffonnak hazaadásként, emellett meggondolatlan mozdulatok tömkelege.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 5., kedd 23:17

Egyértelmű lett volna, hogy a padon kezdi a meccset az elmúlt meccset látva pedig főképp...láthattuk Coentrao teljesítményét az ATMA ellen, de ki tudja mi mehet az edzésen...ahogyan mondani szoktam különleges esetekben, ez sajnos maxigáz volt.

Ha jól emlékszem szezon közben korábban volt egy nyilatkozata, mintha a Juventus lenne a következő klub, ahová igazolna...most kellett volna megmutatni, de utólag már mindegy, nem lehet szépíteni.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 5., kedd 22:53

Jól van, azért nem kell átesni a ló túloldalára. Az év eleji időszakban, amikor szintén egy fos volt a csapat, heteken keresztül az egyetlen értékelhető és kiemelkedő játékosunk volt. Most ő van hullámvölgyben, mindig is ilyen volt. Nem lehet egész évben toppon lenni, pech, hogy pont egy BL elődöntőben volt szar, de nem kéne temetni.

TopaCriss
Kedvenc játékosaid: Benzema, CéRó, Zidane, Henry, Figo, Bergkamp
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: TopaCriss » 2015. május 5., kedd 22:52

Kezd aggasztóvá válni a srác.

Vissza: