Az a bili most nagyon valóságosnak tűnik. Amint official Blanc, megtörténik Ancelotti bejelentése is, akit szerintem a madridi Four Seasonsben bújtatnak addig. :Đbilibe ér a kezed minnyá
jelen állapotok szerint a carvajal, kondogbia, gündogan/thiago (csakazér is beleírom, RMCF-et hadd verje a guta ), isco, bale és talán suarez pakkot szeretném, bár sztem egyértelmű, hogy az utolsó kettő anyagi okok miatt egyszerre nem fog jönni. nem is baj, a két argentint ki kell baszni, jesének meg adni lehetőséget a gyökkettő spanyol kiscsapatok ellen isco cseréjeként.
özilre leszek kíváncsi, hogy meddig képes még elalibizni egy real madrid 10-eseként, pláne, ha így telepakoljuk új emberekkel azt a pályarészt.
Perec apó azt is mondta, hogy ha ez megvan, akkor jön Isco bemutatása, gondolom megvárják, amíg a Kanári-szigeteki nyaralását befejezi, és hétvégén bemutatják. És ha van edző, akkor Higu is mehet, amerre akar. A legjobb most már a Napoli 40 milliója lenne De ugye elvileg már orvosin is volt.
Balet nem tudom hova tenni, Pérez ahogy most nyilatkozott a nagy igazolásokról, bármi lehet, de ugyanakkor ott van AVB nyilatkozata is...nehéz ügy.a carvajal, kondogbia, gündogan/thiago (csakazér is beleírom, RMCF-et hadd verje a guta ), isco, bale és talán suarez
Suarez nem fog jönni szerintem. Gündogan meg megint nyilatkozott, és nagyon maradni akar Lewával együtt.