Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. május 14., csütörtök 23:24

Konkrétan tegnap kiszedte a Juve szemét is.. A gólról szerintem nem tehetett, 8 méterről izomból a "szemeközé" vágta.. (vagyis így találta el, nem hiszem, hogy tudatos volt).. Rajta röhög a fél világ a bedobás miatt, de azon már nem múlt semmi. A tegnapi miatt nem lehet elővenni.

Szerintem.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 14., csütörtök 23:20

Nem volt potya, de valóban van kapus, aki kiszedte volna, meggyőződésem, hogy 5 éve még Casillas is. Azért kicsit kopott már a reakció ideje.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 14., csütörtök 23:09

Amúgy én eddig teljesen úgy voltam vele, h a gól nem az övé, de ma akárkivel találkoztam, mindenki azt mondta, h Casillas szépen mellényúlt. Szóval én már nem tudom. Tény van olyan kapus aki kiszedné az ilyen lövést, de én ezt nem éreztem annyira potyának. Mindenesetre remélem jövőre már nem látjuk real mezben.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 14., csütörtök 22:55

Ezen sírni kellett volna, teljesen megkoronázta ez a jelenet a január óta tartó félszezont, egyetlen hibája volt ez a meccsen, a BL döntőben bejött a gólt megelőzően, erre már nem emlékszik senki... :argue: :'(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. május 14., csütörtök 13:03

Ez jobb: :mrgreen:

http://a.disquscdn.com/get?url=http%3A% ... =600&h=337

Tegnap óta ez volt az első dolog amin őszintén tudtam röhögni. Még ha nyilván kínomban is...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 14., csütörtök 12:42

A gól nem az övé volt. Ramos beragadt, majd lefejelték, Kroos csak bambult Morata mellett, Varane meg kitért a lövés elől.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 14., csütörtök 12:34

h3x0r írta:
Sierra írta:Istenem az a mozdulat, ahogy bedobta a labdát, és aztán elnézést kér... :lol: Sosem fogom elfelejteni.
http://gfycat.com/NewBlondIguanodon
Nem sok gyakorlata van benne... :mrgreen: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 14., csütörtök 12:28

Sierra írta:Istenem az a mozdulat, ahogy bedobta a labdát, és aztán elnézést kér... :lol: Sosem fogom elfelejteni.
http://gfycat.com/NewBlondIguanodon

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:21

Istenem az a mozdulat, ahogy bedobta a labdát, és aztán elnézést kér... :lol: Sosem fogom elfelejteni.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 14., csütörtök 0:20

Azt hittem szétver az ideg, amikor a gól előtt a Juve visszaívelte a labdát. Az a rohadt labda fél óráig esik az égből, tipikusan olyan helyzet, amikor egy kapusnak a legnagyobb előnye van a mezőnyjátékossal szemben. Erre elkezd integetni a bírónak, hogy les, ahelyett, hogy kisétálna az ötös sarkától fél méterre szép nyugodtan lehúzná. Persze ezek apróságok, de érted. Iker több kapus testén keresztül lett megtartva, teljesen politikai alapon. Ilyenkor kiborít, amikor folyamatosan nem jönek az ilyen "aprśágok".
Értem. De én már egy ideje beletörődtem ezekbe az "apróságokba".
But he is a good boy...

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 14., csütörtök 0:19

istimester írta:Marchisio lövését szépen kiszedte.
primrose írta:Abszolút semmi.
Azt hittem szétver az ideg, amikor a gól előtt a Juve visszaívelte a labdát. Az a rohadt labda fél óráig esik az égből, tipikusan olyan helyzet, amikor egy kapusnak a legnagyobb előnye van a mezőnyjátékossal szemben. Erre elkezd integetni a bírónak, hogy les, ahelyett, hogy kisétálna az ötös sarkától fél méterre szép nyugodtan lehúzná. Persze ezek apróságok, de érted. Iker több kapus testén keresztül lett megtartva, teljesen politikai alapon. Ilyenkor kiborít, amikor folyamatosan nem jönek az ilyen "aprśágok".
https://www.youtube.com/watch?v=Db5NlAbpHuk

ne már, hogy a visszaívelésre jönnie kellett volna.. az lett volna az igazi nagy hiba
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 14., csütörtök 0:17

Marchisio lövését szépen kiszedte.
primrose írta:Abszolút semmi.
Azt hittem szétver az ideg, amikor a gól előtt a Juve visszaívelte a labdát. Az a rohadt labda fél óráig esik az égből, tipikusan olyan helyzet, amikor egy kapusnak a legnagyobb előnye van a mezőnyjátékossal szemben. Erre elkezd integetni a bírónak, hogy les, ahelyett, hogy kisétálna az ötös sarkától fél méterre és szép nyugodtan lehúzná. Persze ezek apróságok, de érted. Iker több kapus testén keresztül lett megtartva, teljesen politikai alapon. Ilyenkor kiborít, amikor folyamatosan nem jönek az ilyen "aprśágok". Bale dettó. Ahelyett, hogy érkezne a labdára, a bíróval traccspartizik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 14., csütörtök 0:08

Én azért nem sértődtem volna meg, ha Morata gólját megfogja. Nem azt mondom, hogy kötelező volt, vagy kapushiba, csak az ilyen pluszok nagyon jól jönnének nekünk hasonló helyzetekben. Én abban bízom, hogy jövőre De Gea-val ezek jönnének. Nem fog megfeleződni a kapott gólok száma, de az a 4-5 komoly védés hasonló helyzetben akár továbbjutást vagy kupákat is jelenthet. Az MU nem lenne a 4 között, ha nincs De Gea nekik hátul, ez szinte biztos.

Ma Marchisio helyzeténél szépen védett amúgy, érezte merre fogja lőni.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 14., csütörtök 0:02

egyébként a mai meccsen a flop utcsó bedobáson kívül mi is volt vele a baj?
Abszolút semmi. De nem is a maiért kell távoznia.
But he is a good boy...

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 13., szerda 23:53

ToniKroos írta:Én nagyon ellene vagyok a maradásának, de ma sztem semmi gond nem volt vele. Bár a végén az a bedobás az hatalmas vicc volt.
A vicc max annyi volt, hogy nem neki kellett volna elvégeznie, túlbuzgó volt. De a vicc az, hogy azt az utolsó egy percet kérjük számon Ikeren, ami elment a bedobáson, nem azt, hogy van egy Real Madrid, ami 180 perc alatt 40+ helyzetből 1 db(!) akció gólt képes összehozni egy ilyen szinten aluli Juve ellen? Ez a vicc. De mindig kell egy bűnbak.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 13., szerda 23:51

csabi87 írta:Remélem vele kezdik majd a megtisztulást.
El kell adni.
Pont.

Akkor hozza a bravurrokat amikor már késő.
Sorozatban.
Erre csak annyit, hogy kapus sors.

Ha ma tovább megyünk, ő az isten. Így meg nem ért semmit, hogy meccsben tartott minket.

Emlékeztetnélek még a Bayern elleni büntetőpárbajra. CR, Kaká tizenegyes bukó miatt 0-2-vel mentek a németek, és innen hozta (volna) vissza Casillas a csapatot, csak ugye Ramos kiküldte az égbe a labdát. Az se ért semmi. Pedig az is hőstett volt, csak hát nem ér semmit.

Kapussors. Ennyi.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 13., szerda 23:50

primrose írta:Remélem utolsó BL meccse volt.
nagyon ne gondold

elsöpörheti itt a népharag, ha így lesz, akkor talál ő magának megfelelő csapatot.

egyébként a mai meccsen a flop utcsó bedobáson kívül mi is volt vele a baj? a gól bravúrral-szerencsével fogható lett volna. érdekes, hogy ott senki nem említi Iscót, aki lemaradt a kiöklözött labdáról, Carvaja, aki ki tudja hol kóricált a visszaemelt labdánál, vagy Kroost, aki nem is tudom hogy gondolta. Morata meg úgy lőtte meg ahogy kell, szemben a kapuval erővel a földre... ne mondjátok már hogy ott a kapus a bűnbak.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 13., szerda 23:46

ToniKroos írta:Én nagyon ellene vagyok a maradásának, de ma sztem semmi gond nem volt vele. Bár a végén az a bedobás az hatalmas vicc volt.
A kapus kesztyű hozta a feladatát, a labda megragadt benne, csak rossz időben...
csabi87 írta:Akkor hozza a bravurrokat amikor már késő.
Ez vicces, sokszor ha nincs bravúr az a baj, ha van akkor azért mert késő. Ezért van másik 10 játékos, hogy még 30 perc alatt talán akcióból sikerüljön betalálni.
Bármennyire is szeretem, anno Raúl mellett ő volt és van :) de lassan az ő érdekében is ideje letenni a lantot. :salute:

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 13., szerda 22:58

Én nagyon ellene vagyok a maradásának, de ma sztem semmi gond nem volt vele. Bár a végén az a bedobás az hatalmas vicc volt.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 13., szerda 22:46

Remélem utolsó BL meccse volt.
But he is a good boy...

Vissza: