Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Azért ez a Juventus közel sem bunker csapat
Barcelona biztosan fog gólt rúgni nekik, de nem hiszem, hogy annyit, mint írtatok. Nehéz döntő lesz ez nekik
Barcelona biztosan fog gólt rúgni nekik, de nem hiszem, hogy annyit, mint írtatok. Nehéz döntő lesz ez nekik
egyébként mostmár leírom, ebből az MSN szarságból is már elegem van.
tavaly jött a BBC, benyomta a média, humoros, jópofa, tényleg mint vmi szuperklikk, stb.. nyomták, űzték.. faszán hangzik, BBC, el lehetett adni..
erre idén a barca létrehoz egy MSN-t, ami annyira szánalmas, h elképesztő, az kurvaisten, h ha tavaly nem jön be a köztudatba ez a BBC elnevezés, idén nincs MSNezés.. istenem hagyjuk már ezeket a jelzőket.. meg egyáltalán, h lehet ezen ennyire pörögni?
szóval számtalan ilyen példa van az életben, h vki kreál vmit, aztán a másik utána csinálja és jobb az adott időszakban és veri a mellét, és mondogatja. jaj istenem, annyira szánalmas ez.
tavaly jött a BBC, benyomta a média, humoros, jópofa, tényleg mint vmi szuperklikk, stb.. nyomták, űzték.. faszán hangzik, BBC, el lehetett adni..
erre idén a barca létrehoz egy MSN-t, ami annyira szánalmas, h elképesztő, az kurvaisten, h ha tavaly nem jön be a köztudatba ez a BBC elnevezés, idén nincs MSNezés.. istenem hagyjuk már ezeket a jelzőket.. meg egyáltalán, h lehet ezen ennyire pörögni?
szóval számtalan ilyen példa van az életben, h vki kreál vmit, aztán a másik utána csinálja és jobb az adott időszakban és veri a mellét, és mondogatja. jaj istenem, annyira szánalmas ez.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Semmi köze nem lesz a döntőnek ahhoz, hogy mennyit igazolunk. Perec el fog kattanni a nyáron, tök mindegy mi lesz.
Engem zavar. Bale ennek köszönhető, hogy itt van, hogy folyton a Barcát akarjuk lenyomni. Nem jött Neymar, akkor mi durrantunk egy még nagyobbat Bale-lel. Óriási hiba. Az irigységen, a hiúságon túl semmi szükségünk nem volt Balere, mert egy csomó hiányposztot miatta nem töltöttünk be, ellenben telítve voltunk a szélen (tudom, Di Mariat nem szerettétek ott, de sztem messze nem volt vele ott akkora gond).nmate írta:Ne nyerjen már a bunkerfoci. Főleg ezért. Barca triplázás nem igazán zavar, legalább magasabb jövőre a léc.
Nem kell, hogy a Barca megint "történelmet írjon", hogy aztán Perec megint belemenjen valami orbitális baromságba a nyáron f@szméregetésből. Bukjon csak szépen a Barca, mert úgy okosabban fogunk igazolni, mintha megint kisebbségi komplexusos lesz az elnökünk irigységből.
- nmate
Különösen hogy kibaszott csalással jöttek be az elődöntőbe. Felhúz. Kamutizi, elmaradt piroslap...pff legalja ez a banda.Sierra írta:Hát mondjuk én sem szeretném, hogy a nagy olasz drukkerek verjék a mellüket 20 évig, hogy márpedig ők elverték a Barcát a döntőben és akkor újra felemelkedik az olasz foci... De erre nem is sok sansz van.nmate írta:Ne nyerjen már a bunkerfoci. Főleg ezért. Barca triplázás nem igazán zavar, legalább magasabb jövőre a léc.
Hát mondjuk én sem szeretném, hogy a nagy olasz drukkerek verjék a mellüket 20 évig, hogy márpedig ők elverték a Barcát a döntőben és akkor újra felemelkedik az olasz foci... De erre nem is sok sansz van.nmate írta:Ne nyerjen már a bunkerfoci. Főleg ezért. Barca triplázás nem igazán zavar, legalább magasabb jövőre a léc.
- nmate
Ne nyerjen már a bunkerfoci. Főleg ezért. Barca triplázás nem igazán zavar, legalább magasabb jövőre a léc.
Ezt én sem értem. Soha semmilyen körülmények között nem tudnék szurkolni a legnagyobb riválisnak, akik előlünk happolják el a kupákat. Bár még most sem hiszem el, hogy abból a szartenger olasz bajnokságból bármelyik csapat is hogy tud bejutni a BL döntőbe.Géci írta:Egy Real Madrid drukker, hogy drukkolhat a barcának!!?? Legyen az akár milyen helyzet...
- nmate
Több indokom van a pokolba kívánni a Juventust, mint a Barcelonát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy Real Madrid drukker, hogy drukkolhat a barcának!!?? Legyen az akár milyen helyzet...nmate írta:Én a Barcának drukkolok, nem nyerhet ez mocskos semmirekellő olasz antifoci.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát pedig, ha már megütöttek minket, akkor húzzák is be. Barca elégedjen meg a bajnoksággal. Bilbaó remélem nyeri a kupát.nmate írta:Én a Barcának drukkolok, nem nyerhet ez mocskos semmirekellő olasz antifoci.
VÉGIGMAKKOLTÁK az egész szezont. Takarodjanak már.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2 meccsre meg a Juventus. Hiába, Morata bármelyik csapatot jobbá teszi.hunmadridista írta:3 meccsre van a triplázástól a Barcelona...pár éven belül újra sikerülhet történelmet írniuk...kicsit irigykedem is rájuk...vitathatatlanul a legjobb csapat jelenleg!
Nekünk meg marad a szokásos szlogen: majd jövőre!
- nmate
Én a Barcának drukkolok, nem nyerhet ez mocskos semmirekellő olasz antifoci.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
3??? 5ig meg se állnak. moratának a labdaérintéseit 1 ujjamon meg tudjuk majd számolni,Zsombor írta:Hát, én meglepődnék ha az MSN nem gurítana ezeknek egy hármast legalább.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem nem fogtok, az első 3 helyzetből rúgtok 3 gólt, aztán mindenki mehet aludni.lesliejr írta: Nagyon meg fogunk szenvedni a Juve ellen a döntőben. Allegri taktikában meg fogja verni LE-t, nekünk a nagyobb tudást kell kihasználni. De ma is láttuk, ez nem olyan könnyű.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Hát, én meglepődnék ha az MSN nem gurítana ezeknek egy hármast legalább.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Elfogytatok a második félidőre. Elsőben tovább lehetett volna jutni, de mindig csak 25-30 percre jó igazán ez a Real.
Nagyon meg fogunk szenvedni a Juve ellen a döntőben. Allegri taktikában meg fogja verni LE-t, nekünk a nagyobb tudást kell kihasználni. De ma is láttuk, ez nem olyan könnyű.
Nagyon meg fogunk szenvedni a Juve ellen a döntőben. Allegri taktikában meg fogja verni LE-t, nekünk a nagyobb tudást kell kihasználni. De ma is láttuk, ez nem olyan könnyű.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
3 meccsre van a triplázástól a Barcelona...pár éven belül újra sikerülhet történelmet írniuk...kicsit irigykedem is rájuk...vitathatatlanul a legjobb csapat jelenleg!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem erről beszéltünk.Hanem a megitélésről.Azt én nem tudom, de azt tudom, hogy ő itt a világ egyik legjobb edzőjének van/volt tartva
Akkor viszont a juve is top3,a logikád alapján.Pedig nem az.Ahogy nálam a mai bayern sem.Nem sugalmaztam. Ha azt gondolnám, hogy a Real szar, akkor leírnám.
Mint sok más dolog is,ha erős túlzás,ha etetés,azt sokan nem kajálják meg,vannak akik igen......pep nem egy rossz edző,elvan ő a maga kis elképzeléseivel,jellegeivel,de nagyon messze van attól,mint amire felcigarettázták anno.Nem én mondtam,hanem a kollega.Én is úgy gondolom ezt ahogy te.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Gondolom nem nézted a tegnapi meccset, mert akkor nem írnál tikitakát. Még ez is tőlünk maradt rajta. Hát nem sok körbeadogatás volt a részükről. Ezért írtam, ha Müller vagy Thiago indította a felpasszt vagy a támadást, abból mindig veszély lett. Ilyet Bale nem csinál, így hasonlítottam össze a két játékost.morientes írta:Értem.Tehát Müller beleillik a Pep féle tikitakába...megint tanultam valamit.
Nem sugalmaztam. Ha azt gondolnám, hogy a Real szar, akkor leírnám.morientes írta:Akkor ezen logika szerint a juve is top 3-as,vagy azt sugalmazod hogy a Real szar...
Azt én nem tudom, de azt tudom, hogy ő itt a világ egyik legjobb edzőjének van/volt tartva, pedig szintén saját képére formálta a csapatot és gyakorlatilag egy olaszos, kontrázós Madridot csinált. Ekkor olyanok voltak stabil kezdők, mint Khedira, akik tavasszal már pályára sem lépnek ilyen olyan indokokkal. A portugál is olyanokat igazolt, akikről úgy gondolta, együtt tud velük dolgozni. Pep se csinál mást, nem fog a Heynckess örökséggel babrálni. Akkor minek vitték őt oda? Ezért Pep-et hibáztatni? Leültek vele tárgyalni, biztos elmondta az elképzeléseit. Anno azt se értettem, mikor kórusban szidták Mourinho-t, hogy mit csinál, holott nem ő volt a hibás, hanem Perez, hogy idehozta. Még az egyszeri focinéző is tudta, hogy José munkamódszere milyen, csapatai milyen focit játszanak. Pep-nek felkínáltak tizenvalahánymilliót 3 évre, pontosan tudták mit vállalnak vele. 4 évig nézte a világ azt a játékot.morientes írta:Akkor mi volt odaát Mou?
Heynckess istenítve van, de már sosem tudjuk meg mi lett volna ha marad a triplázós év után. Ez ugyanaz, mint mikor Tito-tól, Martino-tól meg LE-től is azt vártuk, hogy a Pep féle sikerességet és dominanciát hozzák vissza. Megnéztem volna Heynckess széljátékra épülő fociját tegnap Robben, Alaba és Ribéry nélkül. Vicces lett volna az öreg.
Na de hagylak benneteket. Izgalmas percek következnek, amit én is nézni szeretnék.