Értékeld a legutóbbi meccset
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem nagyon emelnék kis senkit, mert megint az egész csapat a tudása alatt teljesített. Valahogy a formaidőzítésünk pocsékra sikeredett idén, + a legfontosabb láncszem is kiesett.
Mondjuk ha ezt a gyenge juvét nem tudtuk elrendezni, akkor egy csúcsformában lévő barca ellen mit is akartunk volna?
Egyébként én sem érzek már akkora elkeseredettséget, mint jó pár éve, de azért na, bőven szar érzés ez még így is...
Mondjuk ha ezt a gyenge juvét nem tudtuk elrendezni, akkor egy csúcsformában lévő barca ellen mit is akartunk volna?
Egyébként én sem érzek már akkora elkeseredettséget, mint jó pár éve, de azért na, bőven szar érzés ez még így is...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Butra szépen elterelte a Carloról érkező kérdéseket, ami a folytatásával kapcsolatos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Bírom az ilyet..ziro4vr írta:Amit te állítasz az automatikusan tény?Prométheusz írta: ettől még tény a tény.
"ha te nem látod, akkor kár bármit is írnom..."
meg a társait.
tipikusan üres duma, de mögötte nincs semmi, csak jól hangzik.. kitérni az elől, hogy normálisan kifejtsen valamit azzal, hogy a másik szar, aztán kész..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hagyjad... Ő tehetséges. Próbáltam én anno személyesen is elmagyarázni 1000+1x a dolgokat a hasonlóan látó embereknek.
Gondolom nála Pipo sem volt egy rossz csatár.
Az, hogy 42 mérkőzésen 12 gólt tud lőni úgy, hogy kezdő.
Az, hogy egy labdát nem tud rendesen vezetni, ha valaki a nyakán van vagy, ha nincs előtte 15 méter terület.
Egyszerűen dadog,sír nála a játékszer.
Nem robbanékony, magasságához képest fejjel sem erős.
Igaz, nímand túlzás volt. Legalább akkora túlzás, mint az, hogy te korosztályos tehetségnek nevezted.
P.S
Morata bajnokságban hét, Chicha hat gólos.
Tényleg befejeztem itt.
Bocsánat hogy offolok srácok
Gondolom nála Pipo sem volt egy rossz csatár.
Az, hogy 42 mérkőzésen 12 gólt tud lőni úgy, hogy kezdő.
Az, hogy egy labdát nem tud rendesen vezetni, ha valaki a nyakán van vagy, ha nincs előtte 15 méter terület.
Egyszerűen dadog,sír nála a játékszer.
Nem robbanékony, magasságához képest fejjel sem erős.
Igaz, nímand túlzás volt. Legalább akkora túlzás, mint az, hogy te korosztályos tehetségnek nevezted.
P.S
Morata bajnokságban hét, Chicha hat gólos.
Tényleg befejeztem itt.
Bocsánat hogy offolok srácok
ZIDANE
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Na az lenne még gyönyörű!Én igazából csak annyit kérek, hogy nehogy valami elvetemült indokból/média nyomására visszavásároljuk.
Így van; a mieink a 2 meccs alapján még annyit sem érdemelnek jelenleg, hogy szidjuk őket...Aha, jól van. Szopjon lovat.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- mocsok
bizony.ziro4vr írta:Amit te állítasz az automatikusan tény?Prométheusz írta: ettől még tény a tény.
az is tény, hogy ronaldo csak egy van. méghozzá az az egy most is nálunk játszik.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amit te állítasz az automatikusan tény?Prométheusz írta: ettől még tény a tény.
Nem illik.
Hol tehetséges ez a srác? Abban a hígfos Serie A-ban nem tudott kiemelkedőt teljesíteni. Hozott egy teljesen átlagos szezont. És jövőre sem lesz jobb. Ez meg tényleg csak a sors iróniája, hogy elrakott 2 gólt nekünk.Prométheusz írta:barokkos túlzás minimum. a korosztálya egyik legtehetségesebb centere. nyilván sosem lesz penge, meg cselkirály, meg gepárd, de ettől még az olyan játékosokra is szükség van, amit ő tud. a foci történelemben volt egypár olyan nagyágyú, akikre ezek a jelzők érvényesek, mégis mindenki klasszisként gondol vissza rá.
nímand.. hát,
Amúgy elég megnézni a mozgását, csúcs.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
tegyél. bírom, ezt, dobálj a nímanddal, érvelés meg nincs. akkor jó.KAG írta:Én meg akkor tapsolok neked a tehetségesre nézd ->
És akkor kvittek vagyunk, rárakrak most tiltóra mert aki szerint morata korosztályos tehetség hát oké.
Szia jó éjt!
ettől még tény a tény.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Engem az csesz majd fel, ha Bale Madridban kezdi az őszt. Akkor szépen kimegyek R24-gyel egy túrára, odavisz a pálya közelébe és jól seggbe rúgom 80 000 néző előtt a walesi bárdot. De lehet, hogy még a haját is megcibálom.
Nem illik.
- KAG
Én meg akkor tapsolok neked a tehetségesre nézd ->
És akkor kvittek vagyunk, rárakrak most tiltóra mert aki szerint morata korosztályos tehetség hát oké.
Szia jó éjt!
Szia jó éjt!
ZIDANE
Engem sem csesz fel. Katasztrófa volt az egész tavasz. Ez az utolsó 3 meccsünk jól jellemezte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
bírom ezeket. nímand.KAG írta:Realista24 írta:Aha, jól van. Szopjon lovat.
Én igazából csak annyit kérek, hogy nehogy valami elvetemült indokból/média nyomására visszavásároljuk.
Eltett most kettőt, fejlődött. De ettől még egy nímand
barokkos túlzás minimum. a korosztálya egyik legtehetségesebb centere. nyilván sosem lesz penge, meg cselkirály, meg gepárd, de ettől még az olyan játékosokra is szükség van, amit ő tud. a foci történelemben volt egypár olyan nagyágyú, akikre ezek a jelzők érvényesek, mégis mindenki klasszisként gondol vissza rá.
nímand.. hát,
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- KAG
Realista24 írta:Aha, jól van. Szopjon lovat.
Én igazából csak annyit kérek, hogy nehogy valami elvetemült indokból/média nyomására visszavásároljuk.
Eltett most kettőt, fejlődött. De ettől még egy nímand
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aha, jól van. Szopjon lovat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Csupán mert tipik és ugyan ki más, ha nem ő az elitszinten "botlábával"!!! Kicsit kottásan is, de olvasva a hsz.-ket a nagy többség nagyjából hasonlóan érez és inkább csak kínjában mosolyog ezen az újabb "öngólon", illetve a kiesésen. A hab a tortán pedig nem is lehetett más, mint hogy - már-már - rutinból a saját nevelésünk ejti ki a csapatot /közvetlenül/! Szóval nem kell véresen komolyan venni; nem haragszom rá, nem fikázom, csupán kínomban újfent megmosolyogtat és inkább iszom rá még1-et!Aztán miért?
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aztán miért?Morata meg szopjon pacit!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jól van, akkor nem vagyok egyedül. Meg régen sokkal jobban izgultam 1-1 ilyen meccs előtt, most úgy vártam napközben, de nem volt bennem semmilyen izgalom, amikor elkezdtem nézni, máskor meg nem bírtam egy helyben ülni.VanillaSky írta:Közel a 30-hoz már csak kényszeredett mosoly és dobtam 1-2 smst a Juvés ismerősöknek, de már közel sem az a mély elkeseredettség.
Egyik sem, ráadásul alig van pár játékos, aki 2-3 évnél többet lennének a csapatban, nem is tud úgy senki az emberhez kötődni.VanillaSky írta:Bár az is igaz, hogy mára a régi kedvencek is "kihaltak" a csapatból az újak meg már nem képesek pótolni őket, az érzelmek szintjén sem.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
igazából nem is vagyok annyira ideges tudom hogy jobbak vagyunk ettől a juvétól viszont itt a szezon végére maximálisan kiütközött hogy már a keret kialakításánál el lett cseszve az egész év! Amíg az alap csapat bírta addig jöhetett szembe akárki viszont az amúgy is vékony keretet még sérülések is bolygatták ez a mai meccs csupán a realitás!
-
Detto. Bár szerintem ez mindenkinél így van. Emlékszem közép suli koleszban néztük a Monaco elleni világégést, ha nem 25 srác lett volna körülöttem elbőgöm magam. Ez volt 11 éve. Közel a 30-hoz már csak kényszeredett mosoly és dobtam 1-2 smst a Juvés ismerősöknek, de már közel sem az a mély elkeseredettség. Bár az is igaz, hogy mára a régi kedvencek is "kihaltak" a csapatból az újak meg már nem képesek pótolni őket, az érzelmek szintjén sem.Lehet öreg vagyok már ehhez?