Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 8:07

bilibe ér a kezed minnyá

jelen állapotok szerint a carvajal, kondogbia, gündogan/thiago (csakazér is beleírom, RMCF-et hadd verje a guta ), isco, bale és talán suarez pakkot szeretném, bár sztem egyértelmű, hogy az utolsó kettő anyagi okok miatt egyszerre nem fog jönni. nem is baj, a két argentint ki kell baszni, jesének meg adni lehetőséget a gyökkettő spanyol kiscsapatok ellen isco cseréjeként.
özilre leszek kíváncsi, hogy meddig képes még elalibizni egy real madrid 10-eseként, pláne, ha így telepakoljuk új emberekkel azt a pályarészt.
Az a bili most nagyon valóságosnak tűnik. Amint official Blanc, megtörténik Ancelotti bejelentése is, akit szerintem a madridi Four Seasonsben bújtatnak addig. :Đ
Perec apó azt is mondta, hogy ha ez megvan, akkor jön Isco bemutatása, gondolom megvárják, amíg a Kanári-szigeteki nyaralását befejezi, és hétvégén bemutatják. És ha van edző, akkor Higu is mehet, amerre akar. A legjobb most már a Napoli 40 milliója lenne :lol: De ugye elvileg már orvosin is volt. :mrgreen:
a carvajal, kondogbia, gündogan/thiago (csakazér is beleírom, RMCF-et hadd verje a guta ), isco, bale és talán suarez
Balet nem tudom hova tenni, Pérez ahogy most nyilatkozott a nagy igazolásokról, bármi lehet, de ugyanakkor ott van AVB nyilatkozata is...nehéz ügy.
Suarez nem fog jönni szerintem. Gündogan meg megint nyilatkozott, és nagyon maradni akar Lewával együtt. :hmmm:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 8:02

Realista24 írta:Újabb jó hír!
Ez az utóbbi hetek legjobb híre. Cavani...ómájgád, remélem lebőg a 'csába, hihetetlen mennyire túlsztárolt :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 25., kedd 7:59

Realista24 írta:
zt ki mondta perez?
Igen, ő mondta. Azt hiszem úgy volt, hogy olyan név, akire talán senki sem gondol.
Mától elkezdenek pörögni az események :happy: Carlo hivatalos lesz 36 órán belül, aztán jön Isco, megy Higu. :Đ
bilibe ér a kezed minnyá :lol:

jelen állapotok szerint a carvajal, kondogbia, gündogan/thiago (csakazér is beleírom, RMCF-et hadd verje a guta :lol: ), isco, bale és talán suarez pakkot szeretném, bár sztem egyértelmű, hogy az utolsó kettő anyagi okok miatt egyszerre nem fog jönni. nem is baj, a két argentint ki kell baszni, jesének meg adni lehetőséget a gyökkettő spanyol kiscsapatok ellen isco cseréjeként.
özilre leszek kíváncsi, hogy meddig képes még elalibizni egy real madrid 10-eseként, pláne, ha így telepakoljuk új emberekkel azt a pályarészt.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 7:53

Újabb jó hír!
A Napoli szóvivője elmondta, hogy a Chelsea lett a befutó Cavaniért, aki 8,5 milliót fog keresni szezononként. A klub elnöke egy kis kedvezményt biztosít a vásárlónak a kivásárlási árból, ahogy tette ezt annó Lavezzi esetében is, így 58 millió euró körül fog csapatot váltani, de hivatalos csak akkor lesz, ha megtalálták a Matador utódját.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 7:43

zt ki mondta perez?
Igen, ő mondta. Azt hiszem úgy volt, hogy olyan név, akire talán senki sem gondol.
Mától elkezdenek pörögni az események :happy: Carlo hivatalos lesz 36 órán belül, aztán jön Isco, megy Higu. :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 25., kedd 0:12

Realjoe írta:
ezt ki mondta perez?
Én is emlékszem egy ilyen rövidhírre itt, amiben erről beszélt :hmmm:
messi neve még egyszer sem jött szóba
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 25., kedd 0:04

ezt ki mondta perez?
Én is emlékszem egy ilyen rövidhírre itt, amiben erről beszélt :hmmm:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 24., hétfő 23:57

legendary írta: Nem azért, de az angol sajtó finomabb, mint a spanyol, pláne a Madrid-környéki, ami tényleg rendkívül agresszív. Cseberből vederbe kerülne ilyen szempontból.
de itt lenne esélye kupákra a poolban nem. azért ha nem csak a médiát nézzük, akkor ez neki nagyon nagy előrelépés lenne.

hát akkor isco már tuti meg van. B-) nyertem. :D isco, carvajal casemiro. 35,8+3millióért. azért az szerintem korrekt. :)
még egy kondogbiát a zsákba akkor lesz kb 50körül és még mindig jók vagyunk.
ezt akartam látni. ezt írtam le hogy így kellene elkölteni azt a 90-100milliót bale helyett, így okosba. mert abból sok játékost tudunk venni, minőségieket.
az is tetszik egyébként hogy egyrészt fiatalokat hozunk, másrészt olyanokat akiknek van már spanyolországban tapasztalata. ez igaz casemirora, carvajalra és iscora is. meg kondogbiára de ő még nincs itt.
Los Blancos írta:Azért azt ütne. Mondta valaki(talán Perez nem emlékszem), hogy lesz olyan igazolás amire kb senki sem számít. Na ez AZ lenne.
ezt ki mondta perez?

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 24., hétfő 23:49

madridronie írta:
akkor még viszonylag olcsón le lett vajazva a dolog, eddig még nem is költöttünk annyira sokat
még egy kondogbiát várok a közel jövőben
+ Ma ismét bedobták a Garay-MU. házasságot (20 milla körül) és az abból csurranó közel 10 millát, ami a Real Madridot illetné ez esetben!
Az angol lapok gyakran újratöltik ezt a hírt, de igazából most nem olvastam semmit.

Már 3 hónapja is írták, hogy megvan a szóbeli egyezség, szinte biztos érkező stb, de azóta sincs semmi. Gaitan szintén hasonló helyzetben van ilyen szempontból.

A MU-nál jelenleg főleg Strootman és Thiago, akik komolyan kezelve vannak (utóbbit szakértők szinte biztosra veszik, 80/20-ra mondják), mások meg felröppennek hébe-hóba, de semmi komoly. Nyilván nem olyan szinten kavarják körülöttük a szart az újságírók, mint a Real körül, de ott is megy.

Amúgy ez az utóbbi jelenség fura Suáreznél. Panaszkodik az angol sajtóra, hogy mennyire kikezdik őt, fikázzák, megbélyegzik... szerinte ez a spanyoloknál javulna? :lol: Nem azért, de az angol sajtó finomabb, mint a spanyol, pláne a Madrid-környéki, ami tényleg rendkívül agresszív. Cseberből vederbe kerülne ilyen szempontból.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 23:41

akkor még viszonylag olcsón le lett vajazva a dolog, eddig még nem is költöttünk annyira sokat
+ Ma ismét bedobták a Garay-MU. házasságot (20 milla körül) és az abból csurranó közel 10 millát, ami a Real Madridot illetné ez esetben!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 24., hétfő 23:38

___Samy___ írta:akkor még viszonylag olcsón le lett vajazva a dolog, eddig még nem is költöttünk annyira sokat
szerintem az U20-as VB után őt is elkönyvelhetjük B-)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 23:36

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 23:34

Ezt olvastad már? :mrgreen:
Kabaré... :lol:

Amúgy nem volt itt semmi kenőpénz, meg susmus, dehogy... Csak olyan átláthatatlan az egész, hogy borzalom. Így lehet okoskodni...
Lehet Messitől kértek tanácsot, hogy lehet a pénzzel varázsolni kicsit. :mrgreen:

Na mindegy, söprögessünk a saját portánk előtt, legalább Ancelotti és Isco ezzel 99%-ig hivatalossá váltak. Eddig sem volt sok kétely mondjuk.
Remélem nemsokára lesz bejelentés, kíváncsi vagyok az edző nyilatkozatára is majd. Nyilván sok sablon lesz, de hátha majd egy-két félmondatból lehet következtetni az irányra, amit kijelöl a klub az "új" projekthez.
egyébként isconak mennyi lesz az ára? a 24 milla, vagy a 30+?
A Marcán 24+3 opciót olvastam, máshol 30-ról, 30 körüli árról írnak. Szerintem 30+ semmiképpen sem. Olvastam olyat is, hogy játékos nem lesz bevonva végül, meg mintha olyasmi hír is lett volna, hogy Cherysev bekerülhet a bizniszbe.

Szerintem a 24+3 hihető, összességében a 30hoz is közel van. Valamelyik a kettő közül. Remélem az előbbi.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 23:31

egyébként isconak mennyi lesz az ára? a 24 milla, vagy a 30+?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 23:21

Így nem sikerült újfent hamis, ferde árat feltüntetni, illetve lehet, de még így is érdekesen illik a nevelünknemveszünk szemléletbe, főleg, hogy nincs egy értelmes középső védőjük.
Ezt olvastad már? :mrgreen:
Thiago nem fog érkezni. Maga miatt.
Igen, sanszos; de amíg nem biztos én nem zárom ki teljesen. >:]
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 24., hétfő 23:11

Most tegyük fel, hogy rámennénk Thiagora. Jönne is. Hova rakjátok be?
Modric és a védekezőközéppályás mellé. :roll:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 23:09

Most tegyük fel, hogy rámennénk Thiagora. Jönne is. Hova rakjátok be?

Amikor láttam játszani, akkor Ő is feljebb játszott azért. Ha itt sokan Modricot támadó középpályásnak írják (szerintem nem az), akkor Thiago főleg az. És most jött Isco, hasonló stílus. Egyikük tuti nem kapna elég lehetőséget.

Elképzelhető, hogy jó lenne a brazil-spanyol visszább vonva is, viszont mivel Alonso kezdő marad, a Thiago - Alonso - Modric sor szerintem vérszegény lenne védekezésben. Minap a Gündogan - Alonso - Modric elképzelésemre is azt írták, hogy nem lenne elég, pedig a török azért egész biztosan hasznosabb védekezésben, mint Thiago.

Ja, amúgy szerintem sem jönne, mert nincs oka szembe köpni a nevelőklubját. Figo esete más volt, ott elvárt bizonyos dolgokat, amikre elvileg ígéretet is kapott, aztán semmi nem lett belőlük. És nem is volt a klub nevelése.
Na mindegy, nem fog jönni.
Viszont a Barca lenne az utolsó szempont ebben. A média, meg a sok kretén ígyis-úgyis fröcsög,ha meghallja a Real Madrid nevet, ez érdekelne a legkevésbé már, több, mint 10 év madridista lét immunissá tett.
Náluk meg nem csak a szerény értelmi képességű, eltévedt játékosok nyilatkoznak úton-útfélen a Realról (nem érdekel, hogy kérdezik őket, lehet diplomatikus választ is adni), de a vezetőség is, korábbi nagy alakok, mindenki. Ahol lehet próbálnak keresztbe tenni. Abszolút hidegen hagyna a nyomoruk, sőt kirakatba is raknám a gyereket, hadd egye őket a penész.

Amúgy ehhez még annyit, hogy valamelyik nagyfejű a Neymar biznisz kapcsán is nyilatkozta, hogy azért volt drágább a brazil, mert a Real beleokoskodott. Hát elnézést, hogy le akartuk igazolni. Így nem sikerült újfent hamis, ferde árat feltüntetni, illetve lehet, de még így is érdekesen illik a nevelünknemveszünk szemléletbe, főleg, hogy nincs egy értelmes középső védőjük.

Na, nagyon messzire mentem. Thiago nem fog érkezni. Maga miatt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 24., hétfő 23:06

Miért, ki nem az? :mrgreen:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 24., hétfő 23:02

Csak és kizárólag Thiagon múlik /na meg persze Perez tökösségétől, illetve Ancelotti kívánságától/! Az viszont tény, hogy jelenleg sokkal közelebb érzem a MU.-hoz, de a remény hal meg utoljára!
Ezért nincs rá esély szerintem.

Thiago azért nem egy Figo, hogy megérje odaszarni a Barca lábtörlőjére.

Még jobb, SAJÁT NEVELÉS :lol: :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 24., hétfő 23:01

Thiago azért nem egy Figo, hogy megérje odaszarni a Barca lábtörlőjére.

Vissza: