Iker Casillas
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Iker Casillas - 1
Konkrétan tegnap kiszedte a Juve szemét is.. A gólról szerintem nem tehetett, 8 méterről izomból a "szemeközé" vágta.. (vagyis így találta el, nem hiszem, hogy tudatos volt).. Rajta röhög a fél világ a bedobás miatt, de azon már nem múlt semmi. A tegnapi miatt nem lehet elővenni.
Szerintem.
Szerintem.
Nem volt potya, de valóban van kapus, aki kiszedte volna, meggyőződésem, hogy 5 éve még Casillas is. Azért kicsit kopott már a reakció ideje.
Amúgy én eddig teljesen úgy voltam vele, h a gól nem az övé, de ma akárkivel találkoztam, mindenki azt mondta, h Casillas szépen mellényúlt. Szóval én már nem tudom. Tény van olyan kapus aki kiszedné az ilyen lövést, de én ezt nem éreztem annyira potyának. Mindenesetre remélem jövőre már nem látjuk real mezben.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezen sírni kellett volna, teljesen megkoronázta ez a jelenet a január óta tartó félszezont, egyetlen hibája volt ez a meccsen, a BL döntőben bejött a gólt megelőzően, erre már nem emlékszik senki...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez jobb:h3x0r írta:
http://gfycat.com/NewBlondIguanodon
http://a.disquscdn.com/get?url=http%3A% ... =600&h=337
Tegnap óta ez volt az első dolog amin őszintén tudtam röhögni. Még ha nyilván kínomban is...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A gól nem az övé volt. Ramos beragadt, majd lefejelték, Kroos csak bambult Morata mellett, Varane meg kitért a lövés elől.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem sok gyakorlata van benne...h3x0r írta:http://gfycat.com/NewBlondIguanodonSierra írta:Istenem az a mozdulat, ahogy bedobta a labdát, és aztán elnézést kér... Sosem fogom elfelejteni.
- h3x0r
http://gfycat.com/NewBlondIguanodonSierra írta:Istenem az a mozdulat, ahogy bedobta a labdát, és aztán elnézést kér... Sosem fogom elfelejteni.
Istenem az a mozdulat, ahogy bedobta a labdát, és aztán elnézést kér... Sosem fogom elfelejteni.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Értem. De én már egy ideje beletörődtem ezekbe az "apróságokba".Azt hittem szétver az ideg, amikor a gól előtt a Juve visszaívelte a labdát. Az a rohadt labda fél óráig esik az égből, tipikusan olyan helyzet, amikor egy kapusnak a legnagyobb előnye van a mezőnyjátékossal szemben. Erre elkezd integetni a bírónak, hogy les, ahelyett, hogy kisétálna az ötös sarkától fél méterre szép nyugodtan lehúzná. Persze ezek apróságok, de érted. Iker több kapus testén keresztül lett megtartva, teljesen politikai alapon. Ilyenkor kiborít, amikor folyamatosan nem jönek az ilyen "aprśágok".
But he is a good boy...
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
https://www.youtube.com/watch?v=Db5NlAbpHukistimester írta:Marchisio lövését szépen kiszedte.
Azt hittem szétver az ideg, amikor a gól előtt a Juve visszaívelte a labdát. Az a rohadt labda fél óráig esik az égből, tipikusan olyan helyzet, amikor egy kapusnak a legnagyobb előnye van a mezőnyjátékossal szemben. Erre elkezd integetni a bírónak, hogy les, ahelyett, hogy kisétálna az ötös sarkától fél méterre szép nyugodtan lehúzná. Persze ezek apróságok, de érted. Iker több kapus testén keresztül lett megtartva, teljesen politikai alapon. Ilyenkor kiborít, amikor folyamatosan nem jönek az ilyen "aprśágok".primrose írta:Abszolút semmi.
ne már, hogy a visszaívelésre jönnie kellett volna.. az lett volna az igazi nagy hiba
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Marchisio lövését szépen kiszedte.
Azt hittem szétver az ideg, amikor a gól előtt a Juve visszaívelte a labdát. Az a rohadt labda fél óráig esik az égből, tipikusan olyan helyzet, amikor egy kapusnak a legnagyobb előnye van a mezőnyjátékossal szemben. Erre elkezd integetni a bírónak, hogy les, ahelyett, hogy kisétálna az ötös sarkától fél méterre és szép nyugodtan lehúzná. Persze ezek apróságok, de érted. Iker több kapus testén keresztül lett megtartva, teljesen politikai alapon. Ilyenkor kiborít, amikor folyamatosan nem jönek az ilyen "aprśágok". Bale dettó. Ahelyett, hogy érkezne a labdára, a bíróval traccspartizik.primrose írta:Abszolút semmi.
Én azért nem sértődtem volna meg, ha Morata gólját megfogja. Nem azt mondom, hogy kötelező volt, vagy kapushiba, csak az ilyen pluszok nagyon jól jönnének nekünk hasonló helyzetekben. Én abban bízom, hogy jövőre De Gea-val ezek jönnének. Nem fog megfeleződni a kapott gólok száma, de az a 4-5 komoly védés hasonló helyzetben akár továbbjutást vagy kupákat is jelenthet. Az MU nem lenne a 4 között, ha nincs De Gea nekik hátul, ez szinte biztos.
Ma Marchisio helyzeténél szépen védett amúgy, érezte merre fogja lőni.
Ma Marchisio helyzeténél szépen védett amúgy, érezte merre fogja lőni.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Abszolút semmi. De nem is a maiért kell távoznia.egyébként a mai meccsen a flop utcsó bedobáson kívül mi is volt vele a baj?
But he is a good boy...
A vicc max annyi volt, hogy nem neki kellett volna elvégeznie, túlbuzgó volt. De a vicc az, hogy azt az utolsó egy percet kérjük számon Ikeren, ami elment a bedobáson, nem azt, hogy van egy Real Madrid, ami 180 perc alatt 40+ helyzetből 1 db(!) akció gólt képes összehozni egy ilyen szinten aluli Juve ellen? Ez a vicc. De mindig kell egy bűnbak.ToniKroos írta:Én nagyon ellene vagyok a maradásának, de ma sztem semmi gond nem volt vele. Bár a végén az a bedobás az hatalmas vicc volt.
Erre csak annyit, hogy kapus sors.csabi87 írta:Remélem vele kezdik majd a megtisztulást.
El kell adni.
Pont.
Akkor hozza a bravurrokat amikor már késő.
Sorozatban.
Ha ma tovább megyünk, ő az isten. Így meg nem ért semmit, hogy meccsben tartott minket.
Emlékeztetnélek még a Bayern elleni büntetőpárbajra. CR, Kaká tizenegyes bukó miatt 0-2-vel mentek a németek, és innen hozta (volna) vissza Casillas a csapatot, csak ugye Ramos kiküldte az égbe a labdát. Az se ért semmi. Pedig az is hőstett volt, csak hát nem ér semmit.
Kapussors. Ennyi.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
nagyon ne gondoldprimrose írta:Remélem utolsó BL meccse volt.
elsöpörheti itt a népharag, ha így lesz, akkor talál ő magának megfelelő csapatot.
egyébként a mai meccsen a flop utcsó bedobáson kívül mi is volt vele a baj? a gól bravúrral-szerencsével fogható lett volna. érdekes, hogy ott senki nem említi Iscót, aki lemaradt a kiöklözött labdáról, Carvaja, aki ki tudja hol kóricált a visszaemelt labdánál, vagy Kroost, aki nem is tudom hogy gondolta. Morata meg úgy lőtte meg ahogy kell, szemben a kapuval erővel a földre... ne mondjátok már hogy ott a kapus a bűnbak.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
A kapus kesztyű hozta a feladatát, a labda megragadt benne, csak rossz időben...ToniKroos írta:Én nagyon ellene vagyok a maradásának, de ma sztem semmi gond nem volt vele. Bár a végén az a bedobás az hatalmas vicc volt.
Ez vicces, sokszor ha nincs bravúr az a baj, ha van akkor azért mert késő. Ezért van másik 10 játékos, hogy még 30 perc alatt talán akcióból sikerüljön betalálni.csabi87 írta:Akkor hozza a bravurrokat amikor már késő.
Bármennyire is szeretem, anno Raúl mellett ő volt és van de lassan az ő érdekében is ideje letenni a lantot.
Én nagyon ellene vagyok a maradásának, de ma sztem semmi gond nem volt vele. Bár a végén az a bedobás az hatalmas vicc volt.