már hivatalos?Realista24 írta:Blanc közben már Párizsban van.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Milyen érdekes,hogy Higuaint az Arsenalnal sokan megváltóként várják. Aztán lehet néhány meccs után majd átgondolják.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem hiszem, most vették meg a belga Dzsudzsákot:Realista24 írta: Callejón szerintem menni fog (Benítez elviszi Nápolyba), apróért, 5-6-7 millió.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... sa-2256675
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
És mi van Coentraoval, Kakával és Callejónnal?
Vedd még ide nyugodtan Di Mariát is; hát az van, hogy konkrét ajánlat még egyik játékosért sem futott be, más csapatok érdeklődései egyelőre csak pletyka szinten vannak jelen; amint megvan Ancelotti talán elindul valami az eladások terén is!El Real Madrid todavía no ha recibido ofertas por Higuaín, Kaká, Di María ni Coentrao
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Callejón szerintem menni fog (Benítez elviszi Nápolyba), apróért, 5-6-7 millió. A másik kettőre tippem sincs. Kakát a hírek szerint "megfenyegették", hogy úszik a VB szereplése, de szerintem amúgy is esélytelen, így továbbra is felveszi inkább a 10 millióját a semmire. Coentraót meg akkor adjuk el talán, ha valaki normális összeget ad érte.És mi van Coentraoval, Kakával és Callejónnal? Ha Nacho feljön, egyértelműen mennie kell Coentraonak, mert 5 szélső védő csak a Cityben nem sok. A portugál még piacképes, jó üzlet lenne eladni. Marcelonak tökéletes cseréje lenne Nacho. Így a védelem kész lenne.
Isco érkezésével Kaká is kiszorul a csapatból, egyszerűen nem lehet tovább halasztani az ügyletet. Egy darabig féltem, hogy Ancelotti érkezésével Kaká még is marad, de hála az égnek, Isco jönni fog.
Jesé pedig Callejónt túrja ki, neki se lesz helye. Egy középcsapatba viszont tökéletes a pali, a kapu előtt egész megbízható (szerencsés), nagyon bízom benne, hogy egy 10-est kapunk érte.
Klikk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
És mi van Coentraoval, Kakával és Callejónnal? Ha Nacho feljön, egyértelműen mennie kell Coentraonak, mert 5 szélső védő csak a Cityben nem sok. A portugál még piacképes, jó üzlet lenne eladni. Marcelonak tökéletes cseréje lenne Nacho. Így a védelem kész lenne.Dolgozik, bár sokak szerint egy lúzer és csak nyaralgat
Közben mire hivatalosan is edzőnk lesz, addigra zsebben van Casemiro, Carvajal, Isco, + szerződést kap Jesé, Nacho a felnőtteket fogja erősíteni, Higuaínnak van vevője. Nem vettünk tucatjátékost horror áron...stb.stb.stb.
Isco érkezésével Kaká is kiszorul a csapatból, egyszerűen nem lehet tovább halasztani az ügyletet. Egy darabig féltem, hogy Ancelotti érkezésével Kaká még is marad, de hála az égnek, Isco jönni fog.
Jesé pedig Callejónt túrja ki, neki se lesz helye. Egy középcsapatba viszont tökéletes a pali, a kapu előtt egész megbízható (szerencsés), nagyon bízom benne, hogy egy 10-est kapunk érte.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ebből indultam ki én is. Abban egyetértünk, hogy egy majd 100 millás Bale és egy 45-60 millás csatár (Cavani/Suárez) egyszerre szinte elképzelhetetlen; de pont Bale kiesésével + mondjuk még Gündogan idei sanszos "elvesztésével", hát nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy nem robbantunk még valakit előre úgy, hogy Higuaín nagyon durván tiplizni akar!Ha elhoznánk Bale-t(akit szerintem nem fogunk), akkor arra látnék nagyobb esélyt, hogy nem hozunk csatárt. Ha ő nem jön, akkor azért valószínű, hogy befut valaki,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. június 25., kedd 10:02-kor.
RealMadrid
RealMadrid
Shaarawy-t biztosan nem akarjuk hozni, drága nem jelent egyértelmű előre lépést, olasz stílusával nő a zsákbamacska faktor, és a posztjára már jön Jesé, és úgy tűnik Isco (oké, ő nem feltétlen egy poszt), van Di Maria, Callejon (mondjuk utóbbi kettőt elvileg elboltolná a vezetőség, de nem neki csinálnák a helyet, hanem...), és Gareth Bale-t szeretnék első sorban oda szerződtetni.
Akkora kacsa, hogy említést sem érdemel.
Pérez most tényleg nagyon határozottan nyilatkozott, meglátjuk mi lesz, én bízom benne, zseniális elnök ő.
Akkora kacsa, hogy említést sem érdemel.
Pérez most tényleg nagyon határozottan nyilatkozott, meglátjuk mi lesz, én bízom benne, zseniális elnök ő.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
ha igazak azok a hirek h Ancelotti szerzodese olcsobban jonne ki jul1 utan, akkor valoszinuleg a Cr hosszabitasa is megfelelobb 1 je utan, sztem azert nm is hosszabitottak idaig, en El Sharawynak orulnek, de avval az a baj h a Milan sztem nm adna foleg h sajat neveles, meg amugy is Kaka fizetes csokkenesbe nm menne bele, szoval felejtos
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dolgozik, bár sokak szerint egy lúzer és csak nyaralgatGyerekek, Perezzel mi történt? Egyenes, lényegre törő mondatok, nincs mellébeszélés?
Közben mire hivatalosan is edzőnk lesz, addigra zsebben van Casemiro, Carvajal, Isco, + szerződést kap Jesé, Nacho a felnőtteket fogja erősíteni, Higuaínnak van vevője. Nem vettünk tucatjátékost horror áron...stb.stb.stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Gyerekek, Perezzel mi történt? Egyenes, lényegre törő mondatok, nincs mellébeszélés? A legjobban a CR-ről való nyilatkozata nyugtat meg a legjobban, tudja, hogy CR megfelelő alap lehet a következő 5-6 évig, hogy köré építsük a csapatot. Ő egy igazi nyerő típus, aki nélkül nehezen képzelem el a 10. BL trófeát, ami gondolom Perez fejében is átfutott.
Egy El Shaarawy hírt is már nagyon vártam, de az az igazság, hogy a fazont még kevésnek érzem. Gondolom jobb szélre szánják, de talán Callejónt tudná kiszorítani, ami nem túl sok.
Egy El Shaarawy hírt is már nagyon vártam, de az az igazság, hogy a fazont még kevésnek érzem. Gondolom jobb szélre szánják, de talán Callejónt tudná kiszorítani, ami nem túl sok.
Én nem. Azért erre is utal pár dolog. Persze ez a többi érkezőtől is függ. Ha elhoznánk Bale-t(akit szerintem nem fogunk), akkor arra látnék nagyobb esélyt, hogy nem hozunk csatárt. Ha ő nem jön, akkor azért valéószínű, hogy befut valaki, bár akkor sem zárnám ki teljesen annak a lehetőségét, hogy nem hozunk senkit oda.Akkor ki fog? Kizártnak tartom, hogy egy Karim-Morata duóval nekivágnánk a szezonnak.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a mu hivatalos boltjában nem lehet kapni valencia-mezt már. nem zörög a harasztnumberone1 írta:ne legyen igazan és CR irjon ala 2030-ig, de van egy olyan erzesem....hogy azert nem fogjak iden igazolni Balet, mert jovore hozzak CR helyett aki lepni fog és kell egy nagy durranas abban az esetben ha a legertekesebb jatekosunk tavozna.Balet nem tudom hova tenni, Pérez ahogy most nyilatkozott a nagy igazolásokról, bármi lehet, de ugyanakkor ott van AVB nyilatkozata is...nehéz ügy.
Suarez nem fog jönni szerintem. Gündogan meg megint nyilatkozott, és nagyon maradni akar Lewával együtt.
bale felől is érdeklődnek amúgy erősen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Blanc közben már Párizsban van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
Torresért is megközelítőleg ennyit fizettek 2 éve. Ha Josénak valóban kell; Abra papa tejelni fog, ez nem is kérdés; főleg, hogy ezenkívül olyan nagyon masszív erősítésre véleményem szerint már nem szorul a Chelsea!Erre gondoltam én is, de szerintem még a Chelseanek sem ér ennyit.
RealMadrid
RealMadrid
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Erre gondoltam én is, de szerintem még a Chelseanek sem ér ennyit.hehe írta:de biztos, hogy 60 millát nem ér.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálam már van edzőnk hetek óta.edzőnk meg biztos hogy lesz, ettől még ne verd a földhöz magad Realistakoma
A hűtőben vár a pezsgő a pukkantásra, csak jelentsék be hivatalosan Higu távozását.isco szép erősítés, kérdés mennyit fog játszani, remélhetőleg az argentinok takarodnak.
Balere egyetlen esélyt látok idén amúgy, ha Di María lép. Így akkor nettósítva olyan 60 millió körüli összegbe fájna Bale. De kérdés, hogy egy Gündogan-Suarez-Kongobongó hármas nem érne-e többet ugyanazért a pénzért (90-100 millió) nekünk inkább a walesi helyett.
Remélem Ancelotti és Zidane észnél lesz/van.
Isconak meglesznek a percei szépen, szerintem ezzel sem lesz gond. Ancelotti kérte, Zidane támogatja, Pérez odáig van érte, a szurkolók egyből csipázni fogják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
Nagyon remélem, hogy ez valóban így van!Újabb jó hír!
A Napoli szóvivője elmondta, hogy a Chelsea lett a befutó Cavaniért, aki 8,5 milliót fog keresni szezononként. A klub elnöke egy kis kedvezményt biztosít a vásárlónak a kivásárlási árból, ahogy tette ezt annó Lavezzi esetében is, így 58 millió euró körül fog csapatot váltani, de hivatalos csak akkor lesz, ha megtalálták a Matador utódját.
Akkor ki fog? Kizártnak tartom, hogy egy Karim-Morata duóval nekivágnánk a szezonnak. Közben a La Gazzetta dello Sport bedobott egy Kaká-El Shaarawy cserét is!Suarez nem fog jönni szerintem.
Perez tegnap azt mondta, hogy még a szezonnyitó előtt meglesz a hosszabbítás --> aztán ha addig se történik semmi, na akkor elkezdek én is aggódni és összeesküvés elméleteket gyártani; de előbb szerintem várjuk ki a történet és a nyár végét!ne legyen igazan és CR irjon ala 2030-ig, de van egy olyan erzesem....hogy azert nem fogjak iden igazolni Balet, mert jovore hozzak CR helyett aki lepni fog és kell egy nagy durranas abban az esetben ha a legertekesebb jatekosunk tavozna.
RealMadrid
RealMadrid
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egy cselszibe ideális játékos lesz a fickó, oda az kell. a fizikuma is megvan, aránylag jó befejező.nmate írta:Ez az utóbbi hetek legjobb híre. Cavani...ómájgád, remélem lebőg a 'csába, hihetetlen mennyire túlsztároltRealista24 írta:Újabb jó hír!
nem lesz oda rossz ő, de hozzánk pl suarez stílusa jobban illik, az ilyen morientes, gomez, inzagi, lucatoni, nistelrooy, (morata is ilyen) típusú ügyetlenebb és csak befejezésre építő játékosokból én személy szerint nem kérek. de ez az én véleményem.
de biztos, hogy 60 millát nem ér.
edzőnk meg biztos hogy lesz, ettől még ne verd a földhöz magad Realistakoma
isco szép erősítés, kérdés mennyit fog játszani, remélhetőleg az argentinok takarodnak.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ne legyen igazan és CR irjon ala 2030-ig, de van egy olyan erzesem....hogy azert nem fogjak iden igazolni Balet, mert jovore hozzak CR helyett aki lepni fog és kell egy nagy durranas abban az esetben ha a legertekesebb jatekosunk tavozna.Balet nem tudom hova tenni, Pérez ahogy most nyilatkozott a nagy igazolásokról, bármi lehet, de ugyanakkor ott van AVB nyilatkozata is...nehéz ügy.
Suarez nem fog jönni szerintem. Gündogan meg megint nyilatkozott, és nagyon maradni akar Lewával együtt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK