Alonsot 3nappal a vége előtt elengedik,mert ő kérte......hát a faxomat azt. Majd ha tudlak pótolni.
Illarra bebizonyosodott hogy CA nem számol vele,semmilyen komoly meccsre nem számíthat rá a csapat,akkor miért van itt? Nem kellett volna más helyette?
Elolvastam amit írtál, abban egyetérthetünk mindenképp, hogy a keret kialakítása nagyon gyenge volt.
Csak kérdezni akarom, hogy Xabit te is hibásnak tartod mint a nagytöbbség?
Mondjuk én egyedül vagyok a véleményemmel, de ha Xabi szemszögéből nézem át a helyzetet a tavaly nyár végén akkor egyáltalán nem tartom főgonosznak ezért.
Hozták a 38 millás csodagyereket Illarrat, akinek volt néhány jobb meccse a sociedadban meg kettő az u20-ban vagy hol. Új Xabi egyből rá lett ragasztva, hátha bekapja a csalit a Real, sikerült is. Akkor van még egy Khedira aki a semmire is indokolatlanul sok percet képes kiharcolni, Kroos-Modric alap volt a kezdőben, James 80 milla, nem ülhet padon, Isco gyerek is tehetséges neki is játszani kéne...
Xabi amikor kezdett a szuperkupán atleti ellen Kroos és Modric mellett, mindenki verte asztalt, hogy nemjóezígy, mert nem elég direkt a focink.
Szerintem csak simán gondolta, hogy megvan a decima, ő sem fiatal már, de azért még nyomná valahol magas szinten, itt az új Xabi, lehet már a régire annyira nincs szükség, meg itt egy rakat kp-s, simán meglesznek nélküle is. Egyedül amiatt csalódtam benne, hogy miért és mikor lett ekkora puszipajtás ezzel az álszent féreg guardiolával, Xabi full intelligens alak pedig...
Úgyhogy egy szó mint száz, szerintem totál fölösleges Xabit okolni amikor van 3 középpályásod és semmire nem használod őket, csak azért fizeted hogy jó helyről nézzék a meccset.