Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ezeknek semmi nem elég. Idővel oda fog jutni a foci mint pl az NBA. Fizetési plafont kell bevezetni, különben tarthatatlan lesz a helyzet.
Persze ehhez tettek hozzá vastagon az újgazdag klubok, akiket a milliárdosok játékszernek meg pénz mosodának használnak.
Persze ehhez tettek hozzá vastagon az újgazdag klubok, akiket a milliárdosok játékszernek meg pénz mosodának használnak.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Thiago Silva is megmondta, hogy etetni kell a gyerekeket.
- sccsík
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"The players have a very short career and are entitled to charge what other clubs can pay for their services."Köszi, és mi van azzal a hírrel, hogy már nem fogjátok tudni sokáig fizetni ezeket a magas fizetéseket és ez vezéráldozattal fog járni.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelona
Szerencsétlen csóri focisták. Alig keresnek 10-15 milliót, még szép hogy meggondolják a 16-20 milliós ajánlatokat
Másképp otthon mit tesznek az asztalra
-
Őszintén megmondom, erről semmit se tudok. De ha igaz, akkor komoly a dolog.Realista24 írta:Köszi, és mi van azzal a hírrel, hogy már nem fogjátok tudni sokáig fizetni ezeket a magas fizetéseket és ez vezéráldozattal fog járni.lesliejr írta:Suarez izomtúlterheléssel bajlódik. A csatáraink tavasszal nem voltak rotálva, szerencse, hogy csak pár meccs lesz már. Atlético ellen nem játszatnám. Amúgy is tartok azoktól a vadállatoktól, hogy lerúgnak valakit.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Addig,addig mondogatjátok,míg télyleg visszajön mint a bumerángschranzer írta:Majd Morata mutatja a fukkot, es eldonti Perez meg megbolondul es visszahozza 30ertmorientes írta: Na szal ha ki tudja venni a juve a játékból Messit,és koncentráltan védekezik végig,akkor egy megugrásból Tevez vagy Pogba akár el is döntheti.Bár egy gól lehet hogy nem lesz elég.
De nincs lefutva ez,mondom,elég ha a chelseare emlékszünk nem olyan régen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Majd Morata mutatja a fukkot, es eldonti Perez meg megbolondul es visszahozza 30ertmorientes írta: Na szal ha ki tudja venni a juve a játékból Messit,és koncentráltan védekezik végig,akkor egy megugrásból Tevez vagy Pogba akár el is döntheti.Bár egy gól lehet hogy nem lesz elég.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak hogy itt az elvakultak nem sokáig fröcsögnek,mert gyorsan kispad,hogy stilszerű legyek...legyen az madridista vagy barcás.Ez a nagy különbség.fernandoredondo írta:Drake írta:Már megint megy az általánosítás.Itt is ugyanúgy megvannak az elvakultak meg az olyanok is,akik a PSG ellen 3-1-re elvesztett meccsünk után kijelentették,hogy legalább 3 évig nem fogunk egy kupa közelébe se érni.
Az meg,hogy örülünk a legősibb rivális kiesésének természetes.
Amúgy meg a BL döntőről még annyit,hogy hiába a barca az esélyes,azért még nincs lefutva.Emlékezhetünk anno 1998-ra,mikor pont a juve ellen nyertünk,s az a csapat egyértelműen europa egyik,ha nem a legjobbja volt akkortájt.Di Livio,Zidane,Del Piero és még sorolhatnám,mi meg éppen akkor kezdtünk alakulni...És hasonlóan bántunk el velük,mint anno ők velünk a minap,azzal a különbséggel hogy ők jól is játszottak akkor Jupp mester remek taktikával küldte fel a csapatot,kontrára berendezkedve,a védelmet a juve nem tudta feltörni,aztán Mijatovic elintézte
Persze a juve szurkerek máig kárognak hogy les volt,de le vannak sz.va. (amúgy nem volt)
Na szal ha ki tudja venni a juve a játékból Messit,és koncentráltan védekezik végig,akkor egy megugrásból Tevez vagy Pogba akár el is döntheti.Bár egy gól lehet hogy nem lesz elég.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Igen,de Bale max abban meghatározó,hogy ha játszik,akkor emberhátrányban vagyunk...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ezt én is így gondolom.
Szerencsétlenül jött ki nálatok ez, pont tavasszal, a szezon érdemi részénél.
Bale sérült volt ősszel ugye? Nem akkor mentetek a legjobban?
Szerencsétlenül jött ki nálatok ez, pont tavasszal, a szezon érdemi részénél.
Bale sérült volt ősszel ugye? Nem akkor mentetek a legjobban?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudom, ha egy játékosról van szó, akkor szerintem sem, de ha két alapkezdő, aki ráadásul nem csak kezdő, hanem meghatározó játékos is, akkor már számottevő.Ezt én értem, de a fórumtárs írta,hogy 1-2 hónapok nem számottevőek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Ezt én értem, de a fórumtárs írta,hogy 1-2 hónapok nem számottevőek.Realista24 írta:
Nálunk egyszerre volt offon James és Modric a szezon legfontosabb szakaszában, majd 1 hónapig nélkülöztük Karimot, amikor is még mindig nem volt Modricunk.
Magyarul 2015-ben két alapkezdőnk fixen hiányzott.
Bale is huzamosabb ideig volt sérült, mondjuk ezt sokan inkább előnyként tartják számon :Đ
Holott de, azok, ha egyszerre történnek. 1-2 hónap alatt,főleg tavasszal, pont lehet bukni mindent.
De az alap hozzászólásomban csak arra reagáltam,hogy azért nálunk is vannak sérülések, idei az első szezon amikor nem sérült le senki eddig, ami tényleg szerencsés, de nem általános nálunk,hogy szezonokat húzunk le sérültek nélkül.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálunk egyszerre volt offon James és Modric a szezon legfontosabb szakaszában, majd 1 hónapig nélkülöztük Karimot, amikor is még mindig nem volt Modricunk.csababarca írta:Nem vitatkozni jöttem, de nálatok ki dőlt ki 5-6 hónapra aki meghatározó?sonic írta:
Egy-ket honapok. Nem szamottevo. Meghatarozo jatekos 5-6 vagy tobb honapra mikor dolt ki utoljara? En nem emlekszek ra, bar annyira nem is vagyok kepben.
Modric.
Jesét ne mondjuk már annak,persze sajnálatos a sérülése.
Azért az 5-6 hónapos kiesés nem általános, ritka, nálatok se mindennapos.
Nálunk Xavi volt keresztszalaggal sérült,amire emlékszem fél évre. De az meg már jó régen volt.
Magyarul 2015-ben két alapkezdőnk fixen hiányzott.
Bale is huzamosabb ideig volt sérült, mondjuk ezt sokan inkább előnyként tartják számon :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Nem vitatkozni jöttem, de nálatok ki dőlt ki 5-6 hónapra aki meghatározó?sonic írta:
Egy-ket honapok. Nem szamottevo. Meghatarozo jatekos 5-6 vagy tobb honapra mikor dolt ki utoljara? En nem emlekszek ra, bar annyira nem is vagyok kepben.
Modric.
Jesét ne mondjuk már annak,persze sajnálatos a sérülése.
Azért az 5-6 hónapos kiesés nem általános, ritka, nálatok se mindennapos.
Nálunk Xavi volt keresztszalaggal sérült,amire emlékszem fél évre. De az meg már jó régen volt.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
csababarca írta:Messi, 2013/2014es szezonban esett ki 2 hónapra télen, 11 meccset hagyott ki.
Iniestanak ebben a szezonban volt egy hónapos pihi ősszel, 6 meccs kihagyással.
Neymar tavaly január-február, 1 hónap, 9 kihagyott meccs.
Piqué tavaly tavasz, másfél hónap, 9 kihagyott meccs, előző évben ősz, másfél hónap 9 kihagyott meccs.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- csababarca
Messi, 2013/2014es szezonban esett ki 2 hónapra télen, 11 meccset hagyott ki.Remy írta:
Holnap már teljes munkát fog végezni. Annyira nevetségesek ezek a barca sérülések. Mikor esett tőlük ki ember több hónapra? Természetesen alapemberre gondolok.
Iniestanak ebben a szezonban volt egy hónapos pihi ősszel, 6 meccs kihagyással.
Neymar tavaly január-február, 1 hónap, 9 kihagyott meccs.
Piqué tavaly tavasz, másfél hónap, 9 kihagyott meccs, előző évben ősz, másfél hónap 9 kihagyott meccs.
Szóval azért nem 4 éve volt az utolsó sérülés.
Ez a normális ami nálunk van, nem az ami BM,Dortmund szinten ment ezévben. (vagy Arsenal örökké)
Vagy nálatok Modric esete.
Nálunk a Rijkaard érában voltak durva dolgok, rengeteg izomsérülés, mindenkinél. Akkor mindennapos volt a sérülés, a húzódás, izomszakadás, stb.
Most valamit jól csinálnak nálunk, plusz nyilván szerencse is.
BL: nem gondoltam volna,hogy a Juveval döntőzünk. Rátok készültem, néztem is a meccseteket, végig abban a hitben voltam,hogy jönni fog a második hosszabbítást érő gól. Nem jött, így mondhatni meglepetés lett.
Én személy szerint örülök hogy így alakult (bocsi), mert a Juve ellen több sanszot látok, mint ellenetek. Így kicsit nyugodtabban fogok tudni leülni a tv elé döntőt nézni. Ellenetek nem lettem volna nyugodt,cseppet sem, még akkor sem, ha most jobban néz ki a barca csapatilag,mint a real.
semmi, alvesnek most adnak majd 9milliós fizetést.Realista24 írta:lesliejr írta:Köszi, és mi van azzal a hírrel, hogy már nem fogjátok tudni sokáig fizetni ezeket a magas fizetéseket és ez vezéráldozattal fog járni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi, és mi van azzal a hírrel, hogy már nem fogjátok tudni sokáig fizetni ezeket a magas fizetéseket és ez vezéráldozattal fog járni.lesliejr írta:Suarez izomtúlterheléssel bajlódik. A csatáraink tavasszal nem voltak rotálva, szerencse, hogy csak pár meccs lesz már. Atlético ellen nem játszatnám. Amúgy is tartok azoktól a vadállatoktól, hogy lerúgnak valakit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Suarez izomtúlterheléssel bajlódik. A csatáraink tavasszal nem voltak rotálva, szerencse, hogy csak pár meccs lesz már. Atlético ellen nem játszatnám. Amúgy is tartok azoktól a vadállatoktól, hogy lerúgnak valakit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lesz, oficiálisSierra írta:Most akkor mi lesz a maradék két fordulóval? Tudni már valamit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most akkor mi lesz a maradék két fordulóval? Tudni már valamit?