Minő meglepetés. Hazudnak ezek össze vissza. Sosincs semmi.Toti írta:micsoda meglepetes, suarez a varhato kezdoben.
Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
micsoda meglepetes, suarez a varhato kezdoben.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
reeed_ati írta:Fú pedig juvés ismerőseim odáig meg vissza vannak tőle, hogy mekkora egy ász, meg hogy mekkora marhák voltunk, hogy eladtuk... Aztán kb. engem néznek hülyének, mikor azt mondom rá, hogy semmi extra a pali, egy full középszer játékos.R.M.C.F írta:A jelenlegi inter,sajnos kb max celta vigo szint....ott virgonckodhat. A barca ellen,egy kezemen megtudom majd számolni hányszor fog labdába érni.....nem hogy eldönteni.
Ez volt özillel is dm el is.......meg kb mindenkivel....ez a real madrid....ha veszel,az nem ér annyit...ha eladsz,az többet ér.
:Đ :Đ :Đ
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fú pedig juvés ismerőseim odáig meg vissza vannak tőle, hogy mekkora egy ász, meg hogy mekkora marhák voltunk, hogy eladtuk... Aztán kb. engem néznek hülyének, mikor azt mondom rá, hogy semmi extra a pali, egy full középszer játékos.R.M.C.F írta:A jelenlegi inter,sajnos kb max celta vigo szint....ott virgonckodhat. A barca ellen,egy kezemen megtudom majd számolni hányszor fog labdába érni.....nem hogy eldönteni.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A jelenlegi inter,sajnos kb max celta vigo szint....ott virgonckodhat. A barca ellen,egy kezemen megtudom majd számolni hányszor fog labdába érni.....nem hogy eldönteni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Érezte ezt az RMCF osztást és fel is dobta a thug life-os napszemcsitRemy írta:Troll on:R.M.C.F írta: Lásd morata,egy igazi kétballábas tyúk,aki nálunk egy darab meccset nem TUDOTT eldönteni.....itt meg kettőt. Most meg lefogadom,hogy a következő egy évben nem fog egymaga eldönteni összesen 3 db meccset....a barca ellen kifejezetten tökön fogja magát rúgni.
1 már megvan. Ma az ő gólja döntött az Inter - Juve meccsen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Troll on: Asszem egy Levante elleni esős meccset ő döntött el, de lehet, hogy rosszul emlékszek.R.M.C.F írta: Lásd morata,egy igazi kétballábas tyúk,aki nálunk egy darab meccset nem TUDOTT eldönteni.....itt meg kettőt. Most meg lefogadom,hogy a következő egy évben nem fog egymaga eldönteni összesen 3 db meccset....a barca ellen kifejezetten tökön fogja magát rúgni.
1 már megvan. Ma az ő gólja döntött az Inter - Juve meccsen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Lopott információ saját magának beállítva.....Más:
Erről a cikkről nektek Madridistáknak mi a véleményetek? Nem láttam még belinkelve, igazából sok újdonságot nem is mond, de az alapgondolattal én speciel egyetértek.
Ad1,nem minden realos örült a juvénak,spec én nem,mivel ismerem az olasz taktikai fegyelmet,mázlit.Lásd morata,egy igazi kétballábas tyúk,aki nálunk egy darab meccset nem TUDOTT eldönteni.....itt meg kettőt. Most meg lefogadom,hogy a következő egy évben nem fog egymaga eldönteni összesen 3 db meccset....a barca ellen kifejezetten tökön fogja magát rúgni.
Ad2, a juve max egy alternativ világban jutott tovább könnyedén.....ott ahol a víz légnemű,a levegő folyékony.....egy percig sem lehetett egy db juvés sem biztos abban hogy ők mennek tovább.....a real a szezon legrosszabb,a juve a legjobb játékát hozta,és igy is a real volt az akinek több lehetősége volt,de nem élt vele. Ez tény.
A szerző egy dologban lát rá....a beívelések száma és esélytelensége(de ezt valahonnan olvasta,mert kilátszik az olvasmányból,hogy alapvetően nem ért hozzá).
Ennyi a véleményem röviden.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem akkor lesz ez a reakcióm, ha Verratti közben meg megy hozzátok.. Valamelyikünk zúzni fog a nyáron úgy érzem..ziro4vr írta:https://www.youtube.com/watch?v=M3ipJTCtzC4
Ha hozzánk jön Verratti, akkor ok. Amúgy a fenti videó tartalmazza a véleményemet.
Más:
Erről a cikkről nektek Madridistáknak mi a véleményetek? Nem láttam még belinkelve, igazából sok újdonságot nem is mond, de az alapgondolattal én speciel egyetértek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
https://www.youtube.com/watch?v=M3ipJTCtzC4
Ha hozzánk jön Verratti, akkor ok. Amúgy a fenti videó tartalmazza a véleményemet.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Zironak készítsétek be a zsebkendőt
-
Pogba, Verratti kategóriájú játékosokról ezen a nyáron lemondhatunk. Kizárt, hogy normálisan tudjunk velük tárgyalni a bünti miatt. Melyik az az agyonsztárolt player aki vár fél évet, hogy hozzánk jöjjön? Mikor egymásra licitálnak a klubok.
Gündogan jó kis játékos, de a dortmundi "gála" csapatból eddig maximum Lewandowski hozta magát. Sahin-nal befürdött a Real és Götze se találja magát a Bayern-nél. Szóval lutri, bár a képességei alapján pont illik a középpályás játékunkba.
De ha Xavi elköszön a nyáron, amire komoly sansz van, akkor januárban igazolnunk kell, mert úgy járunk mint idén a Real Madrid. Nem lesz középen elég minőségi ember. Az új igazolásnak viszont nem lesz ideje ősszel beilleszkedni, azonnal a tavaszi hajrá előtt találja magát, ami nem túl szerencsés. Szóval én szkeptikus vagyok a téli igazolásokkal.
Jövőre lehetnek gondjaink, így idén mindent vinni kell.
Gündogan jó kis játékos, de a dortmundi "gála" csapatból eddig maximum Lewandowski hozta magát. Sahin-nal befürdött a Real és Götze se találja magát a Bayern-nél. Szóval lutri, bár a képességei alapján pont illik a középpályás játékunkba.
De ha Xavi elköszön a nyáron, amire komoly sansz van, akkor januárban igazolnunk kell, mert úgy járunk mint idén a Real Madrid. Nem lesz középen elég minőségi ember. Az új igazolásnak viszont nem lesz ideje ősszel beilleszkedni, azonnal a tavaszi hajrá előtt találja magát, ami nem túl szerencsés. Szóval én szkeptikus vagyok a téli igazolásokkal.
Jövőre lehetnek gondjaink, így idén mindent vinni kell.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
ziro4vr-nek címezném..
Twitteren is olvastam, ott csak annyit írtak, hogy Barcelonában járt, a második felét gondolom az NSO adta hozzá, de azért érdekes. Verratti után ő lenne a következő jelöltem a középpályánkra, pont passzolna a mostani szerkezetbe ő is. Kb ez lenne a reakcióm, ha az olasz maradna a PSG-ben, Gündi meg nálunk kötne ki."Ilkay Gündogan, a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund labdarúgója Barcelonában járt a minap, és nem várost nézett. A Bild úgy tudja, a német válogatott középpályás a Bajnokok Ligája-döntős FC Barcelona képviselőivel tárgyalt az átigazolásról, és 2016 januárjától a katalán alakulatban szerepelhet"
- Remy
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok mennyire változna meg a hangulat itt a fórumon, ha a hétvégén kikapna a barca, az utolsó fordulóban pedig X-re állnának az utolsó 5 percben. Mi persze hoznánk mind a két meccset.Sierra írta:Kb. kitörölhetjük vele. Deee ja.Remy írta:Főleg, hogy még matematikailag van esélyünk megnyerni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kb. kitörölhetjük vele. Deee ja.Remy írta:Főleg, hogy még matematikailag van esélyünk megnyerni.
- Remy
- Kapcsolat:
Főleg, hogy még matematikailag van esélyünk megnyerni.Sierra írta:
Köszi. Azért csak jobb így, érdekes lett volna 36 fordulóval lezárni a bajnokságot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Köszi. Azért csak jobb így, érdekes lett volna 36 fordulóval lezárni a bajnokságot.Realista24 írta:Lesz, oficiálisSierra írta:Most akkor mi lesz a maradék két fordulóval? Tudni már valamit?
-
Sajnos ez Laporta idejében indult. Nem csak magas fizetést ajánlott de komoly prémiummal és mint tudjuk volt miért fizetni. Szerintem bérekre annyit költünk mint a Real ha nem többet és nekünk kisebb a bevétel. Éhen halni persze nem fogunk.
Új hír, Pep visszautasította a City-t, most állítólag Ancelotti kötött velük előszerződést. Gondolom mennyi alapja van ezeknek a híreknek. 2 hete már Guardiola-t látták Manchesterben.
Koke nyilatkozta, hogy idén 100%, hogy nem lesz a Barca játékosa. Ezt mi is tudtuk biztosan.
Új hír, Pep visszautasította a City-t, most állítólag Ancelotti kötött velük előszerződést. Gondolom mennyi alapja van ezeknek a híreknek. 2 hete már Guardiola-t látták Manchesterben.
Koke nyilatkozta, hogy idén 100%, hogy nem lesz a Barca játékosa. Ezt mi is tudtuk biztosan.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mondjuk szerintem nálunk irreálisan magasak a fizetések..magasabbak mint az újgazdag kluboknál.lesliejr írta: Persze ehhez tettek hozzá vastagon az újgazdag klubok, akiket a milliárdosok játékszernek meg pénz mosodának használnak.
Pl Valdes a 8M-ért hisztizett 7 helyett, mikor Casillas talán 5-6 között keresett valahol...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gordon Strachan már évekkel ezelőtt jósolta,hogy lesz majd egy europai major liga,amerikai mintára,a nemzeti bajnokságoknak meg meszeltek.lesliejr írta:Ezeknek semmi nem elég. Idővel oda fog jutni a foci mint pl az NBA. Fizetési plafont kell bevezetni, különben tarthatatlan lesz a helyzet.
Persze ehhez tettek hozzá vastagon az újgazdag klubok, akiket a milliárdosok játékszernek meg pénz mosodának használnak.
KHL foci módra...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...