Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Zsombor

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 16., szombat 13:20

Megérte benyögni a marhának, hogy "Series". :lol: Karma is a bitch.

Chef Curry pedig ismét megmutatta azért hogy miért ő lett az MVP. Close-out game, 32 pont 10 assziszt, 8 triplával. A nagy ellenfele meg gurított egy 5/20-as meccset. :lol: :lol:

Na mindegy, felőlem bejuthat a Rockets is konferencia döntőbe, könnyebb dolga lenne a Dubsnak. Nem akarom, hogy a Cavsnek bármilyen esélye is legyen a győzelemre.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 16., szombat 10:51

Mondjuk Threezus az egész PO alatt jóval gyengébben teljesít, bár az Atlanta is. Cavs ellen több kell, mert Hamesz elkattan aztán vége is a bulinak.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 16., szombat 10:49

Sikerult tegnap elkapnom a Clippers-Rockets meccset. Sajnos tudtam a meccs kimenetelet, de igy is nagyon elvezetes volt. Harden meg szimpi, az utolso negyedben vegig szurkolt a tobbieknek, nem duzzogott. (amugy a 2. negyedben -ha az emlekeim nem csalnak- o vitte a hatan a csapatot, beletett azert o is a kozosbe) :)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. május 16., szombat 10:32

Jogos,kicsit tulporogtem,de most igy jott ki. A lenyeg hogy fontos szituacioban megint bedobta,es en az egesz menetelesre ertettem amit mondtam rola. Nem mindig jatszott jol,de lelektanilag eleg fontos tud lenni,hogy tudod,hogy van aki a vegen megcsinalhatja es stb. Biztos vagyok benne,hogy nelkule nem lett volna Wizards meneteles.
Amugy Korver bar vedekezesben/elzarasokban segitseg volt,de ha kikapnak akkor a nyakaba lehetett volna varrni mint egyik fo "bunos" szerintem.. Borzasztoan dobott es voltak elol nagyobb hibai.

"I turned around, I see Paul Pierce shooting the ball, and I was about to cry," Carroll recalled. "I said, 'Not again.' It went through, but the basketball gods was on our side. They let us get through this." :( :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 16., szombat 9:34

Marci77 írta:Megérte fent maradnom. Nem hiszem el. 1 tizednél is kevesebben múlott. Pierce bevágta az egyenlítőt,de elveszik. Emiatt az ember miatt már emlékezetes marad ez a playoff nekem. 37évesen,egy ilyet lenyom. Parádé,röviden tömören. Nem tudom hogy láttam-e ilyet már. Rajta nem múlott most,és múltkor se. Nagyon sajnálom a Wizardsot. (Celticsesként felültem a Wiz bandwagonra az öreg miatt :mrgreen: (mellette Cavs)) Beal is jól nyomta,meg Wall is azért.

Lényeg Pierce :zoldsalas: :mrgreen:
Most nem azért, de ezen a meccsen kb. semmit nem csinált, 1/7-es FG és 0/2-es hármasmutatóval, 2 szabival dobott 4 pontot, szóval azért túl sokat nem tett hozzá a csapat játékához.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 16., szombat 8:16

Curry buzzer beater.

:lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 16., szombat 6:47

ez tényleg nemsemmi volt, mit érezhettek pedig.. :kivagyhe: :|
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. május 16., szombat 3:48

Megérte fent maradnom. Nem hiszem el. 1 tizednél is kevesebben múlott. Pierce bevágta az egyenlítőt,de elveszik. Emiatt az ember miatt már emlékezetes marad ez a playoff nekem. 37évesen,egy ilyet lenyom. Parádé,röviden tömören. Nem tudom hogy láttam-e ilyet már. Rajta nem múlott most,és múltkor se. Nagyon sajnálom a Wizardsot. (Celticsesként felültem a Wiz bandwagonra az öreg miatt :mrgreen: (mellette Cavs)) Beal is jól nyomta,meg Wall is azért.

Lényeg Pierce :zoldsalas: :mrgreen:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 15., péntek 11:32

Grat Thibo, grat Clippers. Ezek után tenyleg hajrá GSW :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 9:57

Kicsit sajnálom a Bullst.
Valahogy elhittem,hogy bejutnak a Nagydöntőbe, és csinálnak valami kampányt, régi nagyok eljönnek a meccsekre, Pippen ( :sziv: ), Jordan, Rodman, Longley, Grant, Armstrong...Kerr ugye ott lesz, csak más miatt B-)
Persze lehet csak én vagyok túl szentimentális,és nem is jött volna ez így létre, de én belegondoltam ebbe... :mrgreen:
Nem tudom,de remélem Atlanta-Washington duóból bármelyik kinyomja a Cavst...

Clippers azt hittem lezárja...nekem nem szimpatikus a Houston valamiért, sorry. Jó kis hetedik meccs lesz így.
GSW lezárja ma remélem, én őket favorizálom idén (ha már Celtics,Thunder nincs), de túl meseszerű lenne ha végigvinnék.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 15., péntek 9:44

Elhitték... Innen minden a Rocketsnak áll, parádés így elbukni egy szériát. Harden meg. :lol: Ahogy ült, egyből pörgött a Houston.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 15., péntek 8:06

What? What?? Whaat??? :ozil:

Ennyit tudok kinyögni. Otthon megnéztem az állást, 19-el vezetett a Clippers, még volt 1 negyed, beérek munkába, kikaptak 12-vel. Ez miii :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 15., péntek 7:23

Sirook basszus..
Mar majdnem minusz 20 is volt, asszem -18 volt a legnagyobb difi, erre -3ra visszajon a rockets es elkell induljak az info erettsegire.
Hat ez vicc.
De mostmar legalabb +10, ha ekkora lelektani elonnyel nem lesz meg a game7 akk sose.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 15., péntek 6:09

PEEtör írta:Azért ez a McHale is megér egy misét. A Rockets remek ritmusban játszik, 6-tal mennek, erre elkezdi 2 perccel félidő előtt a HackaJordant (wtf?).
Na ez olyan jól sikerült, hogy miután válaszként a Clips is alkalmazza a HackaHowardot, elmennek kettővel, összességében 11-0-s futással a Clips. :lol: :lol: :lol:

Az a hatos 9-es. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 15., péntek 5:49

Azért ez a McHale is megér egy misét. A Rockets remek ritmusban játszik, 6-tal mennek, erre elkezdi 2 perccel félidő előtt a HackaJordant (wtf?).
Na ez olyan jól sikerült, hogy miután válaszként a Clips is alkalmazza a HackaHowardot, elmennek kettővel, összességében 11-0-s futással a Clips. :lol: :lol: :lol:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 14., csütörtök 13:16

Pierce megvan? :lol: Túlcsordult a swagger a vén bohócnál, a triplája után odaszólt a Hawks kispadnak, hogy "Series". Hát az. :lol: :lol: :lol:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 13., szerda 14:31

Zsombor írta:Ez a tibodó egy kibaszott nagy idióta. Rose dobóókeze elszállt, szinte felemelni nem tudta, időkérések alatt jegelték. Szoros a meccs állása, erre kire volt felrajzolva a figura? Hát persze hogy Rosera. Igaz olyan jól sikerültek ezek, hogy született ebből to, illetve értékes másodpercek pörögtek le, sebaj. Hogy Butler és Dunleavy hozták vissza a meccsbe a Bullst, -17-ről? Kit érdekel? Rose volt MVP, nem ők.
Inkomptens ez az ember, mindenki tudja. A Bulls ezzel így ki is esett.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 13., szerda 4:18

Ez a tibodó egy kibaszott nagy idióta. Rose dobóókeze elszállt, szinte felemelni nem tudta, időkérések alatt jegelték. Szoros a meccs állása, erre kire volt felrajzolva a figura? Hát persze hogy Rosera. Igaz olyan jól sikerültek ezek, hogy született ebből to, illetve értékes másodpercek pörögtek le, sebaj. Hogy Butler és Dunleavy hozták vissza a meccsbe a Bullst, -17-ről? Kit érdekel? Rose volt MVP, nem ők.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 12., kedd 20:16

Azért mindig rácsodálkozok, hogy milyen inkompetens barom emberek dolgoznak az NBA csapatokban. Kivágták Monty Williamst.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 10., vasárnap 10:36

nmate írta:Curry gyökkettő mióta megkapta az MVP-t. :-(
jumpshooting team sosem fog gyűrűt nyerni.
legutóbb talán a jordan-pippen féle bulls volt legközelebb ehhez a felfogáshoz, de ott is inkább a triangle offense meg az említett két úriember volt a faktor.
ahogy nézem hiába puhult és nőiesedett el a liga, még mindig az inside-out játék a legkifizetődőbb, ha vki bajnok akar lenni.
hiába na, azért annyira nem lehet megerőszakolni a kosárlabdát.
Kép
Kép
Kép

Vissza: