realistahuni írta:wZoLee7 írta:A barnabeu népe meglincseli párszor őt is meg az edzőt is aki állandóan a kezdőbe teszi, akkor majd történni fog valami
Én is így vagyok ezzel.
Persze aztán jönnek a kommentek hogy plastic fanok, de ha ez kell akkor történjen meg minél hamarabb.
Ezen a Plastic fanokon kitudok készülni. Nézik ezek a Real meccseket, és tetszik nekik az amit Bale csinál? Hogy szarik az egészre? Hogy cseszik hátramenni védekezni?Hogy a helyzetkihasználása a majdhogynem a nullával egyenlő?Hogy az átlagos jó passzolási százaléka kb. 60%? Oké, tavaly a kupában szép volt ahogy lefutott Barta Zsoltit, nem vitatom. BL döntőben is fontos gólt szerzett, bár azt ezek elfelejtik, hogy milyen szarul játszott ott is, de most tekintsük el ettől. Ezekért köszönet illeti, de basszus...fáj nézni hogy meccsről meccsre szarabb. Mert itt nem 1-2 meccsről van szó ahol szar volt, egy egész idényről., és nem volt Ő olyan jó ahhoz képest tavaly, hogy ebből kilehessen jönni. Hol vannak a füstölgős bombái? Teljesen leegyszerűsödött a játéka, az összes védő kiismerte. Lehet át kéne rakni a balosra, ott talán lenne valami haszna is...Ez az egy dolog amiben én nem tudom megérteni az általam nagyon tisztelt Carlo Ancelottit, hogy miért nem próbálja meg oda átrakni? Ez így senkinek nem jó, valamit változtatni kéne, gondolom sportpszichológus van a klubnál, nem tudom hogy szokott-e beszélgetni a játékosokkal, de ha nem, akkor beszélgethetne mindenkivel alaposan.