tehetné, mert 1,5 over van a meccsen.'shutterisland írta:valdes a kapuban, nehogy emlékezetessé tegye a debütálását.
Premier League
Re: Premier League
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vitya Valdes a pályán
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valdes a kapuban, nehogy emlékezetessé tegye a debütálását.
gyerekek, ez mennyire tipikus és mennyire ilyen az évünk.
de gea megsérült...
de gea megsérült...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Ezt írtam én is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Viszont lehet, hogy ha lekerül padra, mondjuk 2-3 meccsen is egymás után, akkor észreveszi magát, és elkezd küzdeni. Annyit meg kibírtunk volna Jesével is. Vagy Csikával.nmate írta:Ez még mindig nem teljesen ennyire egyszerű. Persze le kellett volna rakni a padra, hogy magához térjen, de hosszútávon nincs megoldásunk Bale helyére. Ahhoz igazolni kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Ez még mindig nem teljesen ennyire egyszerű. Persze le kellett volna rakni a padra, hogy magához térjen, de hosszútávon nincs megoldásunk Bale helyére. Ahhoz igazolni kell.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
schranzer írta:Pont ezen gondolkoztam el a minap. Hogy Di Maria is volt 75 millio euros kiadás a MU-nak, ő padozhat egy Manchesterben, de Bale nem padozhat egy Madridban, ahol van mellette meg par klasszis, akit lehetne játszatni helyette??? ez nem fer a fejembephys írta: Csak k#va szar ÉV elején volt pár jó meccse, de 60. perc után kiköpte mindig a tüdejét, aztán azután már végig szar volt. Nekik is megvan a saját Bale jük, csak legalább DM et lerakja sokszor padra.
Értem, köszönöm a felvilágosítást!
Hát tudod... más az elnök és az edző is.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Pont ezen gondolkoztam el a minap. Hogy Di Maria is volt 75 millio euros kiadás a MU-nak, ő padozhat egy Manchesterben, de Bale nem padozhat egy Madridban, ahol van mellette meg par klasszis, akit lehetne játszatni helyette??? ez nem fer a fejembephys írta: Csak k#va szar ÉV elején volt pár jó meccse, de 60. perc után kiköpte mindig a tüdejét, aztán azután már végig szar volt. Nekik is megvan a saját Bale jük, csak legalább DM et lerakja sokszor padra.
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
L.Miki írta:Most nézem ezt az MU- Arsenal meccset... az utóbbi időben nem nagyon volt időm követni a Premier league-t így nem nagyon vagyok képben a dolgok alakulásával, de Di Maria-val mi van? Miért nem játszik, vagy jól játszott ebben a szezonban, vagy sérült? Egy olyasvalakit/ valakiket kérdezek, akik képben vannak a dolgokkal és figyelemmel követték az eseményeket. Előre is köszi.
Csak k#va szar ÉV elején volt pár jó meccse, de 60. perc után kiköpte mindig a tüdejét, aztán azután már végig szar volt. Nekik is megvan a saját Bale jük, csak legalább DM et lerakja sokszor padra.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
L.Miki írta:Most nézem ezt az MU- Arsenal meccset... az utóbbi időben nem nagyon volt időm követni a Premier league-t így nem nagyon vagyok képben a dolgok alakulásával, de Di Maria-val mi van? Miért nem játszik, vagy jól játszott ebben a szezonban, vagy sérült? Egy olyasvalakit/ valakiket kérdezek, akik képben vannak a dolgokkal és figyelemmel követték az eseményeket. Előre is köszi.
Ebben minden benne van
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most nézem ezt az MU- Arsenal meccset... az utóbbi időben nem nagyon volt időm követni a Premier league-t így nem nagyon vagyok képben a dolgok alakulásával, de Di Maria-val mi van? Miért nem játszik, vagy jól játszott ebben a szezonban, vagy sérült? Egy olyasvalakit/ valakiket kérdezek, akik képben vannak a dolgokkal és figyelemmel követték az eseményeket. Előre is köszi.
- nmate
Szerintem kis részben balszerencse és valamivel nagyobb részben a játékosé. Falcao jó képességű támadó volt, több nagyobb klub is bejelentkezett érte, aztán a Monacoba ment, mert ott több pénzt kapott. Más nem igazán számított neki, nem is rejtette véka alá. Még jól is ment ott neki, aztán jött a sérülése, azzal vége lett. Onnan nem állt fel.sentry írta:Amúgy az ilyen dolgok érdekesek. Kérdés, hogy kinek a felelőssége ez? A játékosé, az edzőé,a klubé? Talán mindegyik?
Nem hiszem hogy lenne általános képlet, de szerintem nem is csak egy dolgon múlik. Mikor az Atleti megnyerte az EL-t (és utána rommá alázta a Szuperkupán a Chelsea-t) akkor Falcaonak nagyon brutálisan ment. De azóta?!
Jó ez a Bellerin, a falábú kancsal Young odavissza szopatja
Amúgy az ilyen dolgok érdekesek. Kérdés, hogy kinek a felelőssége ez? A játékosé, az edzőé,a klubé? Talán mindegyik?nmate írta:Foci csúcsa ez a meccs.
Falcaot rossz nézni, totál leépült.
Nem hiszem hogy lenne általános képlet, de szerintem nem is csak egy dolgon múlik. Mikor az Atleti megnyerte az EL-t (és utána rommá alázta a Szuperkupán a Chelsea-t) akkor Falcaonak nagyon brutálisan ment. De azóta?!
- nmate
Ez a Jones Elesik a saját lábában, aztán a földön ráfejeli Giroud lábára Mondjuk nem tudom miért csúszkálnak ennyit.
megelőztél, pont írni akartamnmate írta: Falcaot rossz nézni, totál leépült.
szalai szint már
- nmate
Foci csúcsa ez a meccs.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ezt nem hiszem el..Realista24 írta:Cannavaro is elköszönt Steve Gtől
http://pbs.twimg.com/media/CFNfU10WgAAZR4l.png
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cannavaro is elköszönt Steve Gtől
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema