Nem súlyos, csak kisebb húzódás szerintem...sentry írta:Súlyos?Toti írta:gyerekek, ez mennyire tipikus és mennyire ilyen az évünk.
de gea megsérült...
Szegény Valdés
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 17., vasárnap 18:39
Nem súlyos, csak kisebb húzódás szerintem...sentry írta:Súlyos?Toti írta:gyerekek, ez mennyire tipikus és mennyire ilyen az évünk.
de gea megsérült...
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 17., vasárnap 18:38
Súlyos?Toti írta:gyerekek, ez mennyire tipikus és mennyire ilyen az évünk.
de gea megsérült...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 17., vasárnap 18:33
Sérült, olcsóbb, örüljetek.. Mibe sérült amúgy bele? Őszig kétlem, hogy ne tudna felgyógyulni.Toti írta:gyerekek, ez mennyire tipikus és mennyire ilyen az évünk.
de gea megsérült...
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 17., vasárnap 18:31
tehetné, mert 1,5 over van a meccsen.'shutterisland írta:valdes a kapuban, nehogy emlékezetessé tegye a debütálását.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 17., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 17., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 17., vasárnap 18:02
Viszont lehet, hogy ha lekerül padra, mondjuk 2-3 meccsen is egymás után, akkor észreveszi magát, és elkezd küzdeni. Annyit meg kibírtunk volna Jesével is. Vagy Csikával.nmate írta:Ez még mindig nem teljesen ennyire egyszerű. Persze le kellett volna rakni a padra, hogy magához térjen, de hosszútávon nincs megoldásunk Bale helyére. Ahhoz igazolni kell.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 17:50
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 17., vasárnap 17:47
schranzer írta:Pont ezen gondolkoztam el a minap. Hogy Di Maria is volt 75 millio euros kiadás a MU-nak, ő padozhat egy Manchesterben, de Bale nem padozhat egy Madridban, ahol van mellette meg par klasszis, akit lehetne játszatni helyette??? ez nem fer a fejembephys írta: Csak k#va szar ÉV elején volt pár jó meccse, de 60. perc után kiköpte mindig a tüdejét, aztán azután már végig szar volt. Nekik is megvan a saját Bale jük, csak legalább DM et lerakja sokszor padra.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 17., vasárnap 17:42
Pont ezen gondolkoztam el a minap. Hogy Di Maria is volt 75 millio euros kiadás a MU-nak, ő padozhat egy Manchesterben, de Bale nem padozhat egy Madridban, ahol van mellette meg par klasszis, akit lehetne játszatni helyette??? ez nem fer a fejembephys írta: Csak k#va szar ÉV elején volt pár jó meccse, de 60. perc után kiköpte mindig a tüdejét, aztán azután már végig szar volt. Nekik is megvan a saját Bale jük, csak legalább DM et lerakja sokszor padra.
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 17., vasárnap 17:38
L.Miki írta:Most nézem ezt az MU- Arsenal meccset... az utóbbi időben nem nagyon volt időm követni a Premier league-t így nem nagyon vagyok képben a dolgok alakulásával, de Di Maria-val mi van? Miért nem játszik, vagy jól játszott ebben a szezonban, vagy sérült? Egy olyasvalakit/ valakiket kérdezek, akik képben vannak a dolgokkal és figyelemmel követték az eseményeket. Előre is köszi.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 17., vasárnap 17:36
L.Miki írta:Most nézem ezt az MU- Arsenal meccset... az utóbbi időben nem nagyon volt időm követni a Premier league-t így nem nagyon vagyok képben a dolgok alakulásával, de Di Maria-val mi van? Miért nem játszik, vagy jól játszott ebben a szezonban, vagy sérült? Egy olyasvalakit/ valakiket kérdezek, akik képben vannak a dolgokkal és figyelemmel követték az eseményeket. Előre is köszi.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 17., vasárnap 17:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 17:30
Szerintem kis részben balszerencse és valamivel nagyobb részben a játékosé. Falcao jó képességű támadó volt, több nagyobb klub is bejelentkezett érte, aztán a Monacoba ment, mert ott több pénzt kapott. Más nem igazán számított neki, nem is rejtette véka alá. Még jól is ment ott neki, aztán jött a sérülése, azzal vége lett. Onnan nem állt fel.sentry írta:Amúgy az ilyen dolgok érdekesek. Kérdés, hogy kinek a felelőssége ez? A játékosé, az edzőé,a klubé? Talán mindegyik?
Nem hiszem hogy lenne általános képlet, de szerintem nem is csak egy dolgon múlik. Mikor az Atleti megnyerte az EL-t (és utána rommá alázta a Szuperkupán a Chelsea-t) akkor Falcaonak nagyon brutálisan ment. De azóta?!
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 17., vasárnap 17:26
Amúgy az ilyen dolgok érdekesek. Kérdés, hogy kinek a felelőssége ez? A játékosé, az edzőé,a klubé? Talán mindegyik?nmate írta:Foci csúcsa ez a meccs.
Falcaot rossz nézni, totál leépült.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 17:25
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem