![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Jó lenne ha távozna Bale, a többi nem érdekel.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 18., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 18., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 18., hétfő 11:23
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. május 17., vasárnap 19:07
Kreativitás = passzkészség, jó passzok a támadóharmadban, hosszú labdák; cselezőkészség nem felesleges cselekkel, a cselek jó irányba való kivitelezése; megfelelő technika alkalmazása szinte minden játékhelyzetben; megfelelő döntéshozatal kritikus ponton; jó helyezkedés; lövőtechnikawxyz írta:Kik a kreatív támadók, milyen szinttől jelented ezt ki? Nálam mondjuk Benzemánál kezdődik. A belga top szinten nálam nem az
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 17., vasárnap 19:03
R.M.C.F írta:Ez a javi martínez komoly? Ide ne hozzák azt a gyökeret.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 19:00
Egyértelmű. No, meg az is, hogy Hazard, Javi Martinez, Lacazette hármas nem fog mozdulni - főleg nem ide. Utóbbit meg 1 jó szezonnal a háta mögött nem lehet csak úgy Real kezdőbe dobni. Ez nem FIFA16tucsoki írta:Arról nem írtál, hogy hogyan osztanád be a játékperceket; ennyi és ilyen kaliberű középpályást lehetetlen foglalkoztatni...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 17., vasárnap 18:57
Arról nem írtál, hogy hogyan osztanád be a játékperceket; ennyi és ilyen kaliberű középpályást lehetetlen foglalkoztatni...Becksy23 írta:Egyértelműen hozni kéne, Verratti-val együtt. Bale meg mehet amerre lát. Plusz De Gea-Casillas csere, illetve kéne egy játékos, aki a védelem előtt képes jó munkát végezni, így alkalmanként meg lehet vele combosítani a középpályás védekezést, hogy ne legyen hatalmas üres tér a védelem és a középpálya között. Javi Martinez jó lehet erre, legalább +1 spanyol. És akkor már csak 1 cserecsatár kell, vagy Hernandez-t itt tartani.
De Gea, Keylor Navas
Carvajal, Danilo, Ramos, Varane, Pepe, Nacho, Marcelo
Modric, Kroos, Verratti, Javi Martinez, Casemiro, James, Isco, Hazard, Odegaard
Ronaldo, Benzema, Lacazette
Kölcsönbe: Illarramendi, Lucas Silva, Jesé, Asensio
Mindenki más mehet.
Ezzel a kerettel kiegyeznék, 4-4-2-ben nagyrészt, de Javi Martinez bedobásával könnyen át lehetne állni 4-3-3-ra, 4-1-4-1-re, 4-5-1-re...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 18:43
Nem támadólag írtam, teljesen egyet értek veled. Sokakat befolyásol a média. Csak amióta Te ezt felhoztad, sokan jönnek ezzel Hazardnál (is). Mint most wxyz. Pedig én nem azért tartom nagyra Hazard-t, ezért írtam azt, amit. Látom amit látok. Nekem nem csak egy forgolódó, semmit hasznot nem hozó játékos, hanem a mai mezőnyben igenis top játékos. Aztán kinek mi, nekem tetszik a játéka még így is, hogy amúgy szerintem több van benne ennél.R.M.C.F írta:Ezen mindenki megsértődik,és kikéri magának. Nem is arra gondoltam,hogy mindenkinek,hanem nagy részének. Természetesen Te nem vagy ebben benne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 18:30
Ezen mindenki megsértődik,és kikéri magának. Nem is arra gondoltam,hogy mindenkinek,hanem nagy részének. Természetesen Te nem vagy ebben benne.Azért mert RMCF folyamatosan hangoztatja, hogy a média mossa mindenki agyát, még nem feltétlen befolyásol engem is
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 18:04
Igaz, hogy teljes más stílus, poszt, de igen... szerintem van olyan kreatív Hazard mint Benzema.wxyz írta:wxyz írta:Kik a kreatív támadók, milyen szinttől jelented ezt ki? Nálam mondjuk Benzemánál kezdődik. A belga top szinten nálam nem az
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. május 17., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 17., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 17:21
És az jó lenne, ha hoznánk padra megint 30 millióért valakit padra, mikor már itt van egy? Ráadásul nem vennék rá mérget, hogy bármelyik erősítés lenne Illarra helyett. Bármennyire tutyi-mutyinak van beállítva, gyenge csapatok ellen nem vallott kudarcot. Én sem vagyok teljesen megelégedve vele, csak nálam az lenne a lényeg, hogy nem cserélnék le vagy 6-7 embert, mert elviekben Isco és James így is padon fogja találni magát. Khedira helyett tegyük fel vissza jön Casemiro és még mindig ott van Lucas is. Akkor minek Illarrat is lecserélni?morientes írta:Hozzák akkor Fernandinhot,Fernandot,Paulinhot,Cambiassot,Banegat,Kondogbiat,kiegészítőnek,azok legalább nem szarják össze magukat
Akármilyen hihetetlen, én nem a média után megyek. Azért mert RMCF folyamatosan hangoztatja, hogy a média mossa mindenki agyát, még nem feltétlen befolyásol engem is. Hazard-t itt senki nem kedveli, mert tényleg túl van fújva, már top 3 ként kezelik. De nagyon jó játékos, az meg hülyeség (már bocs) hogy csak összevissza forgolódik. Írtam én is, hogy vele is az a baj, hogy sokszor eltűnik, de mikor igazán játékban van, akkor nem lehet megállítani csak sárgával.wxyz írta:Annyira kegyetlen, hogy ezeknek a nagy része kimerül abban, hogy össze-vissza forgolódik, 2 méterenként iránytválta
Amivel még nem is lenne baj, ha ezzel sok támadást előrébb vinne, de ez ritkán sikerül
Attól mert gyorsan, látványosan forgolódik még nem lesz komoly játékos
Ha angol lenne és nem sztárolná a média 17 éves korától, ő is egy futóbolond lenne, mint Bale
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. május 17., vasárnap 16:25
Ha meg sárga lenne, és kerekei lennének...wxyz írta:Annyira kegyetlen, hogy ezeknek a nagy része kimerül abban, hogy össze-vissza forgolódik, 2 méterenként iránytváltaM1Ö írta: Na igen, őt én is hoznám, ha menne Bale. Csak hát...
Mondjuk Ő is képes eltűnni fél órákra, de 1 az 1ben kegyetlen az ember, kb nem lehet megállítani. Nagyon sok 11est és sárgát harcolt ki az ütemváltásaival.
Amivel még nem is lenne baj, ha ezzel sok támadást előrébb vinne, de ez ritkán sikerül
Attól mert gyorsan, látványosan forgolódik még nem lesz komoly játékos
Ha angol lenne és nem sztárolná a média 17 éves korától, ő is egy futóbolond lenne, mint Bale
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 17., vasárnap 16:00
Annyira kegyetlen, hogy ezeknek a nagy része kimerül abban, hogy össze-vissza forgolódik, 2 méterenként iránytváltaM1Ö írta:Na igen, őt én is hoznám, ha menne Bale. Csak hát...gólvonal írta:Hazard nagyon jó lenne. Nem értem miért nem szeretik itt a fórmumon. Cselei lenyűgözőek, passzai nagyon jók, okosan használja képességeit. Itt pedig nem csinálhatja meg azt, hogy túl sokat cselez és önzőzik.
Mondjuk Ő is képes eltűnni fél órákra, de 1 az 1ben kegyetlen az ember, kb nem lehet megállítani. Nagyon sok 11est és sárgát harcolt ki az ütemváltásaival.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 17., vasárnap 14:59
Egyetértek. Nincs itt nagy baj, keretkialakítási hiba volt és sok pech a sérültekkel. 1-2 igazolással a kezdőbe+ néhány erősítés a padra és jövőre rendbe leszünk. Semmi szükség most szétbombázni mindent és igen Pereznek kéne már kezdenie magával valamit.Steve írta:Na beindulhat a a Madridom legfontosabb topicjának pörgése a FIfa16-igazolósdi.
Semmiképpen nem zavarnám el Ancelottit. -egyelöre.
Hiába nem akarjátok ezt itt sokan felfogni és el sem jut egyes ember füléig, tudatáig. De nem csak a cserék és nem csak a keret egy edzö dolga Madridban. A taktika majdnem a legkevesebb feladat.
Tudni kell bánni a sajtóval, Perezzel, a túlfizetett dáma focistákkal. Folyamatos hisztéria keltés van, ha már egyszer nem nyer a csapat és erre reagálni kell, nyugodtnak kell maradni.
Ezekben Ancelotti a király. Nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen edzö, aki bírta idegileg ezt a sok szart, ami Madridban megy. Undorító sokszor a Real körüli élet és ezt bírni kell.
Garantálom, hogy ilyen Klopp-féle ideg emberek max egy szezont bírnának, ha már nem menne a csapatnak, ki lenne idegelve és szétkapná a sajtó. Mourinho is ilyen típus, de messze értelmesebb. Mégis szét lett bombázva minden körülötte. Pedig neki neve is volt, hatalma is.
Ezt vagy megértitek vagy nem. De lehet itt különbözö nevekkel dobálózni, nem biztos, hogy jól sül el. Itt próbálkoznak pára(szerencsére nem a többség) megint edzöt buktatni, káoszt akarnak és belekeveredve a saját magas röptü érveléseikbe dobálóznak edzö nevekkel.
Èn is azt mondom, idén nyáron Pereznek kellene dolgoznia egy kicsit. ÈPÌTENI a csapatot, nem agyatlanul shoppingolni. Ha ez megvalósul és az olasz nem tud egyröl, a kettöre lépni, akkor lehet jövöre váltani.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 17., vasárnap 14:38
Ja,valahogy így.Garantálom, hogy ilyen Klopp-féle ideg emberek max egy szezont bírnának, ha már nem menne a csapatnak, ki lenne idegelve és szétkapná a sajtó. Mourinho is ilyen típus, de messze értelmesebb. Mégis szét lett bombázva minden körülötte. Pedig neki neve is volt, hatalma is.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 17., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 17., vasárnap 14:26
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem