Nálunk színpadon szereplőknél van egy mondás: ,,a nézőközönségben mindig a műsor eleje és a műsor vége rögzül és marad meg a legjobban az emlékezetükben... illetve a hibák". Nos, itt sincsen ez másképpen, mivel a legvégén bakizott egy hatalmasat, így a meccs közbeni bravúrjai eltörpülnek mellette. Ez így szokott lenni. Nem csak itt, máshol is.Acho írta:Az, hogy amúgy mekkora bravúrokat mutatott be a két meccsen, nyilván mellékes. A meccs utolsó másodperceiben elrontott bedobás miatt persze elő lehet venni...schranzer írta:vagy akár az elodontoben volt ugye ez az elbénázott bedobása
Iker Casillas
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Iker Casillas - 1
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Az, hogy amúgy mekkora bravúrokat mutatott be a két meccsen, nyilván mellékes. A meccs utolsó másodperceiben elrontott bedobás miatt persze elő lehet venni...schranzer írta:vagy akár az elodontoben volt ugye ez az elbénázott bedobása
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
phys írta:egy kapus meg ne legyen CSK, ha jó vezér, ha nem... Casillas utóbbi éveiben meg még egyébként sem volt egy vezér alkat.
Kahn kapusként volt csk. Odafigyelt rá mindenki, különben ment a tasli.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor nem is irhatjuk le a velemenyunket, mert a profik ugyis jobban tudjak.Prométheusz írta:ezt itt sokkal jobban tudják a fórumon, mint tizenöt évben a világ futballban bárhol
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
egy kapus meg ne legyen CSK, ha jó vezér, ha nem... Casillas utóbbi éveiben meg még egyébként sem volt egy vezér alkat.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Ramost adom, hogy vezér, de Cé-t hagyjuk már... Na, ő az, aki tipikusan egóból kapja a karszalagot, nem azért, mert a csapat vezetésére és irányítására képes (meg lehet nézni a portugál válogatottban is). Cé-nél kevesebb alkalmatlanabb kapitány van szerintem, mert egyrészt a fegyelemmel is gondok vannak, nem tisztelik az Old Traffordon és a Bernabeún kívül sehol a világon és egy akkor szólista, mint a ház. Ezzel nem szidom, a világ egyik legjobb játékosa, de hogy nem csapatkapitány alkat, az is biztos.Simi írta: Sose volt igazán vezér alkat, a mostani tejbetök Casillas meg pláne nem az... + egy padozó "vénember" senki számára sem lesz vezér,erre a szerepre ott lesz Ramos és Cé.
Casillas amúgy egy általános köztiszteletnek örvendő játékos volt mindig, ezért is volt alkalmas kapitánynak a válogatottban és Madridban is, mert kb. az egyetlen olyan játékosunk volt sokáig, akit univerzálisan (még a Barcások is) elismertek. Ezért volt jelentősége a szavának, ami egy fontos szempont ha a bíróval vagy az ellenféllel kell tárgyalni. Számtalan kép él a fejemben, mikor balhé volt, hogy Casillas ment békíteni/tárgyalni, sose vesztette el a fejét ilyen helyzetben, ilyen szempontból jó kapitány egyébként. (Ez vezetett többek között oda, hogy Mouval összebalhéztak a csk-ink, hiszen ők a válogatottat is képviselve nem akartak a háborúba belemenni a pályán kívül.)
Más kérdés, hogy egy mezőnyjátékos szerintem alkalmasabb csk-nak, mert több mindent lát a pályán és rögtön ott tud lenni, ha kell.[/quote]
hagyd csak, nem kapitány alkat. ezt itt sokkal jobban tudják a fórumon, mint tizenöt évben a világ futballban bárhol
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Ramost adom, hogy vezér, de Cé-t hagyjuk már... Na, ő az, aki tipikusan egóból kapja a karszalagot, nem azért, mert a csapat vezetésére és irányítására képes (meg lehet nézni a portugál válogatottban is). Cé-nél kevesebb alkalmatlanabb kapitány van szerintem, mert egyrészt a fegyelemmel is gondok vannak, nem tisztelik az Old Traffordon és a Bernabeún kívül sehol a világon és egy akkor szólista, mint a ház. Ezzel nem szidom, a világ egyik legjobb játékosa, de hogy nem csapatkapitány alkat, az is biztos.dzsi91 írta:Sose volt igazán vezér alkat, a mostani tejbetök Casillas meg pláne nem az... + egy padozó "vénember" senki számára sem lesz vezér,erre a szerepre ott lesz Ramos és Cé.BarçaNorbi írta: Az öltözőben viszont továbbra is ott lenne a vezér, hogy feltüzelje a többieket,
Casillas amúgy egy általános köztiszteletnek örvendő játékos volt mindig, ezért is volt alkalmas kapitánynak a válogatottban és Madridban is, mert kb. az egyetlen olyan játékosunk volt sokáig, akit univerzálisan (még a Barcások is) elismertek. Ezért volt jelentősége a szavának, ami egy fontos szempont ha a bíróval vagy az ellenféllel kell tárgyalni. Számtalan kép él a fejemben, mikor balhé volt, hogy Casillas ment békíteni/tárgyalni, sose vesztette el a fejét ilyen helyzetben, ilyen szempontból jó kapitány egyébként. (Ez vezetett többek között oda, hogy Mouval összebalhéztak a csk-ink, hiszen ők a válogatottat is képviselve nem akartak a háborúba belemenni a pályán kívül.)
Más kérdés, hogy egy mezőnyjátékos szerintem alkalmasabb csk-nak, mert több mindent lát a pályán és rögtön ott tud lenni, ha kell.
- L.Miki
Amivel az edzőre is rá tesznek egy fajta nyomást, hogy miért nem rakja vissza... én is azt tartom, bármennyire is talentum a számomra és ő volt az egyik befolyásoló tényező, hogy madridista lettem, hogy most szépen köszönjön le, ez lesz neki is a legjobb és a csapatnak is. Egyszer minden véget ér!istimester írta:Nyilván. De nem lesz ott az a közvetlen lehetőség, hogy visszaköveteljék a csapatba. És ez bőven nem mindegy.Rasta írta:Ez is egy formája a nyomásgyakorlásnak, de ha ezt nem tudják megtenni, mert Iker máshol játszik, attól még ugyanakkora nyomás lesz De Geán, csak más eszközökkel fogják elérni. Az első hibát kereső árgus szemek, és az arra ugró emberek/sajtó jelen lesznek mindenképpen.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nyilván. De nem lesz ott az a közvetlen lehetőség, hogy visszaköveteljék a csapatba. És ez bőven nem mindegy.Rasta írta:Ez is egy formája a nyomásgyakorlásnak, de ha ezt nem tudják megtenni, mert Iker máshol játszik, attól még ugyanakkora nyomás lesz De Geán, csak más eszközökkel fogják elérni. Az első hibát kereső árgus szemek, és az arra ugró emberek/sajtó jelen lesznek mindenképpen.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ez így van, de épp erről az első évről írtam, hogy ígyis-úgyis nagy lesz a teher, hiszen a legendánk utódjaként sokak lehet, hogy túlzott elvárásokat támasztanak felé.L.Miki írta: Inkább csak az első évében lesz a vállán nagy teher, ha tegyük fel, hogy állandó kezdő lesz ezzel kiejtve Ikert a kalapból, vagy ha esetleg elhagyná a csapatot Casillas. Az első évében menne a sok sárdobálás a sok vakig imádjuk Ikert és neve szent és sérthetetlen drukkerektől, akik alá a spanyol média is dolgozna... azt hiszem, ha keményen és kevés hibával végig tolja az első idényét, akkor már leszállnának róla az emberek, ezzel bebizonyítva nekik, hogy nem szarral gurigázik... az első év lesz nehéz, aztán az idő megoldja.
Ez is egy formája a nyomásgyakorlásnak, de ha ezt nem tudják megtenni, mert Iker máshol játszik, attól még ugyanakkora nyomás lesz De Geán, csak más eszközökkel fogják elérni. Az első hibát kereső árgus szemek, és az arra ugró emberek/sajtó jelen lesznek mindenképpen.de mar latom a szemeim elott, ahogy De Gea hibazik egyet, a kamera azonnal Casillas arcara fokuszal, kozben a hatterben a kozonseg egy resze rakezd az iiiiiiiiiiker iiiiiiiiiiiker rigmusra
- h3x0r
Az egy dolog, hogy Iker elfogadja a padot vagy sem, de mar latom a szemeim elott, ahogy De Gea hibazik egyet, a kamera azonnal Casillas arcara fokuszal, kozben a hatterben a kozonseg egy resze rakezd az iiiiiiiiiiker iiiiiiiiiiiker rigmusra.Rasta írta:Szerintem ha hajlandó elfogadni Iker a pados szerepet (márpedig tett erre utaló nyilatkozatot, ha jól tudom), akkor nem sok értelme van mindenképpen elküldeni. De Geára ígyis-úgyis hatalmas nyomás fog nehezedni, akár itt van Iker, akár mondjuk az MLS-ben.
- L.Miki
Inkább csak az első évében lesz a vállán nagy teher, ha tegyük fel, hogy állandó kezdő lesz ezzel kiejtve Ikert a kalapból, vagy ha esetleg elhagyná a csapatot Casillas. Az első évében menne a sok sárdobálás a sok vakig imádjuk Ikert és neve szent és sérthetetlen drukkerektől, akik alá a spanyol média is dolgozna... azt hiszem, ha keményen és kevés hibával végig tolja az első idényét, akkor már leszállnának róla az emberek, ezzel bebizonyítva nekik, hogy nem szarral gurigázik... az első év lesz nehéz, aztán az idő megoldja.Rasta írta:
+1, abszolút ez a véleményem nekem is. Nem csak kapusokkal, kb majdnem minden poszton az kell éppen, aki nincs itt, vagy akit már elküldtünk. Szerintem ha hajlandó elfogadni Iker a pados szerepet (márpedig tett erre utaló nyilatkozatot, ha jól tudom), akkor nem sok értelme van mindenképpen elküldeni. De Geára ígyis-úgyis hatalmas nyomás fog nehezedni, akár itt van Iker, akár mondjuk az MLS-ben.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
+1, abszolút ez a véleményem nekem is. Nem csak kapusokkal, kb majdnem minden poszton az kell éppen, aki nincs itt, vagy akit már elküldtünk. Szerintem ha hajlandó elfogadni Iker a pados szerepet (márpedig tett erre utaló nyilatkozatot, ha jól tudom), akkor nem sok értelme van mindenképpen elküldeni. De Geára ígyis-úgyis hatalmas nyomás fog nehezedni, akár itt van Iker, akár mondjuk az MLS-ben.Santi írta:Ha elmegy akkoris. Az utód első hibájánál az lesz, hogy bezzeg Casillas fogta volna... Kb mint most Casillasnál, hogy bezzeg nojjer meg deheá meg kurtoá meg pista bá a szomszédból...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sose volt igazán vezér alkat, a mostani tejbetök Casillas meg pláne nem az... + egy padozó "vénember" senki számára sem lesz vezér,erre a szerepre ott lesz Ramos és Cé.BarçaNorbi írta: Az öltözőben viszont továbbra is ott lenne a vezér, hogy feltüzelje a többieket,
Casillasnak mennie kell,a klub de legfőképpen a saját érdekében,neki se jó ez,higy a saját szobrát dönti le.Tavaly a decima tökéletes alkalom lett volna a távozásra.
Ha esetleg maradna kupakapusnak engem nem zavarna(sőt) de kétlem,hogy az a fajta lenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szevasz Isti!istimester írta:Ha marad, az első adandó pillanatban szétszedik az utódját. Nézz körül a facebookon. Meglepődnél mi folyik ott.
Ez igaz. De azt gondolom, hogy ebben az esetben nincs jó megoldás.
Vagy lesz annyira intelligens, mint Raúl, hogy elköszön szerettel a klubtól és alakítgatja a maga sorsát, vagy pedig marad a padon elfogadva, hogy teret ad a fiatalabb generációnak. Ezt normálisan le is kommunikálva.
Viszont ameddig ő maga kezdő akar lenni és nem látja be, hogy már nem azt a szintet képviseli, ami egy BL győztes Realhoz kell, addig nem lehet mit tenni.
Perezéktől, Ancelottitól kell a szándék, hogy kitegyék, de jelenleg ebben sem vagyok biztos, hogy megvan.
A Real szurkolók meg valamiért mindig hőbörögnek, Ikerért pedig évekig fognak. Az lesz, amit Santi ír. Talán ez normális is, mivel sokat adott a klubnak, nehezebb így elválni.
Az könnyen lehet, hogy valóban nem működne a padon, nem fogadnák el, hogy ott ül. Ő sem akarna ott ülni talán.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem meg nem. Raul is elment, mert tudta mindenki, hogy megkopott. Es nemhinnem hogy kovetelnék őt vissza ... De Gea meg nem akkora nímand, es Casillas se lesz mar fiatalabb, nemlehet orokke majd visszasirni. Az ido pedig mindig mindent megoldSanti írta:Ha elmegy akkoris. Az utód első hibájánál az lesz, hogy bezzeg Casillas fogta volna... Kb mint most Casillasnál, hogy bezzeg nojjer meg deheá meg kurtoá meg pista bá a szomszédból...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Nagyon tisztelem, és szeretem Barca szurkolóként is, így kicsit érthetetlen ez a kialakult helyzet, persze nem vagyok vak, én is látom, hogy visszaesett a teljesítménye.
Ha reálisan gondolkodik, akkor felismeri, hogy többet árt, mint használ annak amit felépített, ha marad. Bár nem tudom mit eredményezne egy olyan forgatókönyv, ha elfogadja a csere szerepet, a kupát, meg 1-2 meccset évente a BL-ben (csoportkör, vagy 3 gólos előnyről várt visszavágó, hogy növelje a meccsei számát), illetve kisebb meccseket a bajnokságban megkapná. Az öltözőben viszont továbbra is ott lenne a vezér, hogy feltüzelje a többieket, vele nem csak egy kapust, meg egy csapatkapitányt vesztenétek,( vannak vezető típusok rajta kívül a csapatotokban, mint Ramos) hanem egy legendát is. Ilyen játékosok nem teremnek minden fán, és nem is lehet senkivel szemben elvárás, hogy mindenben pótolni tudja, mert ő sokkal több számotokra, mint egy hálóőr. Jár neki a taps, és a méltó búcsúztatás, az pedig nem kérdés, hogy pár év múlva már a stábban láthatjátok.
Ha reálisan gondolkodik, akkor felismeri, hogy többet árt, mint használ annak amit felépített, ha marad. Bár nem tudom mit eredményezne egy olyan forgatókönyv, ha elfogadja a csere szerepet, a kupát, meg 1-2 meccset évente a BL-ben (csoportkör, vagy 3 gólos előnyről várt visszavágó, hogy növelje a meccsei számát), illetve kisebb meccseket a bajnokságban megkapná. Az öltözőben viszont továbbra is ott lenne a vezér, hogy feltüzelje a többieket, vele nem csak egy kapust, meg egy csapatkapitányt vesztenétek,( vannak vezető típusok rajta kívül a csapatotokban, mint Ramos) hanem egy legendát is. Ilyen játékosok nem teremnek minden fán, és nem is lehet senkivel szemben elvárás, hogy mindenben pótolni tudja, mert ő sokkal több számotokra, mint egy hálóőr. Jár neki a taps, és a méltó búcsúztatás, az pedig nem kérdés, hogy pár év múlva már a stábban láthatjátok.
Ezért nem lehetett leváltani egy Navas kaliberre. Viszont De Geát szerintem jobban elfogadnák a szurkolók.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha elmegy akkoris. Az utód első hibájánál az lesz, hogy bezzeg Casillas fogta volna... Kb mint most Casillasnál, hogy bezzeg nojjer meg deheá meg kurtoá meg pista bá a szomszédból...
Ezért kell elküldeniSteve írta: Egy szimbólum a klub és a spanyol ember számára. Neki egész az egész spanyol nép számára van egy jelentése, a klub arculata is..
Ilyen ember nem padozhat folyamatosan, főleg egy Real Madridban