Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
OutSider
Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 18., hétfő 17:53

hunmadridista írta:Egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy a Barca feltámadása, Messi formába kerülésével hozható összefüggésbe...brutális formában tolja idén...szerintem élete egyik legjobb szezonját hozza...szerintem méltán kerül majd be a halhatatlanok közé...
Szerintem ez mindenki számára egyértelmű.
Az ősze sem volt rossz összességében.. de arra is rápakolt egy lapáttal.
Le a kalappal. Csodának kellene történnie, hogy ne vigye el az 5. aranylabdát CR7 spanyol és BL? gólkirályai címe ellenére is.
És jogosan is vinné ezúttal Messi összességében.
Azért remélem, hogy a BL döntőben már nem lő gólt és tényleg CR-nél marad legalább a góllövő cím.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 18., hétfő 15:09

Egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy a Barca feltámadása, Messi formába kerülésével hozható összefüggésbe...brutális formában tolja idén...szerintem élete egyik legjobb szezonját hozza...szerintem méltán kerül majd be a halhatatlanok közé...

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 18., hétfő 9:50

hamesz írta:https://www.youtube.com/watch?v=d-so7Vp_JZk

ez azért pofátlanság volt szerintem... Sajnálom az öreg urat. :/
Nem az első ilyen tőle... szóval már meg sem lepődik az ember. :coffee:

IamBeowulf

HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 18., hétfő 9:41

Hát őszintén nem gondoltam volna ősszel, hogy bajnokok lehetünk, annyira ment a Real, minden klappolt, jöttek az eredmények, a nagy győzelmi széria, győzelem a klasszikuson. A Barca meg döcögött, Suarez hiába szállt be, nem találta a góllövő cipőt, bosszantó százalékban hibázta el a ziccereket. Aztán jött az aranylabda átadó és varázsütésre mintha minden megváltozott volna. Összekattantak a fogaskereket, Lucho leállt a kísérletezgetéssel, Messi-Neymar-Suarez egyre jobban megértette egymást, az uruguayi megtalálta a góllövő cipőt is. Ezzel párhuzamosan szépen lassan kijött nálatok az őszi menetelés hatása, sérülések, fásultság, fáradtság. Modric többszöri kiesését már nem tudtátok elviselni, a kritikus szakaszban elfogytatok, a Barca meg egy lendülettel végigtolta a Ligát. Az, hogy a BL-ben is döntő lett, külön extra, a kupát bár az is egy trófea, nem sorolom a nagy trófeák közé. Ki hitte volna ezt decemberben? Nem sokan, köztük én sem, de örülök, hogy tévedtem...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 18., hétfő 9:05

Szezon értékelő tőlem, nektek :mrgreen: :
Először is kezdjük azzal,hogy nekem a tavalyi év 4 kupával,decimával,adott egyfajta elégedettséget.2014 a mi évünk volt, a legjobbak voltunk.Erre lehetett volna építeni, ebből ki lehetett volna hozni egy korszakos csapatot de ezt megint nagyon elszúrtuk és nyakig benne van mindenki, a vezetőség, Ancelotti és a játékosok is.Amiben egyetértek mindenkivel,hogy ebben a garnitúrában sokkal több van mint amit eddig kihoztunk belőle, de szerencsére a fociban gyorsan lehet javítani, és sajnos vagy nem a barca mutatja az utat, hogy kiégett tötyögős lötyögős mindent megnyert emberekkel is lehet még csúcsra jutni ha a megfelelő helyeken töltik fel a keretet,megfelelő emberekkel akik a sikeréhséget ráragasztják a többiekre,akkor is ha a szezon felénél káosz uralkodik, leakarják bontani a stadiont stb stb...

A szezonunkat szerintem legjobban a tavaszi Clasico-val lehet leírni, megmutatjuk,hogy jobbak vagyunk aztán egy bekapott gól és szétzuhan a kártyavár a barca meg köszöni szépen és él a lehetőséggel,benne van a rossz fizikumunk is ami csak 60 percnyi focit engedett a fontosabb meccseinken.

Úgy indultam neki a szezonnak,hogy Bajnoki cím és bl elődöntő és akkor nyugodtan alszom nyáron.Őszi bajnokok lettünk, nem is akárhogy, aztán az általam várt januári visszaesés totálisan elhúzodott Modric sérülése miatt.Igen nem lehet egy emberre fogni de még is aki követi a meccseinket,pontosan tudja mennyit jelent nekünk a kis horvát.Nekem a Villareal elleni meccs maradt meg leginkább mit bukás, azt ott abban a szituációban,közeledve a Clasico-hoz nem lett volna szabad bebukni.Trófeák szempontjából így mindenképpen csalódás a szezon, de nekem egyáltalán nem az a mély letargia mint 2-3 éve.

A bl menetelésünk átlagos volt, az elődöntőben sokkal többet vártam volna a csapattól,nem éreztem az erőt pedig akkor már mindenki tudta,hogy csak ez maradt nekünk, ezzel lehetett volna menteni a szezont.

Mourinho összerakta itt a világ legjobb kontra csapatát, amit Carlo megpróbált átalakítani ami szerintem hiba volt. Tavaly amikor égett a ház elővettük a José féle kontrafocit és levertünk bárkit 2-3 érintésből.Erre a szezonra azt vártam,hogy ehhez a kontrafocihoz,kialakítunk egy megfelelő focit az Atletico féle csapatok ellen is és akkor nagy gond nem lehet.De teljesen átestünk a ló túloldalára, sokszor meddő mezőnyfölény,kontráinknak nyoma sincs, gyakran megakadnak,rozsdás volt az egész.Ez nálam edzői hiba, nem szabad elhagyni azt az elemet amiben a legjobbak vagyunk és ennek köszönhető részben(!!) Bale pocsék formája is, a BBC a kontrákban volt atom,és mi ezt feladtuk idén, ami engem zavar mert szerintem gyönyörű gólokat hoztunk össze a kontráinkból.Szép volt az őszi foci, ha azt párosítani tudnánk a kontráinkal és felváltva használni, na akkor akár triplázás is összejöhetne.

Én úgy gondolom,hogy együtt nyerünk és együtt veszítünk.Mindenki felelős az idei sikertelen szezon miatt, vannak kulcsmomentumok, mint Alonso elengedése(ekkora szakmai baklövés talán makelele óta nem volt), akkor az Iker-Lopez téma, Bale pocsék formája(amiért lehet csak és kizárólag őt okolni, de nem ő pakolja magát folyamat a kezdőbe és nem hiszem el ,hogy a szakmai stáb látva az egész éves formáját nem próbált valami cselekedni, Benzemát is nem egyszer átlendítették a holtponton)... Nem vagyok egy nagy szakértő, de ezt a rengeteg izomsérülést sem lehet csak a szerncsétlenségre fogni, ez is keretkialakítási és edzésmódszeri probléma lehet.Ezt elszabtuk, szépen végig aszisztáljuk a Barca diadalmenetét, pedig simán útjukat álhattuk volna mind3 sorozatban, innentől bármiért is őket elővenni blődség, köszönik szépen.

De egyben pozitív példa is lehetnek számunkra, a béke segge alatt voltak, Pique-n Dani Alvesen röhögött a világ, egy kiégett lötyögős keretük volt akik már mindent megnyertek.És nem bombázták szét őket, megfelelő helyeken töltötték fel a hiányposztokat, sikeréhes játékosokkal, kiküszöbölték a hibáikat(védelem,pontrúgások) és tessék.Igen szerencse is volt mellettük, Bayern-Real egyszerre zuhant meg gyakorlatilag, de meg is dolgoztak a szerencséjükért.

Az én álmom,hogy jövőre meghagyjuk ezt a magot(még Bale-t is) megfelelően igazolunk(DeGea,kkp és a kispadot feltölteni hasznos emberekkel) az edző marad és tanulva a hibáinkból egy triplázással kárpótolnak minket.Nem szokott a triplázás nálam elvárás lenni,de az idei elvárásom áttolódott jövőre :mrgreen: .Nem igazán érdekel senkinek sem a gondja baja, legyen az Isco James vagy akár CR.Fussunk neki egy olyan kerettel a következő szezonnak, ahol ha bármi gebasz van, a beugróktól ne rázzon ki a hideg.Aztán ha nem tetszik a szitu Isconak vagy bárkinek mehet isten hírével, tényleg most kéne kiszálljon az akinek büdös a Real Madrid, legyen az Cristano vagy akár Illaramendi.

Szóval kicsit csalódott vagyok, de nem túlzottan, mert ebben a csapatban nagyon sok van még, csak ideje lenne már ezt kihasználni, és szerintem a barca triplázása észhez térít majd mindenkit.A 12-13as 0kupás szezonunk után egy csodálatos év következett, a Bayern 11-12es lebőgése vagy a barca tavalyi égése után is... Szóval itt még simán nagy dolgokat vihetünk véghez, csak Perez állítsa le magát és az edzői stáb lássa be a hibákat.

Pogba/Verratti: Alapjáraton én Verratti-t választanám, de örülnék Pogbának is,mert nagy tehetség.Viszont ha valahogy a Juve bl győztes lenne én el is vetném az ő leigazolását.Egy Bl győztes pogba ismerve az egóját nem sok jót sejtetne a következő szezonra, van elég nagyarc már így is a keretben.

Alig várom a következő szezont. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 18., hétfő 1:46

https://www.youtube.com/watch?v=d-so7Vp_JZk

ez azért pofátlanság volt szerintem... Sajnálom az öreg urat. :/

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 17., vasárnap 22:27

Te tipikusan az a fajta barcás vagy akit még megütni is sajnálnák :lol: Van néhány barcás haverom, az egyik még a Real-Juve meccs előtt mondta nekem: Szeretné, hogy a Real kiessen, de ha mégis megnyeri, és a Barca ellen játssza a döntőt, nem fogja érdekelni mi lesz a vége. Nem azért mert nem akarná hogy a Barca nyerjen, de egy foci rajongónak az hogy átélhet egy bl címvédést komoly dolog. Lehet hogy sosem lesz már rá alkalma.
Az ilyen drukkerekből kevés van. Az olyanok mint te nem annak örül, hogy a csapata nyer, hanem annak hogy az ellenfél veszít...és az én néző pontomban az ilyen, nem drukker.
Na szevasz

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 17., vasárnap 22:26

[/quote]

Amíg ott Messi van, bszhatjuk.
Időszakokra feljövünk, elverjük őket, de hosszabb távon nincs esély.[/quote]

Ezzel nem igazán ertek egyet. De kb tökre mind1 mert ennek a szezonnak annyi...de remény van hogy jövőre jobbak legyünk. Ez az idény remélem jo lecke volt Pereznek es Carlonak.
messire visszaterve pedig talan egy 55-45 arányban lenne jobb de ha csak egy honapig valaki utána csinálná azt a rengeteg edzést elszántságot es akaratot amit CR tesz az előtt le a kalapom. Hatalmas jatekosok de majd 10 ev mulva nezegetjuk milyen jo sorsunk volt ezekben az evekben.
Azt se feledd hogy a tavaly a barca serulesekkel ey szar edzővel nyomta. Iden mi szivtunk a sérülések miatt és sajnos Ancelotti sem akadályozta meg a katasztrofális szezon zárást. Bar meg igy is legalább nyernek en bizony nem egy idényre emlekszem az elmúlt évtizedben amikor eldolt bajnoki cím után sorozatos veresegekkel fejeztuk be a szezont!
Ha Modric nem sérül le es ugy kb az egesz csapat megussza komolyabb sérülés nélkül a szezont, ráadásul Carlo rotalt is volna akkor nyugodjatok meg nem itt alnank nem ilyen eredményekkel. Sajnos perez es carlo osszehozta nekünk amire senki se gondolt, főleg nem az ősz után.
Amugy egész meccs alatt idegesített a sok csipogo kis ovodas aki cr-t zrikaljak. Na azoknak uzennem hogy ha az eletben soha nem lessz olyan akarat es elszántság egy remenytelen helyzetben mint most Cr. De ő akkor is hajt a golokert a dicsőségért a halhatatlansagert. Az oké ha barcas szurkolok csinalnak ezt a köpködést de epp mi madridistak..szégyen.
Bezzeg a köcsög Balet senki se szidja aki kurvara megmutatta volna miert ne lincseljek a szurkolok minden bernabeu meccs után....de ti néhányan ( tisztelet a kivétel ) csak Cr t szidjatok...
Ahelyett sirnatok hogy mi lessz jövőre ha ez a walesi csoda nem húz el innen nyáron...de ne ti nyomjátok egy olyan játékosra a szitkokat aki azért 60 golt es vagy 20 golpasszt csak hoz évente.
Na mind1, nagyon bizok benne hogy értelmesen fogunk igazolni...grat a barcanak eltek azzal a jó lehetőséggel amit mi oda adtunk nekuk(+7-4), maximális gratuláció ezt meg is kellett lépni és ők megtettek.
- Hasta el final, Vamos Real -

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 17., vasárnap 22:25

petiamadridista írta:Amíg ott Messi van, bszhatjuk.

:-( :-( :-(

Akkor elrakom a mezemet valahova a szekreny melyere. Majd szoljatok ha Messi visszavonult...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 17., vasárnap 22:24

Motaro írta:Annyira nem hat meg, laza poén volt, amire hasonlóan reagáltam. Nyugodtan törölhetsz, mondom, kis öröm is öröm :-) Szevasz.
Mint a dedóban komolyan. :lol: "Tök mindegy mit csinálsz, akkor is!" :D Szánalom. Én nem igazán tudok róla, hogy tőlünk bárki is átment volna a tavalyi BL döntő után "szórakozni"... Ezzel is csak magadat minősíted.

Motaro

HozzászólásSzerző: Motaro » 2015. május 17., vasárnap 22:18

Annyira nem hat meg, laza poén volt, amire hasonlóan reagáltam. Nyugodtan törölhetsz, mondom, kis öröm is öröm :-) Szevasz.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 17., vasárnap 22:14

Grat a Barcának, igazán össze aszalódtak egy csapattá...sajnos mi a végére szét estünk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 22:09

Motaro írta:Kis öröm is öröm :-)
Utolsó figyelmeztetés, aztán be is fejezted a pályafutásodat nálunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 17., vasárnap 22:09

Motaro írta:Kis öröm is öröm :-)

Első warn már megérkezett? :lol:

Annyira, de annyira szánalmas amúgy, akik ilyen helyzet után jönnek fel ide direkt odaszurkálgatni.
Te is azt csinálod, vigyorogsz itt, mint a tejbetök. Meg próbálod adni a laza figurát.
ZIDANE

Motaro

HozzászólásSzerző: Motaro » 2015. május 17., vasárnap 22:07

Kis öröm is öröm :-)

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. május 17., vasárnap 22:00

Legalább szánalmassá tették a végét :)

https://www.youtube.com/watch?v=yFEs4w2cCec

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 17., vasárnap 22:00

Messi vitte a barcát a sikerre idén is,az lesz majd az érdekes ha ő nem lesz,mert hogy pótolni nem lehet az biztos,lehet suarezezni,meg neymarozni,de a cipőjét nem pucolhatják ki messinek.
hát nem akarom most szítani a tüzet, de igazából ezért is ő a világ legjobb játékosa, és nem Cronaldo.
Az ő versengésükről szól az elmúlt 7-8 év, de a végén Messi viszi a pálmát, CR meg örök második.
ez van gyerekek.
azért gondolkodjunk már el.
Ha 2005 nyarától számolom a címeket: 6 bajnoki cím ott, 3 itt, 3 BL győzelem ott, 1 itt. (És nekik még van egy döntőjük hátra..) Persze 2006 még Ronaldinhoról szólt, aztán már minden csak Messiről.
Messi, Messi, Messi...
Volt egy nagyszerű garnitúrájuk Iniestával, meg Xavival, de ők se értek volna fele ennyit se, ha nincs Messi. 2008 óta Messi visz mindent.
Komolyan így gondolom, ha neki megy, akkor mi feldughatjuk az egymilliárd eurós csapatunkat.
Ez van gyerekek..
Egyszerűen nem is tudtunk komolyabb időszakra dominálni ellenük az elmúlt évtizedben.
Kivéve azt az átmeneti korszakot, amikor ott Ronaldinho kifelé ment, és Messi még nem futott be (ez kb másfél, 2 év.. 2007-ben ugye még csak pontegyenlőséggel, és jobb egymás ellenivel vertük őket)...
Nem várok nagy dolgokat, korszakos csapatot, BL címvédést, de szeretném ha egyszer már úgy telne el mondjuk 2-3 év, hogy mi megnyerjük a bajnoki címeket, nyerünk mondjuk egy BL-t, ők meg max csak a spanyol kupáig jutnak..
egyszerűen, ez nekem már - már nyomasztó fölény, pedig azért alapjáraton a 10 év alatt 3 bajnoki cím, 1 BL trófea kombóval kb 4-5 csapat tud versenyezni az egész világon, 4-5 olyan csapat van akik hasonló eredményekre képesek voltak az elmúlt 10 évben. Ráaádásul folyamatosan ott vagyunk most már a legjobbak között, a legjobb 4ben is.. De a Barca ragyogása mindezt elhomályosítja a f.szba..
ezt érzem, őszintén.
Amíg ott Messi van, bszhatjuk.
Időszakokra feljövünk, elverjük őket, de hosszabb távon nincs esély.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2015. május 17., vasárnap 22:01-kor.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 17., vasárnap 21:55

Én a Prison Break-re gondoltam . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 17., vasárnap 21:53

P. Krisz írta:Messi karja is szépen ki van varrva .
Az adócsálás és esetleges böri óta egyre több rajta a tetkó . :shifty: :mrgreen:
Gengszteresedik :mrgreen: :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 17., vasárnap 21:52

Messi karja is szépen ki van varrva .
Az adócsálás és esetleges böri óta egyre több rajta a tetkó . :shifty: :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Vissza: