Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

BBeno

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 17., vasárnap 22:11

Az Atletico ellen 0 volt mindig.
ilyet hogy lehet mondani? nem is kell olyan régre visszaemlékezni mikor 30-35ről vert két gólt nekik.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 17., vasárnap 22:11

pheco írta:Mondjuk megnézném Benzemát és a másik támadót, jelen esetben Balet mit csinálnának, ha tőlük várná mindenki a gólokat. Fele akkor nyomás sincs rajtuk, mint Ronaldon és így is bőven rontanak helyzeteket, főleg utóbbi. Óriási hibának tartanám az eladását. Pláne úgy, hogy itt van Bale, akiből azért lehetne szép lóvét csinálni a nyáron.
Benzemát azért vegyük ki innen, mert ha ő nem lenne, Cé jó pár góltól esne el. A francia a csapat batmane, azt teszi, amire a városnak(Cének) szüksége van. Bale más tészta, belőle akartak faragni egy Cé 2.0-át, hogy majd ha a portugál térde/kedve tropára megy, akkor átveszi a helyét. Ez mondjuk csúfosan megbukott.

Az biztos, hogy a BBC-t meg kell bontani, nyilván Balet kell elküldeni ha erre mód van, de szerintem ha Cét nézzük, a csapatnak nem feltétlenül az lenne a jobb, ha mondjuk 33 éves koráig itt lenne és köré formálnánk mindent.
Nem illik.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 17., vasárnap 22:06

Szerintem mi akik azt mondjuk hogy lehet el kéne adni leginkább nem a jelen miatt,hanem a jövő szempontjából.
-Idős.
-Térd.
-A mezőnyben mutatott teljesítménye lecsökkent teljesen,leegyszerűsödött.(fejes gólok,tizenegyesek,16oson bellül veszélyes)
-Pénz.

Csak egy pár dolog még.

Valencia ellen most kihagyott ugye egy tizit,első meccsen abból lőtt gólt.
Barcelona ellen szint úgy.
Juve ellen szintén.

Schalke ellen jött a két fejes itthon,+1 ott.
Az Atletico ellen 0 volt mindig.

Be kell vallani,hogy már nem extra annyira hogy a csapat elbírja őt.
Nem tud nagy meccseket eldönteni,"csak" egy gólvágó lett,csak az a probléma hogy ez már nem elég,pedig a támadások 80%-a vele végződnek.
Nagy pénzért őt,ha el lehet,el KELL adni. 30 éves,neki a fizikuma (volt) a mindene,anélkül nem extra.
Most lehet majd írni, hogy ki tiltja meg a másik kettőnek, de ez évek óta tendencia, hogy lő mindenhonnan össze-vissza.
Ki? Láttad ma Chica kapura lövése után a reakcióját? ..... :roll:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 22:06

Csabi írta:rúg három raklap gólt, példaértékű a profizmusa a pályán kívül is, emellett ad egy rakás gólpasszt is a góljai mellé, meccseket dönt el, amikor ő szerzi az első - jeget áttörő gólt. persze ez mind lófasz...mert a valencia ellen kivédte a kapus a 11-est.
Ahogy írtam, közel három és fél - négyszer annyit próbálkozik átlagosan, mint más támadó a csapatból.
218 lövése volt a spanyol bajnokságban. (espn)
Karim 69
Bale 103

Most lehet majd írni, hogy ki tiltja meg a másik kettőnek, de ez évek óta tendencia, hogy lő mindenhonnan össze-vissza.
a külnbség annyi, hogy én nem próbálom az egyértelmű gyengeségeit (szabadrúgás, kisebb csapatok elleni mezőnymunka, frusztráltság) védeni, addig te a játékának minden egyes elemét statisztikai számadként egyszerűsíted és butítod le.
A támadás mellett a csapatmunka és a védekezés a legfontosabb elem még a fociban, kettőből megbukott már elég sokszor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 17., vasárnap 22:04

Mondjuk megnézném Benzemát és a másik támadót, jelen esetben Balet mit csinálnának, ha tőlük várná mindenki a gólokat. Fele akkor nyomás sincs rajtuk, mint Ronaldon és így is bőven rontanak helyzeteket, főleg utóbbi. Óriási hibának tartanám az eladását. Pláne úgy, hogy itt van Bale, akiből azért lehetne szép lóvét csinálni a nyáron.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 17., vasárnap 22:04

Szerintem inkabb az a gond vele kapcsolatban, hogy 30 évesen, messze nem 100%-os térdekkel még mindig végig tolja az egész szezont. Osszel altalaban jol megy neki, nem csak golokban, hanem a jatek tobbi elemeben is jol teljesit ha szukseges, mig tavaszra elfaradt. Ez a problema mar az elozo szezonokban is jelen volt, de talan iden jott ki leginkabb. Persze ott lenne az egyszeru megoldas, hogy akkor csereljuk le, pihentessuk, de a nehez meccseken azet jatszik, mert mindig benne van a gol, a konnyu meccseken meg azert, mert ott konnyebb golt szerezni, neki pedig golok kellenek az aranycipohoz meg az aranylabdahoz. Ebbol kovetkezik az, hogy tulterheli a testet, nem mer cselezni, mert barmikor felrughatjak es leserulhet, mint ahogy vedekezes helyett is pihen.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 17., vasárnap 22:03

Mondjuk tényleg vicces a legtöbb gólt és legtöbb gólpasszt adó játékosunkat kritizálni a játék egyes elemei miatt. Persze le lehet írni, csak nincs értelme ebbe belemenni, mert ha őt le akarná valaki cserélni akkor ez azt is jelentené, hogy mindenkit le kéne.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 17., vasárnap 22:02

KAG írta:
istimester írta:Mert Navas egy lényegében jelentéktelen meccsen csinálta meg a cselet. Mások a hangsúlyok.

Azt sem kéne el feljteni, hogy mennyire nincs játékban a faszi
Ez még nem magyarázat arra, hogy elkezdek cselezni és magamra húzni a támadót... szerintem.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 17., vasárnap 22:01

rúg három raklap gólt, példaértékű a profizmusa a pályán kívül is, emellett ad egy rakás gólpasszt is a góljai mellé, meccseket dönt el, amikor ő szerzi az első - jeget áttörő gólt. persze ez mind lófasz...mert a valencia ellen kivédte a kapus a 11-est.

a külnbség annyi, hogy én nem próbálom az egyértelmű gyengeségeit (szabadrúgás, kisebb csapatok elleni mezőnymunka, frusztráltság) védeni, addig te a játékának minden egyes elemét statisztikai számadként egyszerűsíted és butítod le.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 17., vasárnap 22:00

istimester írta:Mert Navas egy lényegében jelentéktelen meccsen csinálta meg a cselet. Mások a hangsúlyok.

Azt sem kéne el feljteni, hogy mennyire nincs játékban a faszi
ZIDANE

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 17., vasárnap 21:58

Csabi írta:
Meccset nézted amúgy? Mert ez olyan Raisenes volt. Fejes a gólvonalról, meg büntető gól.
más előtt is adódott 5 méterről meg 2 méterről tiszta helyzet. ki volt ott? ki rúgta be? senki. szarul passzol az az ő hibája, de ha jól helyezkedik akkor az nem az ő érdeme?
Amikor Madridban voltam és élöben láttam játszani, akkor tünt fel a legjobban, hogy qva jól helyezkedik.

Ö csak és kizárólag a labdára, saját pozíciójára figyel. Védekezést csapatmunkát leszarja, de a helyezkedésben iszonyat jó.

Aztán döntse el mindenki maga, mi a fontos.

Önzö? Igen. Céltudatos? Igen. Rá épül a csapat és tömik a többiek labdával? Igen. Èl sok esetben a kapott lehetöséggel? Igen.

Nem tudom, hogy jó-e a csapat összképének, vagy sem, de a góljai, küzdése kell.

Mindenki döntse el maga mi a fontos. Megértem azokat is akiknek sok CR és más focit akarnak. A magam részéröl viszont nekem kell egy ember aki elteszi ha kell. Ne kelljen fosni, hogy a 11-es orosz rulett-e, ha jön egy beadás tud-e fejjel érkezni valaki..stb.

Ameddig szállítja a gólokat addig én nem engedném el. Természetesen egyre kevésbbé fogja ezt a tempót bírni. Öregedni fog, a sérülések is jönnek. Anyagilag rajta nem bukunk majd, mert hozott be pénzt rendesen. Ami nehéz lesz megtörni az egóját amikor már nem fog neki annyira menni.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 17., vasárnap 21:57

egyszer azzal jöttök, h toltozdni, foltozni kell a lyukakat, mert van egy jó csapatunk, csak fejben kell váltlozni, meg 1-2 minőségibb embert hozni az illarra, khedira, lucas, jesé helyett, aztán meg kitaláltok ilyet, h adjuk el cét. szerintetek ezzel mennyire kellene az egész csapatba nyúlni? mert egy ilyen adás, mindent felülírna és megváltoztatna..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 17., vasárnap 21:57

ikarus93 írta:Engem 1 dolog érdekelne.
CR 45 góljából mennyi volt tizi gól?
9.

Hogy érdemben is hozzászóljak: nem hiszem, hogy a gólkirály lenne az első ember, akit el kellene küldenetek. Mint írtátok, nincs akkora mezőnymunkája CR-nek, mint talán kellene, de ez igaz másra is. Ha valamit, akkor azt bizonyosan jól csinálta Enrique, hogy ha már az MSN-nek megadta a szabadságot, akkor azt kompenzálta a középpályán. Rakitic személyében egy "lightosabb pitbullal" és Iniesta is jóval többet gürizik, mint korábban. Talán nálatok is elegendő lenne egy koncepció-módosítás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 21:55

Csabi írta:dehogynem írunk is róla eleget. szerinted visszahúzza a csapatot, szerintem meg nem.
Nem kell egyetértenünk, nincs ezzel gond. Csak te a gólok mögé bújtatod az összes hibáját, mást nem tudsz mellette érvként felmutatni. És az a baj, hogy más sem. Nem védekezik, de rúg gólt. Nem hajt. De rúg gólt. Ez így nem kerek. Elrak egy meccsen ötöt...szép és jó, de ahogy írtam, a kevesebb néha több.
Fiatalabb nem lesz.
A térde jobb nem lesz.
A felfogása sem fog már változni.
És ezek láthatóan sem neki, sem a csapatnak nem tesznek jót.
Akkor megint kifogtad a lényeget, ehh... :)
Ahogy azt kell.
Mert Navas egy lényegében jelentéktelen meccsen csinálta meg a cselet. Mások a hangsúlyok.
A meccs akkor még bőven nem volt jelentéktelen, de mindegy.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 17., vasárnap 21:54

Mert Navas egy lényegében jelentéktelen meccsen csinálta meg a cselet. Mások a hangsúlyok.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 17., vasárnap 21:53

Realista24 írta:Jó, én akkor is eladtam volna, meg most is. AKkor a "senki" így is megbukkott.
Akkor megint kifogtad a lényeget, ehh... :)

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 17., vasárnap 21:52

Engem 1 dolog érdekelne.
CR 45 góljából mennyi volt tizi gól?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 17., vasárnap 21:51

dehogynem írunk is róla eleget. szerinted visszahúzza a csapatot, szerintem meg nem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 21:50

Csabi írta:
Meccset nézted amúgy? Mert ez olyan Raisenes volt. Fejes a gólvonalról, meg büntető gól.
más előtt is adódott 5 méterről meg 2 méterről tiszta helyzet. ki volt? ki rúgta be? senki. szarul passzol az az ő hibája, de ha jól helyezkedik akkor az nem az ő érdeme?
Bale meg is kapta érte a magáét, Céről írni sem lehet?

Ez olyan, mint hogy Casillas ekézve volt egy rossz bedobásért lefújást előtt 2 mp-el, ma meg Navas cselezett az ötösön, gólt kaptunk, le se szarja senki :lol:
Ne haragudj, de semmilyen szempontból nem tartom mérvadónak a szavazást. Látom a fórum működését, hány ember van aki egyik nap ezt mondja, másnap meg amazt...
Jó, én akkor is eladtam volna, meg most is. AKkor a "senki" így is megbukkott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 17., vasárnap 21:50

Realista24 írta:
Amikor formában voltunk senki sem akarta eladni. Érdekes összefüggések...
Nézd meg, hogy mikor járt le a szavazás, aztán gondold át újra. Na meg gondolom nem beszélték mindenkivel a fórumon. :)
Ne haragudj, de semmilyen szempontból nem tartom mérvadónak a szavazást. Látom a fórum működését, hány ember van aki egyik nap ezt mondja, másnap meg amazt...

Vissza: