Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Üdv Carlo! Egy olyan szereplést szeretnék a BL-ben, mint a Milannal párszor. Na jó a 3-0-ról elbukott döntőt kihagyhatjuk A PSG is jó focit játszott a Barca ellen. Remélem ügyesen megszervezi a középpályát és beépíti jól az új embereket, Zizou addig felpofozza kétszer Benzemát és mehet a menet.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Oké, ez tiszta.Hogy hivatalosan is legyen utódja a PSGnél.
De ha ugyis perkáltunk érte, akkor minek vártuk ki....mondjuk ha igaz a 7,5 millás sztori, akkor még érthető, de amúgy nem....na mind1, a lényeg, h itt van és kezdődhet az építkezés.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kondigbiától továbbra is tartok(szerintem nem jön),mondjuk játszott itt már Gravesen is..remélem tévedek és ő lesz itt a 14. új Makelele csak ő be is válhatna már..nmate írta:lassan Isco+Kondogbia hivatalos lesz,
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem,ő lesz a szuprcsere.Ha töketlenkedik a banda,beáll és megmutaja hogy csinálják a zsenik...de csak mint tanácsadó meg mint mittomén milyen igazgató, vagy lehetséges az is hogy másodedző lesz?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó lesz ő. Én Wengert hoztam volna legszívesebben, de nem jönne ide és már piros szőnyeget terítettek neki jövőre a London-Párizs vonalon.
Lassan Isco+Kondogbia hivatalos lesz, júli 1-ig jön Bale/Suarez aztán még Gündogan is becsúszik pár napra rá és hadd szóljon. Tökéletesen időben vagyunk.
Lassan Isco+Kondogbia hivatalos lesz, júli 1-ig jön Bale/Suarez aztán még Gündogan is becsúszik pár napra rá és hadd szóljon. Tökéletesen időben vagyunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy hivatalosan is legyen utódja a PSGnél.Akkor mi tartott eddig? MErt azt hittem h azért húztuk ennyire h ne kelljen fizetni érte.
Különben azt hiszem 7,5-et kellett volna fizetni, legalábbis a korábbi hírek szerint.
Ott biztos nem.de a nagy csapatnál nem marad ugye?
amúgy is szegény csak egy báb volt.
Zidane sorsa sok mindentől függ szerintem, de mivel készül az edzősködésre, így biztos, hogy aktív lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
de a nagy csapatnál nem marad ugye?Realista24 írta:Karanka mehet Dubaiba, mehet a Chelseahez és mehet az utánpótlásba, ha akar.
amúgy is szegény csak egy báb volt.
de csak mint tanácsadó meg mint mittomén milyen igazgató, vagy lehetséges az is hogy másodedző lesz?Realista24 írta:Zidane ott lesz Carlóval,
aki ráadásul még csak a másodosztályban meg a válogatottakban bizonyított itt még nem. ezzel nem őt akarom bántani mielőtt nekem esnél remy, csak azt mondom hogy az még mindig benne van hogy a nagyoknál lévő teher amit mi rakunk rájuk szurkolók + a média azt ő nem fogja elbírni. benne van ez is .Én nem tudom miért kell ennyire szopkodni egy 20(?) éves fiatalembert,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. június 25., kedd 12:58-kor.
Annyira unalmas, hogy ahogy meglátom a gyereket, rögtön elkap a hányinger. Én nem tudom miért kell ennyire szopkodni egy 20(?) éves fiatalembert, de lelke rajta Remynek. Azt már sikerült elérnie, hogy soha a büdös életben ne kedveljem a srácot.Egyrészt unalmas
Ami még ugyanennyire unalmas, az R.M.C.F tévedhetetlensége. Na mindegy.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Akkor mi tartott eddig? MErt azt hittem h azért húztuk ennyire h ne kelljen fizetni érte.Igen, 4,5 millió eurót.
Egyébként üdv az olasz mesternek, bizakodó vagyok vele kapcsolatban...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Olyan szezont mint Giroud,olyat biztos lehoz....kis tülzással olyat még én is...Milyen érdekes,hogy Higuaint az Arsenalnal sokan megváltóként várják. :D Aztán lehet néhány meccs után majd átgondolják. :mrgreen:
Nem akarom Zidanet bántani,mer birom,de ezt most benézte...
Na megjött Karcsibacsi,kezdődhet az "Olasz Meló..."
LEGIO PATRIA NOSTRA
kabbe,jóvan?nmate írta:Segítek, Interes a srác...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karanka mehet Dubaiba, mehet a Chelseahez és mehet az utánpótlásba, ha akar.buta kérdés: most karankaval mi van? ő lesz a másodedző? cannvaro? róla is voltak hírek.
gondolom az nem zidane lesz.
Zidane ott lesz Carlóval, Cannavaro meg Ancelotti hívására várt annó. Holnap valószínű lesz Ancelotti nyilatkozat, talán kiderül egy két dolog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
buta kérdés: most karankaval mi van? ő lesz a másodedző? cannvaro? róla is voltak hírek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Segítek, Interes a srác...Galacticos írta:de sorold már fel azokat az ELÉRHETŐ edzőket akikre szerinted most szükségünk lett volna carlo helyett.
hát ha te ezt komolyan vetted... a zöldszmájlit nem raktam oda.kelemen.istvan írta:Igen,ez biztos így lesz, Carlo csak azért kellett,mert Zidane nem elég nagy név
LAUDRUP, az egyik elérhető. de majd zidane lesz az.Galacticos írta:zidane szerint az meg perez szerint is.
nekem ez elég.
de sorold már fel azokat az ELÉRHETŐ edzőket akikre szerinted most szükségünk lett volna carlo helyett.
Remélem nem szar olasz focit fogunk látni tőle, sok sikert neki!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, 4,5 millió eurót.Végül fizettünk érte vagy nem?
Erre én is kíváncsi lennék, de hivatalos formában nem fogunk rá választ kapni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Erre én is kíváncsi lennék, de hivatalos formában nem fogunk rá választ kapni.Végül fizettünk érte vagy nem?
Na csak meg van!!!
Akkor most tessék a kp-ra még hozni egy vagy két emberkét és csapassuk a bugit.
Nagyon remélem hogy július közepére meglesz a csapat!!!
Akkor most tessék a kp-ra még hozni egy vagy két emberkét és csapassuk a bugit.
Nagyon remélem hogy július közepére meglesz a csapat!!!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Igen,ez biztos így lesz, Carlo csak azért kellett,mert Zidane nem elég nagy névCasso írta:remélem ancelotti csak álca lesz és zidane fog mindent csinálni..................
Az első évben egy kiélezett bajnokságot várok,mert elvileg a barca is jelentős átalakításon fog átesni, 2 éven belül jó lenne a 10. is
Azán holnap bejelenti,hogy nemszámol a Cr,Modric,Varane hármassal és instant harakiri...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikelemen5 2013. június 25., kedd 12:48-kor.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”