Szerintem itt ezt mindenki belátja. Továbbra sem bűnbaknak vagy közellenségnek van beállítva.istimester írta:Semmit, de szerintem ebben Ronaldo szerepe abszolút tercier probléma.Realista24 írta:De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
Cristiano Ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nem illik.
olvasd el ujra, kiegeszitettem az elozotRealista24 írta:Nem sajnoselobb mondtad h nem ce az oka az idei ev kupa nelkulisegenek. akkor meg ugy gondolom h az a 60gol boven segitette a csapatot, igy ilyet nem is ertem h irhtsz h "mit erunk a 60goljaval?" remelem erted
De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
de akkor csak megkerdezem mar. szted ez a nyarunk legfontosabb kerdese es problemaja? cristiano??
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Semmit, de szerintem ebben Ronaldo szerepe abszolút tercier probléma.Realista24 írta:De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
Realista24 írta:Nem sajnoselobb mondtad h nem ce az oka az idei ev kupa nelkulisegenek. akkor meg ugy gondolom h az a 60gol boven segitette a csapatot, igy ilyet nem is ertem h irhtsz h "mit erunk a 60goljaval?" remelem erted
másodikok lettünk a bajnokságban és nem 3 vagy 4,BL elődöntő
Relatíve semmit, de második lettünk a bajnokság, elmentünk a BL elődöntőig, megnyertük az ESZK-t, nélküle lehet nem lett volna meg egyik sem ezek közül.Realista24 írta:De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
"Kevés" a 60 gól ahhoz hogy csapat legyünk.Toti írta: igen és pont céből kell a lóvét csinálni, úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.
Bayern,Dortmund,Chelsea,Juve,Atletico és még sorolhatnám.
Itt nincs se Messi,se Ronaldo,még is mindegyik Bl döntős,győztes,bajnok stb.
Miért?Mert ezek csapatok.Nem azt kell keresni aki megrúgja azt a 60 gólt,illetve aki a Granada,Almeria,Cordoba stb csapatoknak lever 4-et fejenként,és akkor nyerünk 5-6 nullákra,hanem akikkel összeállhat egy taktika,egy csapat,ami nem abba merül ki hogy passzoljuk neki,ha megoldja nyerünk,ha nem akkor bajban vagyunk ugyanis mást nem csináltunk semelyik meccsen,mert már problémája lenne a portugálnak.
Lehet hogy nem lenne 120 gólos szezonunk,de a kiegyensúlyozottság többet érhet.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem sajnoselobb mondtad h nem ce az oka az idei ev kupa nelkulisegenek. akkor meg ugy gondolom h az a 60gol boven segitette a csapatot, igy ilyet nem is ertem h irhtsz h "mit erunk a 60goljaval?" remelem erted
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
elobb mondtad h nem ce az oka az idei ev kupa nelkulisegenek. akkor meg ugy gondolom h az a 60gol boven segitette a csapatot, igy ilyet nem is ertem h irhtsz h "mit erunk a 60goljaval?" remelem erted. ergo mason kellene valtoztatni nem cen.Realista24 írta:De mit érünk el a 60 góljával? Aranycipőt nyer, remek. Ettől én még nem leszek boldog madridistaként.úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Dehogynem L, akár a Castillaval is haknizhattunk volnaRealista24 írta:A meccs akkor még bőven nem volt jelentéktelen, de mindegy.Mert Navas egy lényegében jelentéktelen meccsen csinálta meg a cselet. Mások a hangsúlyok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De mit érünk el a 60 góljával? Aranycipőt nyer, remek. Ettől én még nem leszek boldog madridistaként.úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.
De nem kaptak, mert egymásért játszanak, és két lépésre a triplázástól.a szájbavert msn meg addig tud egymásért játszani ameddig jönnek az eredmények. két meccsen kikaptak volna már szétesett volna az egész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a szájbavert msn meg addig tud egymásért játszani ameddig jönnek az eredmények. két meccsen kikaptak volna már szétesett volna az egész.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
Ez komoly ,hogy cr-t vesszük elő? aki a legtöbb gólt lőtte az évben?!Aki 30 éves ,de még mindig hajt és akar?Igaz ,hogy ritkán vállalja már be az 1v1-et ezt hiányolom tőle nem olyan mint pár éve,de azért ez vicc.Nem volt minőségi cserénk,ha modric nem sérül le simán bl döntő és bajnoki cím.Az ,hogy Ramost kell játszatni középen elárul mindent.
igen és pont céből kell a lóvét csinálni, úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.Nem almeria v cordoba,de nem is 3 millió euróról van szó,100+ról,ez még a Real Madridnak is pénz,bár látom hogy ezt nem érzitek..
azt csodálkozunk, h pereznek a pénz számít.......
mondom, javítsuk ki a hibákat a nyáron a keretben, a taktikát, kezdjünk el építeni és jövő nyárra meg lehet alapozni cé távozását.. (leghamarabb)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. május 17., vasárnap 22:32-kor.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Eladni biztos, hogy nem adnám, de a koncepcióváltást előbb-utóbb kénytelenek leszünk meglépni. Így, hogy CR-re épül nagymértékben a támadójátékunk, kiismerhetővé és könnyen levédekezhetővé váltunk. CR-t kiveszik a mókából és már meg vagyunk lőve, mert Bale helyzetkihasználását láttuk, hogy milyen, Benzema meg az esetek túlnyomó többségében nem önző hanem továbbteszi C-nek. Ezen kell változtatni, mert a nagy csapatoknak ennyit nem feladat megoldani, főleg hogy a térde sem lesz sokkal jobb már.
Kérdés, hogy ezt mikor merik meglépni Perezék, illetve hogy CR hajlandó lenne-e ilyenbe belemenni. Nyilván a pichichiért nem igazán lenne harcban, de szerintem többet jelentene az, hogy ilyan 4-0, 6-1 meg hasonló gálákon lőne egy szezonban mondjuk kettővel kevesebb mesterhármast, és a Barcának, Atletinek meg 1-et 1-et berámol vagy ő, vagy más, amikor nagyon kell.
Kérdés, hogy ezt mikor merik meglépni Perezék, illetve hogy CR hajlandó lenne-e ilyenbe belemenni. Nyilván a pichichiért nem igazán lenne harcban, de szerintem többet jelentene az, hogy ilyan 4-0, 6-1 meg hasonló gálákon lőne egy szezonban mondjuk kettővel kevesebb mesterhármast, és a Barcának, Atletinek meg 1-et 1-et berámol vagy ő, vagy más, amikor nagyon kell.
- miro
Ezt én se,mielőtt még..Realista24 írta:Amúgy meg közel sem írtam azt, hogy Cé miatt lett elkúrva a szezon.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ősszel is azt írtam, hogy tavasszal kezdődik a szezon.tavaly rúgtak vagy 100 gólt együtt, idén ősszel szintén, gondolom akkor is azt mondtad. ez a tavasz el lett kúrva és erről nem ronaldo tehet.
Amúgy meg közel sem írtam azt, hogy Cé miatt lett elkúrva a szezon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erre is értettem a savat. De kár is a jövőn rugózni, mert a házat tenném rá, hogy nem megy el a nyáron, most, amikor ennyire közel van a Real all-time góllövő címhez. Jövő nyáron, na akkor már érdemes lehet erről a témáról beszélni, addig szvsz, teljesen felesleges.Realista24 írta:A jövőről beszélünk, nem a meccs miatt megy a vita.PEEtör írta:Nem tudom hány játékos van a gurulós foci történetében, aki miután lő három gólt egy meccsen, kapja a savat ezerrel.
Ez komolyan lehet kérdés valakinél?Szerintem megérte CR a 100 millióját!
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ebben igazad van, csak Benzema védelmére írtam, hogy Cé több gólja nyilván elsősorban az ő érdeme, de a francia is szerepet játszik ebben.pheco írta: Ez szép és jó, de mondjuk meg is fordíthatjuk a dolgot. Kit szolgálna ki Benzema, ha nem lenne Cé? Óriási teher kerül le a francia válláról, lehet akkor, hogy el sem bírná. Biztos vagyok benne, hogy Cé hiányában nem lőne 20 góllal többet. BBC lő közel 100 gólt egy szezonban, egy Benzema-Reus-Hazard pakk biztos, hogy nem lőne ennyit, szerintem olyan 60 max 70 körül megállna a dolog. Viszont egy Ronaldo-Benzema-Reus ugyanúgy megtermelné a 100-at, csak nem lenne halott a jobboldal. Nem is értem igazából miért merült most fel Ronaldo eladása. Ma is egy szenvedős meccsen vágott hármat és adott egy gólpasszt.
Bennem a BL kiesés után merült fel, és nem azért, mert hogy miatta estünk ki, hanem a jövőre gondolva. És ezt kéne megértenie a sok röhögőszmájlisnak meg értetlennek. Nem Cé eladása a legfontosabb, az elsődleges, de el lehet rajta gondolkodni, fel lehet vázolni olyan opciókat, amelyek nélküle és másokkal jobban működnének. Ha végiggondolok mindent, én is azt mondanám talán, hogy idén rendezzük le a kapusposztot, a kp-t foltozzuk be, Bale húzzon el, aztán jövőre akár meg lehet lépni ezt az igen súlyos döntést.
Nem illik.
- miro
Pontosan,akkor meg el kell adni,ha jön érte ilyen ajánlat.Csabi írta:nem ér, mert 30 éves. ha 2vel fiatalabb lenne simán érne.miro írta:Jó,akkor megfordítom.
Szerintetek ér (most,illetve az elkövetkezendő éveket nézve) 100+ milliót Ronaldo?
Nem almeria v cordoba,de nem is 3 millió euróról van szó,100+ról,ez még a Real Madridnak is pénz,bár látom hogy ezt nem érzitek..Toti írta: de nem is almeria v cordoba vagyunk ahol azt kell nézni, h most mennyit tudunk kicsikarni az esetleges távozókból. oké, fontos dolog, de nemhiszem, h cé az az ember akiben ilyen szemléletben kellene nézni a pénzt.
Tudod mikor? Esetleg ha addig is 50+os szezonjai lesznek.ikarus93 írta:Egy 35 éves CR-ért is képesek lesznek kifizetni annyi pénzt, elmondja hogy miért?
A marketingje miatt, amelyik csapatba elmegy ott fix milliárdos nézettség lesz ő miatta.
Viszont ha nem,akkor lemaradtunk egy nagy zsák pénzről,és cserébe kaptunk egy pár év átlagot,nagy elvárásokkal.
Ezt nem is mertem fölhozni..A szájbavert MSN tud egymásért játszani, a BBC meg...pathetic joke.
Kényszerítő,bepassz? Ez az extra?egutóbbi -idei legfontosabb meccsen- a meccs végén kényszerítő jamesszel, aztán ziccerben mikor lerántották még estébe tovább tette chichának.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. május 17., vasárnap 22:27-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én se értem a sok dumát. messze nem ő a probléma, vagy akár benzema. nem róla kéne beszélni itt. de hát ő húzza vissza a csapatot.
tavaly rúgtak vagy 100 gólt együtt, idén ősszel szintén, gondolom akkor is azt mondtad? ez a tavasz el lett kúrva és erről nem ronaldo tehet.A szájbavert MSN tud egymásért játszani, a BBC meg...pathetic joke.