Cristiano Ronaldo
- soroslop
- Kedvenc csapatod: Darnózseli SE
Re: Cristiano Ronaldo - 7
nyilván eleve abszurd dolog az eladásán gondolkozni. ő az egyik utolsó akit hibáztatni lehet a szezonért. ha egy csapat és az edzője nem tud a saját javára fordítani egy 50-60 gólos játékost, akkor az az ő szégyenük (persze így is igaz, hogy nélküle jó eséllyel a 8ba sem jutunk).
De jöjjön az ultimate érv, amivel mindenki védi Ancelottit (és az jól mutatja, mit nyújtott idén): ki jönne helyette? Götze+Reus nyilván csak vicc, egyik rosszabb volt, mint a másik, és összesen lőttek 26 gólt a német bajnokságban. Az aranycipő listán van egy Aguero 25 góllal, Griezmann 22, J.Martinez 21, Lacazette 27, Kane, Tevez, Bacca 20. Nem is folytatom. Ilyen szar felhozatal góllövőkből egy évtizede nem volt. És ugye Baletől mindenképp meg kell szabadulni, de ő 25 gól főlé amúgy sem jutna soha. A Benzema, Isco, James hármasban az idei 44-net 20-nál többbel biztos nem fejelnék meg. Szóval ja, a góljaink egy kurva nagy részétől elbúcsúznánk.
De jöjjön az ultimate érv, amivel mindenki védi Ancelottit (és az jól mutatja, mit nyújtott idén): ki jönne helyette? Götze+Reus nyilván csak vicc, egyik rosszabb volt, mint a másik, és összesen lőttek 26 gólt a német bajnokságban. Az aranycipő listán van egy Aguero 25 góllal, Griezmann 22, J.Martinez 21, Lacazette 27, Kane, Tevez, Bacca 20. Nem is folytatom. Ilyen szar felhozatal góllövőkből egy évtizede nem volt. És ugye Baletől mindenképp meg kell szabadulni, de ő 25 gól főlé amúgy sem jutna soha. A Benzema, Isco, James hármasban az idei 44-net 20-nál többbel biztos nem fejelnék meg. Szóval ja, a góljaink egy kurva nagy részétől elbúcsúznánk.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Drasztikusan csökkenő gólok száma nem feltétlen lesz egyenlő azzal, hogy kevesebb győzelmünk lesz..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A védelem és a kapus poszt rendbe lesz rakva, kőkemények leszünk, azzal nem lesz gond.Ki(k)re gondolsz?
Középre Verratti vagy Pogba, Cé/Bale távozása esetén mind a kettőt hoznám.
Reus és Götze is megszerezhető, valamint Higuaín sem túl boldog, bár elvileg visszavonul :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én sem tudhatom. Csak azt írtam, hogy lehet. Ezt sosem tudjuk meg, csak ezt gondolom arról, amit írtál.Realista24 írta:Honnan tudod?
Vagy ha nem lesz Cé, akkor mondjuk 110 gól helyett csak 40et rúgunk, mert kivesszük a hatvan gólját meg a tíz gólpasszát?
A második részhez pedig, valószínűleg nem, de ki tudja? Ki lesz aki így érkezik, mint ő? Ki lesz aki berúgja ezeket a gólokat? Ki fog a helyébe lépni? Annyi szerintem biztos, hogyha már nem lesz, vagy ő is visszaesik, drasztikusan csökkenni fognak a góljaink száma.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
kell 1 Verratti ide,viszont pogbának semmiképp sem örülnék.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ki(k)re gondolsz?L31 írta:Én nem egy nyárban gondolkodom. A Barca idén nem igazolhat normálisan. Vannak minőségi játékosok elérhető státuszban, lépni kell.
Velkam to de vebkettő.ziro4vr írta:Te nem, de néhányan csak elolvasnak 1-1 sort és az alapján benyögnek valami szélsőséges reakciót.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te nem, de néhányan csak elolvasnak 1-1 sort és az alapján benyögnek valami szélsőséges reakciót.istimester írta:Nem is állítottam ilyet.ziro4vr írta:Szerintem itt ezt mindenki belátja. Továbbra sem bűnbaknak vagy közellenségnek van beállítva.
Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
Nem is állítottam ilyet.ziro4vr írta:Szerintem itt ezt mindenki belátja. Továbbra sem bűnbaknak vagy közellenségnek van beállítva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
másodikok lettünk a bajnokságban és nem 3 vagy 4,BL elődöntő
Honnan tudod? (szerk, már látom ott a lehet)Sierra írta:Relatíve semmit, de második lettünk a bajnokság, elmentünk a BL elődöntőig, megnyertük az ESZK-t, nélküle lehet nem lett volna meg egyik sem ezek közül.Realista24 írta:De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
Vagy ha nem lesz Cé, akkor mondjuk 110 gól helyett csak 40et rúgunk, mert kivesszük a hatvan gólját meg a tíz gólpasszát?
Én nem egy nyárban gondolkodom. A Barca idén nem igazolhat normálisan. Vannak minőségi játékosok elérhető státuszban, lépni kell.szted ez a nyarunk legfontosabb kerdese es problemaja? cristiano??
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
kozrejatszott abban, hogy a bajnoksagban nem elozott meg minket az atleti illetve a schalke ellen reszben az o goljaival is tovabbmentunk, ezzel par millio eurot keresve a Real Madridnak. Persze lehet, hogy ezek az eredmenyek nelkule is meglettek volna, de ez mar csak "mi lett volna ha" jatek.Realista24 írta:De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem itt ezt mindenki belátja. Továbbra sem bűnbaknak vagy közellenségnek van beállítva.istimester írta:Semmit, de szerintem ebben Ronaldo szerepe abszolút tercier probléma.Realista24 írta:De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
Nem illik.
olvasd el ujra, kiegeszitettem az elozotRealista24 írta:Nem sajnoselobb mondtad h nem ce az oka az idei ev kupa nelkulisegenek. akkor meg ugy gondolom h az a 60gol boven segitette a csapatot, igy ilyet nem is ertem h irhtsz h "mit erunk a 60goljaval?" remelem erted
De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
de akkor csak megkerdezem mar. szted ez a nyarunk legfontosabb kerdese es problemaja? cristiano??
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- istimester
- rex madridistae
Semmit, de szerintem ebben Ronaldo szerepe abszolút tercier probléma.Realista24 írta:De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
Realista24 írta:Nem sajnoselobb mondtad h nem ce az oka az idei ev kupa nelkulisegenek. akkor meg ugy gondolom h az a 60gol boven segitette a csapatot, igy ilyet nem is ertem h irhtsz h "mit erunk a 60goljaval?" remelem erted
másodikok lettünk a bajnokságban és nem 3 vagy 4,BL elődöntő
Relatíve semmit, de második lettünk a bajnokság, elmentünk a BL elődöntőig, megnyertük az ESZK-t, nélküle lehet nem lett volna meg egyik sem ezek közül.Realista24 írta:De továbbra sem látom, hogy mit értünk, mint Real Madrid a hatvan góljával.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
"Kevés" a 60 gól ahhoz hogy csapat legyünk.Toti írta: igen és pont céből kell a lóvét csinálni, úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.
Bayern,Dortmund,Chelsea,Juve,Atletico és még sorolhatnám.
Itt nincs se Messi,se Ronaldo,még is mindegyik Bl döntős,győztes,bajnok stb.
Miért?Mert ezek csapatok.Nem azt kell keresni aki megrúgja azt a 60 gólt,illetve aki a Granada,Almeria,Cordoba stb csapatoknak lever 4-et fejenként,és akkor nyerünk 5-6 nullákra,hanem akikkel összeállhat egy taktika,egy csapat,ami nem abba merül ki hogy passzoljuk neki,ha megoldja nyerünk,ha nem akkor bajban vagyunk ugyanis mást nem csináltunk semelyik meccsen,mert már problémája lenne a portugálnak.
Lehet hogy nem lenne 120 gólos szezonunk,de a kiegyensúlyozottság többet érhet.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem sajnoselobb mondtad h nem ce az oka az idei ev kupa nelkulisegenek. akkor meg ugy gondolom h az a 60gol boven segitette a csapatot, igy ilyet nem is ertem h irhtsz h "mit erunk a 60goljaval?" remelem erted
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
elobb mondtad h nem ce az oka az idei ev kupa nelkulisegenek. akkor meg ugy gondolom h az a 60gol boven segitette a csapatot, igy ilyet nem is ertem h irhtsz h "mit erunk a 60goljaval?" remelem erted. ergo mason kellene valtoztatni nem cen.Realista24 írta:De mit érünk el a 60 góljával? Aranycipőt nyer, remek. Ettől én még nem leszek boldog madridistaként.úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- istimester
- rex madridistae
Dehogynem L, akár a Castillaval is haknizhattunk volnaRealista24 írta:A meccs akkor még bőven nem volt jelentéktelen, de mindegy.Mert Navas egy lényegében jelentéktelen meccsen csinálta meg a cselet. Mások a hangsúlyok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De mit érünk el a 60 góljával? Aranycipőt nyer, remek. Ettől én még nem leszek boldog madridistaként.úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.
De nem kaptak, mert egymásért játszanak, és két lépésre a triplázástól.a szájbavert msn meg addig tud egymásért játszani ameddig jönnek az eredmények. két meccsen kikaptak volna már szétesett volna az egész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema