Sierra írta:RealRaúl77 írta:Drasztikusan csökkenő gólok száma nem feltétlen lesz egyenlő azzal, hogy kevesebb győzelmünk lesz..
Tudom, de én jobban élvezem a meccseket, ha 4-5 góllal nyerünk, mint ha nyögvenyelős 1-0, 2-1 stb.. De ez már nagyon off.
Nem biztos,hogy bele kellene,hogy szóljak, de az offhoz:
Ha a Realnak szurkolnék, akkor inkább legyen kevesebb gála, a maradékot meg a nagycsapatok ellen hozzuk össze. Persze nincs közvetlen kapcsolat a kettő között, de mégis érzek ebben valami igazságot olyan téren,hogy ha Ronaldo helyett egy olyan valaki lenne, aki mezőnyben is odarakja magát, akkor lehet több rangadót behúztok. Persze le a kalappal a 60 gól, meg a 20 gólpassz előtt, tényleg nagy teljesítmény, de ez kb olyan, mint a tavalyi Messi. Rendkívül egysíkú ilyen téren a játékotok, minden helyzet rá van kijátszva, ezzel egyidejüleg ő pedig úgy érzi (jogosan),hogy nem kell kivennie magát a védekezésből, valamint a támadás építéséből. Szerintem a "tökéletes" helyettes valami Hazard/Reus típusú játékos lenne, aki mezőnyben is nagyot produkál, van neki marketing értéke, valamint képes eldönteni nagy meccseket. Senkinek ne legyen kétsége a felől,hogy az Eibart Jesével,meg Ödengaarddal is meg lehet verni 10ből 9,5 alkalommal, a nagy játékosoknak a nagy meccseken kell mindig a legjobbukat nyújtani.
Eszembe jutott még,hogy mi lenne,ha Benzema menne, Ronaldo középre, és akkor felszabadul egy hely, a fentebb leírt játékosnak. Nem tudom. 1 éve megfordult a fejemben Messi eladása is, ott tévedtem. Ronaldinhonál bejött. Ezért szép a sport, semmi sem biztos...