Én se adnám el, de ezeket a gólos fejtegetéseket azért mégsem értem..
Szerintetek CR és Messi után megáll a labdarúgás? Előbb-utóbb úgyis lelép/kiöregszik/lesérül/visszavonul... A góljaitól mindenképp el kell majd búcsúznunk.. Vagy mert nem fog 60 gólt lőni, akkor majd senki más nem fog, és fele meccsünkön kikapunk?
Egy jól felépített csapattal, egy remek koncepcióval ez a gólmennyiség pótolható.
Lehet, hogy nem lesz 120 gólunk, csak 80, lehet, hogy nem lesz 3gól/meccses átlagunk, csak kettő, lehet, hogy nem lesz minden második meccs 4-5-6 gólos, csak 2-3, lehet hogy nem lesz majd senki, aki 20-30 góllal növeli a termését csak azért mert elment CR, de nehogy már megálljon a góllövés tudománya... Meg lesz oldva máshogy, helyzetek ugyanúgy lesznek, gólok ugyanúgy, győzelmek is.. csak az egész máshogy fog eloszlani, msáhogy fognak kialakulni a helyzetek, nem rá épülő játék lesz, máshogy lesz sok minden, az majd a mindenkori edző dolga, hogy fogja alakítani ezt.. Szóval ezt nem értem.
Tudom, de én jobban élvezem a meccseket, ha 4-5 góllal nyerünk, mint ha nyögvenyelős 1-0, 2-1 stb.. De ez már nagyon off.
Érthető, de nem lesz egyértelműen nyögvenyelős nélküle minden..
Ez meg elég csúnya sarkítása a dolgoknak