hányszor hallottuk már ezt te jó ég. amikor mourinho itt volt, azt mondta, hogy az ő általa épített csapat 10 évre szól. amikor ancelotti átvette, akkor mindenki azt mondta, hogy fiatal csapat, nagy tehetségek 7-8 évre meg van a maga. látjuk mit ért el idén a csapat. focicsapatot nem lehet 5+ évre építeni. folyamatosan kell újítani évről évre, meggondoltan. most sem kellenek nagy változások, kapus, középpálya, balet eltüntetni. nekem ennyi elég is lenne.Ezt továbbra is tartom. Valamikor el kell kezdeni az újjáépítést, lehet most vesztenénk egy 1-2 szezont amiatt, hogy nincs 40-50(-60) gólos CR-ünk, viszont utána 8-10 évre flott kis csapatunk lehetne.
Cristiano Ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont, mint a Juve ellen. Mindegy, veled Cé témában nem fogok, olyan, mint velem Karim témában.Csabi írta:amikor pedig szoros az eredmény, akkor pedig küzdésben ő az első.De nekem elég lenne, ha a saját védőmunkáját megcsinálná, lehet akkor nem 60 gólt rúgna, csak 40-et, de a csapat előrébb tartana.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én semmi pénzért nem adnám Cé-t sehova, de a Juve meccsen(ami ugye nagy meccs) amit védőmunka címén láttam tőle(és Bale-től) az minden csak nem elegendő.Ugye élőben ez tényleg szemet szúr az embernek, de én nekem van egy olyan érzésem,hogy edzői utasítás,hogy CR nem védekezik, ami nem is lenne akkora baj, csak ott van Bale is ez így -2 ember, amit nem bír el a csapat, állhatna ott 4 Maldini is a védelemben.Csabi írta:a nagy meccseken pont annyi a védőmunkája, hogy elegendő legyen a csapat számára. a kis csapatok ellen meg lefosom, hogy hátrajön-e vagy nem amikor két három góllal vezetünk. amikor pedig szoros az eredmény, akkor pedig küzdésben ő az első.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kapcsolat:
ennek most mi köze egymáshoz? amit én írtam (kroos és modric) az oka annak hogy a csapat visszaesett. de nem, mert szerinted ronaldo ez egyik legfőbb oka.Realista24 írta:>>>az is cé hibája mert kroos nem volt rotálva (ő se) egész évben, meg mert modric lesérült. nem dolgozott helyettük a középpályán, valóban. aláírom.De nekem elég lenne, ha a saját védőmunkáját megcsinálná, lehet akkor nem 60 gólt rúgna, csak 40-et, de a csapat előrébb tartana.az ilyeneket hagyjuk már, ugyanolyan fröcsögés, mint amit te kiemelsz mindig.
amit te írtál meg nonszensz fröcsögés.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk én már két szálat látok most a vitában. Egy az 50-60 gól jelentősége, egy pedig az esetleges távozásának miértje.
Ezt továbbra is tartom. Valamikor el kell kezdeni az újjáépítést, lehet most vesztenénk egy 1-2 szezont amiatt, hogy nincs 40-50(-60) gólos CR-ünk, viszont utána 8-10 évre flott kis csapatunk lehetne. Én így gondolkodok, nem rég nyertünk egy BL-t, itt a vérfrissítés ideje. Ha nem is idén, jövőre mindenképpen.Én annyiban látnám értelmét a távozásának, hogy jobb már nem lesz, a térde cinkes, kihajtott nagyjából mindent magából, plusz a Decima viszonylag nem rég lett meg, a szurkolók és Perez is türelmesebb talán egy rebuild kezdetéhez. Meg az eladásból befolyt pénz sem mindegy a FFP miatt. Ha mondjuk 2 év múlva távozna, és nem nyerünk BL-t akkor van egy olyan érzésem, hogy megismétlődne a 2003-2004-es szezon utáni időszak...
- Csabi
- Kapcsolat:
honnan tudod? én nem tudom. neked van belső infód? honnan tudod hogy ha pl többet védekezik a juventus ellen, akkor nem 0-2 az első meccs? a nagy meccseken pont annyi a védőmunkája, hogy elegendő legyen a csapat számára. a kis csapatok ellen meg lefosom, hogy hátrajön-e vagy nem amikor két három góllal vezetünk. amikor pedig szoros az eredmény, akkor pedig küzdésben ő az első.De nekem elég lenne, ha a saját védőmunkáját megcsinálná, lehet akkor nem 60 gólt rúgna, csak 40-et, de a csapat előrébb tartana.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
*ha van lehetőség, akkor nélküle is akár. Nem mindenképpen nélküle.ami a különbség, h te nélküle látnád a csapatot én még legalább egy évig vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na akkor itt van a lényeg, nem a múltba és jövőbe tekintős szöveg.Vagy te elégedett vagy azzal amit látsz? Szerinted ennél nem lehet jobbnak lenni?
nyílván nem vagyok elégedett, de azt is tudom, h cristianoval a csapatban is bőven tudunk top focit tolni.
ami a különbség, h te nélküle látnád a csapatot én még legalább egy évig vele.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>>az is cé hibája mert kroos nem volt rotálva (ő se) egész évben, meg mert modric lesérült. nem dolgozott helyettük a középpályán, valóban. aláírom.
De nekem elég lenne, ha a saját védőmunkáját megcsinálná, lehet akkor nem 60 gólt rúgna, csak 40-et, de a csapat előrébb tartana.az ilyeneket hagyjuk már, ugyanolyan fröcsögés, mint amit te kiemelsz mindig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kapcsolat:
igen, csak ő a 15 gólt alig karcolta meg az utolsó 5 évében. de tudom a 60 gól az csak statisztika.Ez pont olyan gondolkodás, mint a Raúlisták
erről van szó, hogy lehet jobbnak lenni, ehhez cének semmi köze, be kéne foltozni a lyukakat, ő meg ugyanúgy hozná a temérdek gólt. az is cé hibája mert kroos nem volt rotálva (ő se) egész évben, meg mert modric lesérült. nem dolgozott helyettük a középpályán, valóban. aláírom.Szerinted ennél nem lehet jobbnak lenni?
az ilyeneket hagyjuk már, ugyanolyan fröcsögés, mint amit te kiemelsz mindig.Mindenki Cé ellen, sajtó, szurkoló, elnök, edző. Adjunk el mindenkit és alakítsa a csapatot Cristiano!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudnám minek vitatkozunk, ha nem olvasod, amit írok. Erre is reflektáltam már.igen, ez jól hangzik. csak mikor én erre leírtam azt, h akkor ezek szerint cristiano ronaldo nélkül jobbak lennénk (legalábbis amiket leírtál az alapján) arra meg azt a választ kapom, h kiforgatom a szavakat.
Ha a vezetőség jól igazol, akkor igen, jobbak lehetünk. Vagy te elégedett vagy azzal amit látsz? Szerinted ennél nem lehet jobbnak lenni?
Meg kellene újulni, és most van rá lehetőség, elég sok minden a malmunkra hajtja a vizet, kivéve az, hogy van 300 millió a keretben, ami nem fog megmozdulni. CR, Bale és James.
Annyiból nem félek a jövő évtől, hogy lesz egy brutális védelmünk, és egy jó kapusunk, láthattuk, hogy a Barcánál mit eredményez egy normális kapus. És még titkon még mindig reménykedem benne, hogy Bale el fog igazolni.
És ezért írtam nyolc oldallal ezelőtt, hogy jobb lett volna, ha Cé megdönti Raúl rekordját, mert félek attól, hogy az a legfőbb motivációs erő jelenlegi karrierjében. Aztán, ha megdönti vagy felszabadultabb lesz, vagy szarik rá. De ha már megdöntötte volna, akkor lehet nem ragaszkodna ő sem görcsösen a Realhoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mindenki tudja, hogy 1-2 év és valóban itt az ideje, legtöbben csak azt mondjuk, hogy idén nagyobb gondunk is van ennél..Realista24 írta:Ki mondta, hogy nem örültem annak, hogy láttam?
Itt az alapvető gond. Én előre gondolkodok, nem a múltban élek. Ez pont olyan gondolkodás, mint a Raúlisták, meg most az Iker fanok. Be vagytok csokizva, hogy mi lesz nélküle.
Szerintem ami kiveri a biztosítékot sokaknál, az az érdemei lealacsonyítása, a 60 gól semmibevétele, bár én nem vagyok bepánikolva, hogy utána majd nem rúgunk gólt, de azért szarba se kell venni az embert..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
igen, ez jól hangzik. csak mikor én erre leírtam azt, h akkor ezek szerint cristiano ronaldo nélkül jobbak lennénk (legalábbis amiket leírtál az alapján) arra meg azt a választ kapom, h kiforgatom a szavakat.Itt az alapvető gond. Én előre gondolkodok, nem a múltban élek.
én nem tudom, h hányszor írtam le, de leírom még akárhányszor, én nem vagyok beszarva attól, ha elmegy, de nem idén nyáron kell távoznia. vissza nem keresem hányszor írtam az elmúlt pár hsz-ban.Be vagytok csokizva, hogy mi lesz nélküle.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
röhögök realista, mert te meg a másik véglet vagy és évekkel ezelőtt még te sem gondoltad szerintem, hogy leírsz egy ilyen mondatot. főleg azért, mert senki nem gondolta, hogy jön egy ilyen játékos aki ennyi gólt lő évről évre.
Ki mondta, hogy nem örültem annak, hogy láttam?akkor pedig örülni kellene, h látod focizni (te még ráadásul élőben is) a szíved csapatának vélhetően legtöbb gólt szerző játékosát.
Itt az alapvető gond. Én előre gondolkodok, nem a múltban élek. Ez pont olyan gondolkodás, mint a Raúlisták, meg most az Iker fanok. Be vagytok csokizva, hogy mi lesz nélküle.
Akkor olvass vissza, mert írtam ezzel kapcsolatban.de arra nem reagálsz, h miért lett hirtelen ennyire nagyon fontos cristiano eladása?
valószínűleg eredményesebbek lennénk, mint az elmúlt években
ennél csak eredményesebbek lehetünk akkor, úgyhogy majd akkor jöhet, hogy cr miatt volt az egész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
de te is csak ugyanúgy mondod, de nagyon egyoldalúan látod az egészet. persze írhatod, h én is, de én leírtam azt is nem is egyszer, h cé eladása igen is közeli, de nem idei nyár, hanem esetleg jövő, bőven hasznára lenne még a csapatnak, hisz láttuk a megfelelő emberekkel (ahogy írtad), ment a foci is. de arra nem reagálsz, h miért lett hirtelen ennyire nagyon fontos cristiano eladása? ő a legnagyobb probléma? nem mást kellene megoldani? vagy h h lehet ennyire egy legyintéssel elintézni, h ennyi gólt lőtt, csak mert nem nyertünk kupát így nem értek semmit? és még sorolhatnám, de most ezekre ne válaszolj, mert költői, ha eddig sem jöttek rá válaszok.
akkor pedig örülni kellene, h látod focizni (te még ráadásul élőben is) a szíved csapatának vélhetően legtöbb gólt szerző játékosát.Real drukker vagyok továbbra is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már vártam az elfogulatlan dannent.
Mindenki Cé ellen, sajtó, szurkoló, elnök, edző. Adjunk el mindenkit és alakítsa a csapatot Cristiano!az a szomorú, hogy sokan úgy állítják be, hogy a real madridot kéne sajnálni, mert itt van a világ egyik legjobb játékosa és rá kell kihegyezni a taktikát. én inkább őt sajnálom, hogy eljött egy real madridba, aki képtelen egy olyan edzőt találni akivel konstans jó játékot tudunk mutatni, vagy legalább konstans eredményeset.
Röhöghetsz teli szájjal, meg csapkodhatod a térdedet a véleményem miatt. Majd én is körberöhöglek a tiédért.nehogy már eldurranjak 50 góltól"
Real drukker vagyok továbbra is.ez a faszi a történelmünk legnagyobb góllövője lesz
Dehogynem, olvass vissza.ti meg nem tudjátok mibe kössetek bele,
Előtte se nyertünk sokat, utána se fogunk, csak vele. Oh wait...de majd mikor tényleg elmegy és jönnek helyette a nagy reusok, hazardok meg a lucasmourák akkor lesz pislogás bőven...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tanuld már meg értelmezni amit írok, aztán váltsál hangnemet, ha kérhetem.de már az ívelős taktikánk is az ő nyakába van varrva.
Szép focit toltunk, igen. És Cé miatt vagy Cével? Nem mindegy. Cé nélkül is lehet szépen focizni, mi is és még néhány csapat meg is teszi.
A szép focit nem Cé szabja meg, hanem ahogy írod, pl. Modric, vagy Kroos, vagy Marcelo vagy éppen a két közellenség James és Benzema. Cé akkor sem tolt sokkal látványosabb focit, a csapat volt sokkal jobb és eredményesebb, hála a szerkezeti váltásnak és Bale kiesésének.
Magyarul az én szememben, ha az a szerkezet jó volt, és megfelelő emberek játszanak benne, miután nincs Cristiano, bőven működőképes és eredményes lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
igen? akkor meséld már el, h hol volt cé mikor 2-3 hónapig gyönyörű focit toltunk a javából. ja, h a pályán volt? bale? ő nem.De, és a játékosokhoz igazítja a keretet. Bale-lel és CR-rel együtt a támadó harmadban ezt lehet csinálni.
élő példa volt rá hónapokon keresztül megmutatva, h tud ez a csapat normális szép focit bemutatni, nem csak a beíveléseket. csak ugye modric kieséses.. utáni elindult a lejtőn az egész csapat..
de már az ívelős taktikánk is az ő nyakába is van varrva.
up: oké, együtt, értem, akkor meg nem kellene bale.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, és a játékosokhoz igazítja a keretet. Bale-lel és CR-rel együtt a támadó harmadban ezt lehet csinálni.amit a második bekezdésben írtál, ez a játék, ez szted akkor cristiano ronaldo miatt van? miatta vannak a beívelések? nem az edző utasít? nem ő állítja össze a taktikát?k
Ki, persze. Ahogy ki kéne a szabadrúgásokat is, vagy védekezni kellene, vagy nem hisztiznie mint egy kislánynak, ha nem passzolnak neki, vagy nem fetrengenie, ha egy védő elválasztja szabályosan a labdától.... és még lehetne folytatni, de neki el van nézve, mert rúg 60 gólt. Továbbra is tartom, hogy ez a temérdek gól csak az évkönyvekben fog jól kinézni, és nem a Real Madridéban.h ki kellene használni.
Gondolom az is véletlen, hogy elég sok cikk születik ezzel kapcsolatban Európa minden felén, ahol van foci.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én nem hülyéztem le senkit, de igen felháborítónak tartom azt, h ennyire leegyszerűsíteni, hogy lehet vmit és vkit, h "mire mentünk a 60 góljával.." mondjuk arra, h ki kellene használni.Realista24 írta:Toti. Jössz a sablon felháborodással, meg lehulyeztek minket csak mert nem durranunk el az évi ötven-hatvan góltol. Félelmetes hogy tenyleg azt hiszitek hogy megáll a világ majd ha nem lesz Cr.
Benne van hogy visszaesik a csapat, ha szarul igazolnak majd, de bőven benne van hogy szebb lesz a jatek, mivel mas lesz, nem feltétlenül lesz kihegyezve egy emberre.
Bar kezdek felni hogy ti erre a beivelos eredménytelen szarra pengetitek. Mert másból sem all a jatek, mint szélre ki, szélen el, beivel es jo esetben valaki tud fejelni. B verzió, szélre ki, elfut es loves valahonnan. Tiz meccsre jut ket szep akció.
én nem hiszem, h megáll a világ, ha nem lesz cr, olvasd el mit írtam, azt, h jövő nyárra alapozzuk meg és (leghamarabb) csak akkor adjuk el, ne most. de ne mondja már nekem senki, h most nyáron cristiano ronaldo a legfontosabb kérdés.
amit a második bekezdésben írtál, ez a játék, ez szted akkor cristiano ronaldo miatt van? miatta vannak a beívelések? nem az edző utasít? nem ő állítja össze a taktikát?