Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Zsombor

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 18., hétfő 14:59

PEEtör írta:
Csak az idei évben lőtt oda-vissza a Barcának a ligában, a Valenciának egyet, a Sevillanak 3-at, az Atmanak 1-et. A BL-ben lőtt 5 csoportmeccsen, a Schalkenek oda-vissza össz-vissz 3-at és egy gólpassz, Atma ellen gólpassz az összesen egy gólos párharcban és a Juve ellen oda-vissza lőtt egyet-egyet.
De nem baj, nyomassátok csak, mindig lehet fokozni a hülyeséget, most jöhet az, hogy de miért nem lőtte a dupláját, de a mezőnyben, de miért nem védte ki a kapott gólokat, stb stb.

Igen, miatta nem nyertünk semmit idén, így van.
Senki nem írta azt, hogy miatta nem nyertünk semmit. Annyit, hogy ha már itt a fórumon sokan a világ legjobb játékosának tartják, akkor vegye a hátára a csapatot és húzza ki a többieket a szarból. Nálam az nem egyenlő azzal, hogy eltűnik egy Juve elleni meccs egész második félidejében, baszik védekezni, csapkod, hisztériázik ha nem kap labdát, dobálja magát, ha szabadrúgást kap, azt belebaszza a sorfalba, vagy kilövi a stadionból. Elpakolhat felőlem 500 gólt is egy szezonban, csak ha abból 490 a ligában születik ősszel, aztán tavasszal megint kizúgunk mindenhonnan, akkor majd legalább lehet mondani, hogy Ronaldo elpakolt 500 gólt, a többiek nem csináltak semmit. Ja, csak szart sem értünk vele, mert megint jött egy 0 tróféás szezon.
Nagyon sok embernél úgy látszik Ronaldo az első és nem a csapat, mert mikor elméleti síkon folyik a vita, hogy "mi lenne ha nem lenne itt Ronaldo...?" és fröcsögve, a másik mondandóját meg nem értve mantrázzák folyamatosan, hogy 60 gól, 60 gól, akkor egyáltalán nem érzem azt, hogy itt a Real Madrid lenne a lényeg.
Én is úgy gondolom, hogy fel kell készülni Ronaldo távozására, akár már most nyáron. Előtte is volt Real Madrid, rengeteg bajnoki, kupa és BEK/BL trófeával, utána is lesz. Érdekes, a Bayern úgy szopatta le Európát, hogy nem volt 60 gólos játékos, mégis, mindenki hajlandó volt küzdeni a másikért, és csapatként nyertek. Ezt meg lehet próbálni itt is. Nem feltétlenül Ronaldo nélkül, de ha vele, akkor alá kéne magát rendelnie a csapatnak, többször visszazárni védekezésben, ilyenek, még ha ezzel le is csökken mondjuk 40 gólra az évi átlaga. Én nem látom, hogy erre ő jelenleg képes lenne.

soroslop
Kedvenc csapatod: Darnózseli SE

HozzászólásSzerző: soroslop » 2015. május 18., hétfő 14:59

Többször leírtad, hogy nem ér semmit a 60 gólja. olyan érveid voltak, hogy aki védi annak ezek szerint tetszett az idei év meg az ide játék. Igen kb. rátoltad a felelősséget a szezonért. Arról nem beszélve mennyi konkrét hamis állítás hangzott már el (nem hajt, nem dönt el meccseket, stb) Külön vicces, hogy Ancelottit meg marasztalnád, aki konkrétan elcsalta a munkát 2015-ben, pedig azokért a dolgokért is ő felelős amiért CR-t szidjátok.

"ha valasztani kell, h Bale v CR menjen akkor inkabb Bale."
:lol: a nap mondása. Ha választanom kéne, hogy levágják a karomat vagy kapok egy csokitortát én is jól megfontolnám.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 18., hétfő 14:58

Realista24 írta:
De nem baj, nyomassátok csak, mindig lehet fokozni a hülyeséget, most jöhet az, hogy de miért nem lőtte a dupláját, de a mezőnyben, de miért nem védte ki a gólokat, stb stb.

Nem kell fokoznom a hülyeséget, mert megteszitek ti.

Az egész azzal kezdődött, hogy a jövő Realjában nem feltétlenül kellene nekem Cristiano, most már ott tartunk, hogy szerintem mindenért ő a hibás és hogy hiba volt a leigazolása :agree: :coffee: :salute:
Brafo gyerekek.
Bocsi, de ha jól emlékszem itt az indította el a vitát, hogy nem a jövőben, hanem 1-2 hónap múlva adnád el. Ezért érdekelne, hogy hogyan képzelnéd el (és a többiek is akik eladnák idén) a nyári keretkialakítást CR nélkül?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 18., hétfő 14:57

Mit nyertünk a 60 góljával? Semmit.
:lol: :lol:
kiborít ez a kérdés.
szted nem a csapat hibája az, h nem tudunk kihaszálni egy kupa megnyerésére sem egy 60 gólos játékost? h lehet ennyire leegyszerűsíteni vmit? tavaly nem volt baj a 60 gól mikor bl-t + kupát nyertünk? akkor nem volt baj érdekes. jaaa, h akkor csapat is volt mellette és mögötte?
Reménytelenek vagytok, egy kicsit sem akarjátok megérteni, hogy mit írunk.
sztem érti az ember, de olyan szinten lealacsonyítottátok már, h rossz nézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. május 18., hétfő 14:59-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 14:55

hagyjad, ez mind nem számít mert a barcanak megint jobb csapata van nálunk és ilyenkor cr-t kell elővenni, hogy miért nem csinál mindent ő még a többiek helyett is.
Reménytelenek vagytok, egy kicsit sem akarjátok megérteni, hogy mit írunk. Csak a szart látjátok az egészbe, meg már barna a boka, hogy ha CR egyszer nem lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 18., hétfő 14:52

De ki írta ezt? Most komolyan?
Jó,belemegyek és megfordítom.
Mit nyertünk a 60 góljával? Semmit.
Ja de,egy Pichichit,"oh wait"...

viszont 31 lesz jövőre, a térde szar, rá épül a csapat.
Ilyen korban 1-5 millióig lehet kapni kb egy játékosért,mi rekord összegért adhatnánk el egy max 1-2 szezonos játékost.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. május 18., hétfő 14:54-kor.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. május 18., hétfő 14:52

szerintem nem tökéletes a kérdés, és emiatt van a vita. úgy kéne kérdezni, hogy eladnád-e cét, és ha igen, akkor legalább mennyiért. nincs olyan idióta, aki kitenné a csapatból, ha nem jönne érte megfelelő ajánlat. viszont 31 lesz jövőre, a térde szar, rá épül a csapat. pár embernek már ezek az okok elegek lennének, hogy eladjuk egy 100+-os ajánlat esetén. más meg ragaszkodik hozzá, hogy maradjon amíg lehet, aztán ne kapjunk érte egy fillért se.

az én véleményem az, amit már leírtam más topicba is, hogy idén még nem adnám el, csak ha 120 körül kapnánk érte, és tudnánk pótolni. jövőre viszont bármi lenne passzolnám, mivel '18-ig van szerződése, és 31 éves lesz. egy jó szezonnal még talán egy év múlva is lennének olyan csapatok, akik 100 körül fizetnének érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2015. május 18., hétfő 14:57-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 14:51

De nem baj, nyomassátok csak, mindig lehet fokozni a hülyeséget, most jöhet az, hogy de miért nem lőtte a dupláját, de a mezőnyben, de miért nem védte ki a gólokat, stb stb.

Nem kell fokoznom a hülyeséget, mert megteszitek ti.

Az egész azzal kezdődött, hogy a jövő Realjában nem feltétlenül kellene nekem Cristiano, most már ott tartunk, hogy szerintem mindenért ő a hibás és hogy hiba volt a leigazolása :agree: :coffee: :salute:
Brafo gyerekek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 18., hétfő 14:49

Realista24 írta:
Minden évbe ez van. :coffee:
Remélem jövőre is elrak hatvanat és nem nyerünk megint semmit. Lényeg, hogy a Granadának baccon ötöt. :coffee:
Csak az idei évben lőtt oda-vissza a Barcának a ligában, a Valenciának egyet, a Sevillanak 3-at, az Atmanak 1-et. A BL-ben lőtt 5 csoportmeccsen, a Schalkenek oda-vissza össz-vissz 3-at és egy gólpassz, Atma ellen gólpassz az összesen egy gólos párharcban és a Juve ellen oda-vissza lőtt egyet-egyet.
De nem baj, nyomassátok csak, mindig lehet fokozni a hülyeséget, most jöhet az, hogy de miért nem lőtte a dupláját, de a mezőnyben, de miért nem védte ki a kapott gólokat, stb stb.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 18., hétfő 14:48

Realista24 írta:
Remélem jövőre is elrak hatvanat és nem nyerünk megint semmit. Lényeg, hogy a Granadának baccon ötöt. :coffee:
én meg azt, h elrak hatvanat és nyerünk vmit.

mindkettő féle szezonra láttunk már példát.
olyan csapat pedig nincs, aki minden szezonban mindent megnyer.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 18., hétfő 14:42

Toti írta: egy: a kiesés ellen szoktak küzdeni, nem pedig a kiesésért.
kettő: sikerült megfogni a lényegét a szövegnek, amit csabi írt.
harom:kosz a helyre igazitast, kieses ellen kuzdenenk. :)
negy:ebben en segiteg,elotte is volt es CR utan is lesz elet. Regota vagyok Madrid drukker, lattam mar sokkal szebb jatekot nyujto Realt is....
ot: ebben is,igen megfogtam a lenyeget...kicsit leegyszerusiti a kollega, szerinte nincs olyan taktika, jatekosok, nem lehet uj impulzus ami helyettesithetne CR-t vagy a goljait, csak mert gondjaink lennenek ilyen granadakkal. ha volt is gond, azert mert mert van egy alap jatekunk ami CR-re van kihegyezve, es ha epp hianyzott akkor borult minden, ez foleg a Mous idokben volt feltuno ....Szerintem uj jatekosokkal, tobb fele alkalmazhato rendszerrel, uj impulzusokkal lehetne potolni.
hat:ha valasztani kell, h Bale v CR menjen akkor inkabb Bale.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 14:41

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 18., hétfő 14:39

Az edző és vezetőség c. topikba 2015.05.15. 16:54-kor volt utoljára posztolva, a Cé topik pedig folyamat pörög a mesterhármasa óta.
Van egy edzőnk, akinek a feladata lenne a taktika, keret és játék kialakítása, és aki a nagy meccseken rendre megbukott, sőt, elverték ebben az évben. Aki az Atma ellen kapott x (x>6) lehetőséget és egyszer tudott vele valamit kezdeni, azt is csak most utolsó alkalommal. Aki nem tudta úgy forgatni a keretet, hogy ne fáradjanak el, nem tudta időzíteni a formát sem, és alapvetően nem hozott olyan játékosállományt, akikkel egy szem Modric kiesésekor nem vagyunk szarrá lőve.
Ennek ellenére egy játékos, a csapat legjobbja van szidva (tetszik vagy sem, még mindig gólra játsszák a focit és nem egy-kettőt köszönhetünk neki, Modric nélkül is), piszkálva, és az ő elküldéséről megy a vita, ami úgy sem fog megtörténni ezen a nyáron, de sebaj.

Furcsa világ ez.

Bár ugye olvastam, hogy ő miatta kerülünk hátrányba, meg miatta is ívelgetünk, szal simán lehet, hogy én tévedek, és még a keretet is ő alakítja, meg úgy en bloc Ancelotti egy báb, és King James szerűen King Ronaldo itt a csapat menedzsere.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 18., hétfő 14:36

Babinho írta:
by the way...a kiscsapatoknak sokak által lenézzet góljairól annyit, hogy fogtok még sírni mint a kiscsikók, hogy jaj nincs aki eldöntse folyamatosan az espanyol meg granada elleni meccseket.
Úgy látszik sokaknak egyértelmű lett a ~90 pont és több mint 100 gól. Ők már elszoktak a 70-80 pontoktól a bl nyolcaddöntőktől. Ezt nem feltétlen csak CR adja...de vele picit könnyebb :)

Hónapok óta oda van a robbanékonysága és mentálisan sincs rendben. Ettől írjuk le? Ez már nem felépíthető?
És Ramos? Kroos? Isco? Benzema? Marcelo? James?

Tegyük ki a csapat legjobbjait? Hibáztassuk az egyéneket annak fényében, hogy a legjobbjaink közül nem 2-3, hanem az összes(!) maga alatt teljesített 1-2 hónapja és ki van purcanva? Ezt a legkönnyebb...aztán jövőre újra.
:taps:

A csapat kiküszöbölhetetlen hibáit kell kijavítani nem azt aki nélkül már a schalke ellen mehettünk volna kapálni...
Idén azért volt gyengébb, mert a csapat visszaesett. Modricékkal oktatni fog megint. Ezt írtam én is lentebb, hogy ez miatt volt gyengébb idén úgy ahogy kb mindenki más. A lényeg, hogy öregszik és már nem fog annyi gólt hozni. Minden évbe ez van. :coffee:

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 18., hétfő 14:33

R24 (és a többiek, akik ezen a nyáron eladnák): a taktikaiban megnézném hogyan alakítanád/alakítanátok idén a keretet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 14:23

hamesz írta:el se olvasom miket írtak eddig felesleges. Gondolom a szokásos megy a nagy csapatok ellen nem hoz semmit, öregszik már kifele megy. Nem fog annyi gólt lőni. Kb ezek szoktak menni minden évben. Egyszer majd csak szerencséje lesz valakinek és eltalálja mikor nem fog egy raklap gólt lőni. :mrgreen: Minden játékosnak van rosszabb időszaka. És idén elsősorban csapatként volt velünk baj. De ha jövőre megdönti a BL gólrekordját ollóz egy gólt a BL döntőben itt akkor is az fog menni, hogy kifele megy és nem fog annyi gólt lőni.
Ha el sem olvasod, akkor ne alkoss véleményt, pláne, hogy amúgy is nehezen megy értelmesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 18., hétfő 14:22

Nekem már a vita kezdete óta az az érzésem, hogy olyan jól elvitatkoztok, csak nem egymással, hanem egymás mellett. Felhozott egy problémát Realista, és egyetlen egy érvet hangoztatva "vitatkoztok vele", a góljait. Csakhogy annak semmi köze egy esetleges koncepcióváltáshoz. Senki sem veszi elő őt azért, mert nem nyertünk semmit idén a szuperkupán meg a klub vb-n kívül. Egyszerűen arról van szó, hogy a nagyobb rangadókon a topcsapatok röhögve levédekezik a C-re kihegyezett támadójátékot.

Egyébként én sem adnám el idén, nagyon maximum akkor, ha egy esetleges koncepcióváltásnál nem hajlandó változtatni. Egyébként mit tudtok arról, hogy állítólag Ramos kiosztotta nem is egyszer a Juve meg a Valencia ellen is, hogy jó lenne, ha az egyéni érdekeit a csapat érdekei mögé helyezné?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 18., hétfő 14:22

by the way...a kiscsapatoknak sokak által lenézzet góljairól annyit, hogy fogtok még sírni mint a kiscsikók, hogy jaj nincs aki eldöntse folyamatosan az espanyol meg granada elleni meccseket.
Úgy látszik sokaknak egyértelmű lett a ~90 pont és több mint 100 gól. Ők már elszoktak a 70-80 pontoktól a bl nyolcaddöntőktől. Ezt nem feltétlen csak CR adja...de vele picit könnyebb :)

Hónapok óta oda van a robbanékonysága és mentálisan sincs rendben. Ettől írjuk le? Ez már nem felépíthető?
És Ramos? Kroos? Isco? Benzema? Marcelo? James?

Tegyük ki a csapat legjobbjait? Hibáztassuk az egyéneket annak fényében, hogy a legjobbjaink közül nem 2-3, hanem az összes(!) maga alatt teljesített 1-2 hónapja és ki van purcanva? Ezt a legkönnyebb...aztán jövőre újra.
:taps:

A csapat kiküszöbölhetetlen hibáit kell kijavítani nem azt aki nélkül már a schalke ellen mehettünk volna kapálni...

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 18., hétfő 14:21

el se olvasom miket írtak eddig felesleges. Gondolom a szokásos megy a nagy csapatok ellen nem hoz semmit, öregszik már kifele megy. Nem fog annyi gólt lőni. Kb ezek szoktak menni minden évben. Egyszer majd csak szerencséje lesz valakinek és eltalálja mikor nem fog egy raklap gólt lőni. :mrgreen: Minden játékosnak van rosszabb időszaka. És idén elsősorban csapatként volt velünk baj. De ha jövőre megdönti a BL gólrekordját ollóz egy gólt a BL döntőben itt akkor is az fog menni, hogy kifele megy és nem fog annyi gólt lőni.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 18., hétfő 14:17

numberone1 írta:
cart írta:Mondjuk az csúnya világ lenne, ha CR nélkül még egy Granadát se tudna elverni a Real...
De tenyleg...lehet, h kiesesert kuzdenenk? :mrgreen:
egy: a kiesés ellen szoktak küzdeni, nem pedig a kiesésért.
kettő: sikerült megfogni a lényegét a szövegnek, amit csabi írt.

Vissza: