Cristiano Ronaldo
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Cristiano Ronaldo - 7
[/quote]
Szövegértésre beírok egy 1-est jó? Senki nem mondta, hogy ő bűnbak. Hihetetlen bazmeg, az emberek nem tudnak olvasni.[/quote]
Ne kapd fel a vizet mert nem rád es a hozzaszolasodra irtam hogy bunbak. Irjak masok illetve jo pár haverom is ezt tolja. De hát mondom itt nem cr a probléma mert ő ha fizikailag bírja es ancelotti odafigyel meg évekig bizhazunk a goljaiban.
Ráadásul azon gondolkoztam hogy cr eddigi 58 golja mellett max egy 10 helyzetet ha elvett a társaitól akik azt belottek volna de a portugál kihagyta. Nem tudom vane ilyen statisztika de kétlem hogy tobbet artana a cspatnak mint amennyit segit.
Bale esetében nem is mernek megnézni olyan statisztikat hogy a golloves erdekeben hany goltol fosztotta meg a csapattarsait...ráadásul nála a 30 gol is álom marad.
mind1 nagyon remélem ennek a Bale szerelemnek nem Isco igya meg a levét...
Szövegértésre beírok egy 1-est jó? Senki nem mondta, hogy ő bűnbak. Hihetetlen bazmeg, az emberek nem tudnak olvasni.[/quote]
Ne kapd fel a vizet mert nem rád es a hozzaszolasodra irtam hogy bunbak. Irjak masok illetve jo pár haverom is ezt tolja. De hát mondom itt nem cr a probléma mert ő ha fizikailag bírja es ancelotti odafigyel meg évekig bizhazunk a goljaiban.
Ráadásul azon gondolkoztam hogy cr eddigi 58 golja mellett max egy 10 helyzetet ha elvett a társaitól akik azt belottek volna de a portugál kihagyta. Nem tudom vane ilyen statisztika de kétlem hogy tobbet artana a cspatnak mint amennyit segit.
Bale esetében nem is mernek megnézni olyan statisztikat hogy a golloves erdekeben hany goltol fosztotta meg a csapattarsait...ráadásul nála a 30 gol is álom marad.
mind1 nagyon remélem ennek a Bale szerelemnek nem Isco igya meg a levét...
- Hasta el final, Vamos Real -
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem itt elszaporodtak a blikk munkatársak, azok gyártanak ilyen szalagcímeket meg téves híreket, mint itt pár ember.nmate írta:Szövegértésre beírok egy 1-est jó? Senki nem mondta, hogy ő bűnbak. Hihetetlen bazmeg, az emberek nem tudnak olvasni.sandorzolika írta:Tényleg hihetetlen hogy az emberek többsége Cr-ben látja a bunbakot na meg szidja amiért hajt azért amit megnyerhet idén.
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez nem erv. Ez semmilyen szempontbol nem ervado. Nem ertekmero hasznossag es hozzaadott ertek szempontjabol. Ha ra lenne kijatszva minden tamadas egy ilyen Realban meg lehet Fernando Torres is rugna 30 golt egy szezonban.sandorzolika írta:Ez a ronaldo 3 ev múlva is ha egészséges lő 30 gólt szezonban.
Ha elmegy CR, lesz majd aki kinovi magat a Real vezereve, kulcsembereve. Nem kell hozni helyette konkretan egy masik golb*szot, aki majd atveszi a stafetat, meg a helyet a rendszerben. Jo jatekosokat kell igazolni abba a csapatreszbe ahol erosites kell, olyan kvalitasuakat ami meguti egy elit csapat szintjet, aztan normalis elkepzelesek menten hasznalni a keretet. A verseny ki fogja adni a csapat meghatarozo jatekosait, mert a minoseg meg van es meg is lesz. Lehet nem egy 60 golos csatar lesz, hanem egy tamadokozeppalyas, aki nem rug annyi golt, de meccseket don't el. Az hogy ki rugja a golt, es ki hany golig jut el, a klub szempontjabol mindegy.RealRaúl77 írta:Remélem, amit sonic ír (hogy nem kéne), az nem fog megvalósulni. Eleve halott ügy, és egy ilyen körítéssel csak a médiának adnánk nagy felületet, az érkezőre meg hatalmas nyomást, és elvárást helyeznénk, aminek nem fog tudni megfelelni, mivel jelenleg (Messin kívül) nincs másik ember, aki képes felnőni CR szintjére..Remélem nem egy embertől várjuk majd a pótlást, és a csodát, hanem egy egész csapat lesz felépítve helyette.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szövegértésre beírok egy 1-est jó? Senki nem mondta, hogy ő bűnbak. Hihetetlen bazmeg, az emberek nem tudnak olvasni.sandorzolika írta:Tényleg hihetetlen hogy az emberek többsége Cr-ben látja a bunbakot na meg szidja amiért hajt azért amit megnyerhet idén.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért nagyon sok ember vagy nem akar emlekezni a múltra vagy egyszerűen nem is volt aktív szurkolo 10 éve!
Tényleg hihetetlen hogy az emberek többsége Cr-ben látja a bunbakot na meg szidja amiért hajt azért amit megnyerhet idén.
Ez a csapat ha Cr csak sétálna akkor is kurva jó, ráadásul az aki evente betesz a közösbe 60golt meg vagy 20 golpasszt szerintem nincs az az edző aki eladna. Itt az a gond hogy van egy másik sétáló emberünk aki hol duzzog hol kapkod hol reklamal csak epp nem jatszik arrol ne is beszélve hogy nala az a gol termés amit CR csinál a bűdos életben nem lessz!
Lehet 25 de akar 18 eves is egyszerűen nem ebbe a cspaatba valo, 2 sétáló embert meg a 3 személyes kp nem bír el...ugy hogy ezerszer elmondtak mar bale vedekezesbol is jeles kellene legyen.
Nos nalam ez az ember (Bale) egyértelműen kilog, valószínű azomban hogy jövőre is itt lessz es vele szenvedünk. Igy viszont mivel a középpálya meg lessz erősítve egy top jatekossal na meg egy casemiro gyerekkel biztos hogy isco lessz az aki a rovidebbet fogja huzni, az az ember ako ha Bale szerepkörben játszhatott volna meg jobb szezonja lett volna. Bar az is igaz hogy Bale 2 ev alatt nem védekezett a csapatért annyit mint isco ebben az evben...na es itt a probléma.
Egy nagy talany mi lessz de az biztos Cr eladása hatalmas butaság lenne bármilyen összegért.
Engem az is foglalkoztat hogy ebben a Perez-Bale-Ancelotti szerelmi háromszögben ki lessz az aki rabolint arra hogy balet ki lehet venni a padra ha nem jo a jateka?! Persze Bale egyértelműen nem fog ilyet mondani neki nagyon jó szezonja volt hallottuk, az a kérdés hogy Perez mikor ismeri be a baklövéset es engedi Ancelottinak hogy ugy dolgozzon a csapattal ahogy azt egy edző akarja. Mert kétlem hogy Ancelotti tényleg nem látta Bale toketlenseget...vagyis nagyon remélem!!!!
En abban bizok hogy az eloszezonban szepen mindenki megkapja a lehetőséget remélhetőleg egy Veratti casemiro danilo lacazette jatekosokkal. Ott meg Ancelottiban lessz annyi tokosseg hogy ha Bale ugyanezt a hozza állást tanusitja elmondja ez elégtelen a kezdő szinthez.
Aki meg Cr t szidja nézzen meg jó pár meccset a brazil ronaldorol es akkor pusmogjon. Mert a fenomén nem a vedekezesrol volt híres. Sokkal többet sétált és a golok felét ha elerte szezon végén. Csak hát erre sokan nem enlekszenek...
Ez a ronaldo 3 ev múlva is ha egészséges lő 30 gólt szezonban. Ráadásul idén rengeteg gólt lottek a középpályások is szóval egyáltalán nem fogna vissza olyan mertekben a cspatot mint ahogyan sokan hiszik.
AZ, hogy a csapat kupa nélkül maradt nem rajta mult, inkabb a középpálya kiesesenek es Bale toketlen visszatérésének. Mert azert elfáradt szezon végére az tény de osszel amikor a csapat tolta a tökéletes futballt bizony odatette magat mindnehol. Csak a barca ellen hogy meg addig amig ki nem.futta magat...
Mondjuk valamilyen szinten pszichológia is ami történik. 2 eve mindneki fosta le magát hogy mi lessz ha elmegy még csak 28-29 éves, mi lessz igy velünk stb. Most hogy betolti a 30at hirtelen öreg meg huzzon innen??? Röhej mondom. Ez a játékos sokkal kevesebbet artott osszel a csapatnak mint tavasszal Bale...aki belemelyed az látja. Aki csak megnez 5 meccset szezon végén annak nincs amit ecsetelni...
Tényleg hihetetlen hogy az emberek többsége Cr-ben látja a bunbakot na meg szidja amiért hajt azért amit megnyerhet idén.
Ez a csapat ha Cr csak sétálna akkor is kurva jó, ráadásul az aki evente betesz a közösbe 60golt meg vagy 20 golpasszt szerintem nincs az az edző aki eladna. Itt az a gond hogy van egy másik sétáló emberünk aki hol duzzog hol kapkod hol reklamal csak epp nem jatszik arrol ne is beszélve hogy nala az a gol termés amit CR csinál a bűdos életben nem lessz!
Lehet 25 de akar 18 eves is egyszerűen nem ebbe a cspaatba valo, 2 sétáló embert meg a 3 személyes kp nem bír el...ugy hogy ezerszer elmondtak mar bale vedekezesbol is jeles kellene legyen.
Nos nalam ez az ember (Bale) egyértelműen kilog, valószínű azomban hogy jövőre is itt lessz es vele szenvedünk. Igy viszont mivel a középpálya meg lessz erősítve egy top jatekossal na meg egy casemiro gyerekkel biztos hogy isco lessz az aki a rovidebbet fogja huzni, az az ember ako ha Bale szerepkörben játszhatott volna meg jobb szezonja lett volna. Bar az is igaz hogy Bale 2 ev alatt nem védekezett a csapatért annyit mint isco ebben az evben...na es itt a probléma.
Egy nagy talany mi lessz de az biztos Cr eladása hatalmas butaság lenne bármilyen összegért.
Engem az is foglalkoztat hogy ebben a Perez-Bale-Ancelotti szerelmi háromszögben ki lessz az aki rabolint arra hogy balet ki lehet venni a padra ha nem jo a jateka?! Persze Bale egyértelműen nem fog ilyet mondani neki nagyon jó szezonja volt hallottuk, az a kérdés hogy Perez mikor ismeri be a baklövéset es engedi Ancelottinak hogy ugy dolgozzon a csapattal ahogy azt egy edző akarja. Mert kétlem hogy Ancelotti tényleg nem látta Bale toketlenseget...vagyis nagyon remélem!!!!
En abban bizok hogy az eloszezonban szepen mindenki megkapja a lehetőséget remélhetőleg egy Veratti casemiro danilo lacazette jatekosokkal. Ott meg Ancelottiban lessz annyi tokosseg hogy ha Bale ugyanezt a hozza állást tanusitja elmondja ez elégtelen a kezdő szinthez.
Aki meg Cr t szidja nézzen meg jó pár meccset a brazil ronaldorol es akkor pusmogjon. Mert a fenomén nem a vedekezesrol volt híres. Sokkal többet sétált és a golok felét ha elerte szezon végén. Csak hát erre sokan nem enlekszenek...
Ez a ronaldo 3 ev múlva is ha egészséges lő 30 gólt szezonban. Ráadásul idén rengeteg gólt lottek a középpályások is szóval egyáltalán nem fogna vissza olyan mertekben a cspatot mint ahogyan sokan hiszik.
AZ, hogy a csapat kupa nélkül maradt nem rajta mult, inkabb a középpálya kiesesenek es Bale toketlen visszatérésének. Mert azert elfáradt szezon végére az tény de osszel amikor a csapat tolta a tökéletes futballt bizony odatette magat mindnehol. Csak a barca ellen hogy meg addig amig ki nem.futta magat...
Mondjuk valamilyen szinten pszichológia is ami történik. 2 eve mindneki fosta le magát hogy mi lessz ha elmegy még csak 28-29 éves, mi lessz igy velünk stb. Most hogy betolti a 30at hirtelen öreg meg huzzon innen??? Röhej mondom. Ez a játékos sokkal kevesebbet artott osszel a csapatnak mint tavasszal Bale...aki belemelyed az látja. Aki csak megnez 5 meccset szezon végén annak nincs amit ecsetelni...
- Hasta el final, Vamos Real -
Huhh tényleg durva, ami ebben a topikban megy. Nem gondoltam volna, hogy ennyire elfajulnak a dolgok.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Igen, azt elbírja, eddig is elbírta.. Bale-t nem bírja el.. Ezért is nem értem, hogy miért CR eladásán pörög mindenki, amikor egy sokkal nagyobb lókötő van itt..Remy írta: azt, hogy nem védekezik, igenis elbírja a csapat, mert góllal hálálja meg az esetek 99%-ban.
Remélem, amit sonic ír (hogy nem kéne), az nem fog megvalósulni. Eleve halott ügy, és egy ilyen körítéssel csak a médiának adnánk nagy felületet, az érkezőre meg hatalmas nyomást, és elvárást helyeznénk, aminek nem fog tudni megfelelni, mivel jelenleg (Messin kívül) nincs másik ember, aki képes felnőni CR szintjére..
Remélem nem egy embertől várjuk majd a pótlást, és a csodát, hanem egy egész csapat lesz felépítve helyette.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem hiszem hogy CR valtani akarna, biztos hogy itt akar maradni megdonteni a golrekordot, ugyhogy targytalan a vita. Viszont ha befutna egy komoly osszeg 100 felett es C is hajlana ra, en belemennek. 1-2 even belul elkerulhetetlenul eljon a post-Ronaldo korszak a Realnal. Nagy kerdes hogy ezt a vezetoseg belatja-e majd. A jatekunk mar ket eve alapvetoen mas iranyba mozdulna, ha... Van par jatekos a keretben akik konfortzonajukon kivul kell hogy jatszanak, akiknek a kepessegeit felig vagy annyira sem hasznaljuk ki, mert nem lehet olyan a jatekunk ami nekik kedvezne. A Portugal golvagora van felepitve a jatekunk, nyilvan ugy alakitunk mindent hogy neki kedvezzen. A tamadojatekunk behatarolt, a csapatvedekezesre szinten hatassal van. Amig o van addig nyilvan nem fog megtortenni a transition. Az igaz hogy egy az egyben nem lehet potolni CR-t, nem fogunk talalni egy ugyanilyen vagy hasonlo jatekost, (remelem meg sem probaljuk) de nem is kell. Egeszsegesebb ha nem egy emberre van kihegyezve a teljes csapat jateka, ha nem Ronaldonak vagy egy hasonlo kalibernek van alarendelve a taktika, es a tobbi jatekos feladatai. C nem fog megujulni, nem fog valtozni a jateka, vagy a csapaton belul betoltott szerepe. Amig itt van, addig a csapat arculata es jateka sem fog valtozni. Minden tiszteletem az ove, hatalmas jatekos, es a Real tortenelmenek resze, de en mar varom az uj korszak kezdetet. Turelmesen...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nem adnám el 120-ért sem. Sőt 200-ért sem. Nem érdekel, hogy rengeteg pénzről van szó, nem lehet pótolni. Jöhetnek itt a jobbnál jobb nevek, de Messin kívül SENKI nem képes arra, hogy MINDEN meccsen ott legyen a gól a lábában. Ezáltal minek adjuk el azt a játékost, akivel hendivel indulunk egy meccsen? Majd, amikor már tényleg teljesen visszaesett a teljesítménye, akkor el lehet adni. De 60 gólos szezonok után... Ja, majd Hazard meg Lucas megoldják. Esetleg a Dzsudzsák Bazsi.
Talán meg kéne szervezni a csapatot, és nem a selejtet kéne nyomatni minden meccsen a szélen, csak mert 90 milla volt. Esetleg nem Lucas Silvákákat venni. Talán Khedirát már rég el kellett volna takarítani.
azt, hogy nem védekezik, igenis elbírja a csapat, mert góllal hálálja meg az esetek 99%-ban. Más kérdés, hogy ha más se megy vissza védekezni, akkor már kicsit necces a helyzet. De ezt az edzőnek kéne megszerveznie. Továbbra is mondom. Itt Bale a legnagyobb hibája a csapatnak. Mindent felfordít és elcsesz. Egész évben a csapat nem bírja el az ilyen gyenge teljesítményt.
Talán meg kéne szervezni a csapatot, és nem a selejtet kéne nyomatni minden meccsen a szélen, csak mert 90 milla volt. Esetleg nem Lucas Silvákákat venni. Talán Khedirát már rég el kellett volna takarítani.
azt, hogy nem védekezik, igenis elbírja a csapat, mert góllal hálálja meg az esetek 99%-ban. Más kérdés, hogy ha más se megy vissza védekezni, akkor már kicsit necces a helyzet. De ezt az edzőnek kéne megszerveznie. Továbbra is mondom. Itt Bale a legnagyobb hibája a csapatnak. Mindent felfordít és elcsesz. Egész évben a csapat nem bírja el az ilyen gyenge teljesítményt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyugodj meg, a föld forog tovabb. Na meg ha láttad volna, hogy nem Cevel kapcsolatban irtam, akkor megsporoltal volna nemi idegeskedest.PEEtör írta:Komolyan vicc amit művelsz.Realista24 írta:Mivel írtam, hogy kiszálltam, ezért nem kívánok válaszolni a témában egy kérdésre sem, mivel nincs értelme. Nem voltam túl bonyolult, de azért még kérdezel. Ha valaki kritikát fogalmaz meg, az már fröcsög a világ legjobbjára, aki copkodja, az a fasza gyerek. Küldtem 30 hozzászólást a témában és még mindig ott vagyunk, hogy én vagyok a hülye, meg a csapatban lévő 24, aki nem tud felnőni Cristianohoz.
Írtad, hogy kiszállsz, MAJD EZUTÁN reagálsz még a témában, ÍGY én EZÉRT bátorkodtam kérdezni egy utolsót, amire még reagálsz, ámbár érdemi választ nem adsz, mindössze a szokásos már20szor leírtam szart és leoltasz, hogy nem válaszolsz már egy kérdésre sem.
Mindezek után még azért írsz a topikba kettőt.
Én tényleg kiszálltam most.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
mindkettőt eladnám ennyiértnumberone1 írta:
A kerdes az lett volna, ha befut Balert 80-90 m-s es CR-t egy 120m -s ajanlat, akkor csak Balet vagy mindekettot adnatok el?
Erre gondoltam, ha "valaszthatnek" , az egyik oldalon van teljesitmeny viszont tobbert lehetne eladni es CR magas fizeteset sem kellene finanszirozni + benne lesz a korban, vagy Balet akinek volt egy fos szezonja viszont kevesebbert lehetne eladni.
CR nekem a jelenlegi csapatból abszolute kedvenc, de 120 milliót ő MÁR nem ér. Én tippem szerint 2 éve van még magas szinten. (Bár ez soktényezős pl. a térdének állapota) 2 év már nem ér meg ennyit. Ha azt mondanák van még 3 éve + 1 majdnem ilyen magas szinten akkor nem engedném el. De ebben a kérdésben biztosat nem tudunk mondani így mindenképpen kockázatos. De őszintén azt remélem ilyen ajánlat be sem fut érte és még amíg lehet itt látom a Real Madridban.
Bale 90 milláért, kapásból mehetne. Nekem ő is szimpatikus volt első évben pedig akkor sem alkotott nagyot 1-2 döntő gólon kívül amit utólag is szerintem minden Madridista megköszönhetne neki ha nem emlékezne az átlag szurkoló csak iszonyat rövid távon... kb az utolsó meccsre emlékszik mindenki, ahogy Luis Figo is mondta: Mindegy mit értél ez régen csak az számít amit a következő meccsen nyújtani tudsz. És ez a Realnál fokozottan így van.
Bale idén már a tavalyi akaratos lelkes agilis játékot se bírta hozni... így 80-90 misiért mehet. Mondjuk én nagy veszteséggel nem adnám el őt sem... ilyen 40-50ért inkább üljön akár kispadon aztán reménykedjünk, hogy megjön az esze. Ha Illara elüldögélhet ott 35 milláért akkor Bale miért ne...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
De lehet, te voltal a harmadik (szamolni fogom)PEEtör írta: Kár, hogy nem lehet lájkolni.
A kerdes az lett volna, ha befut Balert 80-90 m-s es CR-t egy 120m -s ajanlat, akkor csak Balet vagy mindekettot adnatok el?
Erre gondoltam, ha "valaszthatnek" , az egyik oldalon van teljesitmeny viszont tobbert lehetne eladni es CR magas fizeteset sem kellene finanszirozni + benne lesz a korban, vagy Balet akinek volt egy fos szezonja viszont kevesebbert lehetne eladni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Komolyan vicc amit művelsz.Realista24 írta:Mivel írtam, hogy kiszálltam, ezért nem kívánok válaszolni a témában egy kérdésre sem, mivel nincs értelme. Nem voltam túl bonyolult, de azért még kérdezel. Ha valaki kritikát fogalmaz meg, az már fröcsög a világ legjobbjára, aki copkodja, az a fasza gyerek. Küldtem 30 hozzászólást a témában és még mindig ott vagyunk, hogy én vagyok a hülye, meg a csapatban lévő 24, aki nem tud felnőni Cristianohoz.
Írtad, hogy kiszállsz, MAJD EZUTÁN reagálsz még a témában, ÍGY én EZÉRT bátorkodtam kérdezni egy utolsót, amire még reagálsz, ámbár érdemi választ nem adsz, mindössze a szokásos már20szor leírtam szart és leoltasz, hogy nem válaszolsz már egy kérdésre sem.
Mindezek után még azért írsz a topikba kettőt.
Én tényleg kiszálltam most.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
elképesztő, hogy mindenbe bele kell kötni. ez már hihetetlen.
az nem gond hogy fekete cipő volt rajta? dögöljön már meg azért is.
az nem gond hogy fekete cipő volt rajta? dögöljön már meg azért is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt én mondjuk pont megértem. Minden labdaérintésnél kapja a kulát, még jó hogy ő is üzen valamit.Kiesünk a Bl-ből,aznap elveszítjük a bajnokságot hivatalosan is,de Ő vereti magát.Ezeket nem értem tőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kiesünk a Bl-ből,aznap elveszítjük a bajnokságot hivatalosan is,de Ő vereti magát.Ezeket nem értem tőle.Realista24 írta:Gondolom a kedves Espanyol drukkereknek.miro írta:Amúgy ez a gólöröm (kéz a fülhöz) kinek szólt?
Ha ezt Messi csinálta volna..
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x ... e=55C6A4DF
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolom a kedves Espanyol drukkereknek.miro írta:Amúgy ez a gólöröm (kéz a fülhöz) kinek szólt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Amúgy ez a gólöröm (kéz a fülhöz) kinek szólt?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel írtam, hogy kiszálltam, ezért nem kívánok válaszolni a témában egy kérdésre sem, mivel nincs értelme. Nem voltam túl bonyolult, de azért még kérdezel. Ha valaki kritikát fogalmaz meg, az már fröcsög a világ legjobbjára, aki copkodja, az a fasza gyerek. Küldtem 30 hozzászólást a témában és még mindig ott vagyunk, hogy én vagyok a hülye, meg a csapatban lévő 24, aki nem tud felnőni Cristianohoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Felteszek egy értelmes kérdést minden támadás nélkül és ez jön "válaszként". Hát tényleg hagyjuk.Realista24 írta:Ezek szerint mégsem. És most akkor megint én vagyok a paraszt gondolom.Értem, hogy kiszálltál, de....
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.