Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

OutSider
Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 18., hétfő 17:18

numberone1 írta:
A kerdes az lett volna, ha befut Balert 80-90 m-s es CR-t egy 120m -s ajanlat, akkor csak Balet vagy mindekettot adnatok el?
Erre gondoltam, ha "valaszthatnek" , az egyik oldalon van teljesitmeny viszont tobbert lehetne eladni es CR magas fizeteset sem kellene finanszirozni + benne lesz a korban, vagy Balet akinek volt egy fos szezonja viszont kevesebbert lehetne eladni.
mindkettőt eladnám ennyiért

CR nekem a jelenlegi csapatból abszolute kedvenc, de 120 milliót ő MÁR nem ér. Én tippem szerint 2 éve van még magas szinten. (Bár ez soktényezős pl. a térdének állapota) 2 év már nem ér meg ennyit. Ha azt mondanák van még 3 éve + 1 majdnem ilyen magas szinten akkor nem engedném el. De ebben a kérdésben biztosat nem tudunk mondani így mindenképpen kockázatos. De őszintén azt remélem ilyen ajánlat be sem fut érte és még amíg lehet itt látom a Real Madridban.

Bale 90 milláért, kapásból mehetne. Nekem ő is szimpatikus volt első évben pedig akkor sem alkotott nagyot 1-2 döntő gólon kívül amit utólag is szerintem minden Madridista megköszönhetne neki ha nem emlékezne az átlag szurkoló csak iszonyat rövid távon... kb az utolsó meccsre emlékszik mindenki, ahogy Luis Figo is mondta: Mindegy mit értél ez régen csak az számít amit a következő meccsen nyújtani tudsz. És ez a Realnál fokozottan így van.
Bale idén már a tavalyi akaratos lelkes agilis játékot se bírta hozni... így 80-90 misiért mehet. Mondjuk én nagy veszteséggel nem adnám el őt sem... ilyen 40-50ért inkább üljön akár kispadon aztán reménykedjünk, hogy megjön az esze. Ha Illara elüldögélhet ott 35 milláért akkor Bale miért ne...

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 18., hétfő 16:51

PEEtör írta: Kár, hogy nem lehet lájkolni.
De lehet, te voltal a harmadik :-* (szamolni fogom) :mrgreen:

A kerdes az lett volna, ha befut Balert 80-90 m-s es CR-t egy 120m -s ajanlat, akkor csak Balet vagy mindekettot adnatok el?
Erre gondoltam, ha "valaszthatnek" , az egyik oldalon van teljesitmeny viszont tobbert lehetne eladni es CR magas fizeteset sem kellene finanszirozni + benne lesz a korban, vagy Balet akinek volt egy fos szezonja viszont kevesebbert lehetne eladni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 18., hétfő 16:41

Realista24 írta:Mivel írtam, hogy kiszálltam, ezért nem kívánok válaszolni a témában egy kérdésre sem, mivel nincs értelme. Nem voltam túl bonyolult, de azért még kérdezel. Ha valaki kritikát fogalmaz meg, az már fröcsög a világ legjobbjára, aki copkodja, az a fasza gyerek. Küldtem 30 hozzászólást a témában és még mindig ott vagyunk, hogy én vagyok a hülye, meg a csapatban lévő 24, aki nem tud felnőni Cristianohoz.
Komolyan vicc amit művelsz.
Írtad, hogy kiszállsz, MAJD EZUTÁN reagálsz még a témában, ÍGY én EZÉRT bátorkodtam kérdezni egy utolsót, amire még reagálsz, ámbár érdemi választ nem adsz, mindössze a szokásos már20szor leírtam szart és leoltasz, hogy nem válaszolsz már egy kérdésre sem.
Mindezek után még azért írsz a topikba kettőt.

Én tényleg kiszálltam most.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 18., hétfő 16:26

elképesztő, hogy mindenbe bele kell kötni. ez már hihetetlen.

az nem gond hogy fekete cipő volt rajta? dögöljön már meg azért is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 16:26

Kiesünk a Bl-ből,aznap elveszítjük a bajnokságot hivatalosan is,de Ő vereti magát.Ezeket nem értem tőle.
Ezt én mondjuk pont megértem. Minden labdaérintésnél kapja a kulát, még jó hogy ő is üzen valamit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 18., hétfő 16:24

Realista24 írta:
miro írta:Amúgy ez a gólöröm (kéz a fülhöz) kinek szólt?
Gondolom a kedves Espanyol drukkereknek.
Kiesünk a Bl-ből,aznap elveszítjük a bajnokságot hivatalosan is,de Ő vereti magát.Ezeket nem értem tőle.
Ha ezt Messi csinálta volna..

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x ... e=55C6A4DF
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 16:21

miro írta:Amúgy ez a gólöröm (kéz a fülhöz) kinek szólt?
Gondolom a kedves Espanyol drukkereknek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 18., hétfő 16:20

Amúgy ez a gólöröm (kéz a fülhöz) kinek szólt?
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 16:11

Mivel írtam, hogy kiszálltam, ezért nem kívánok válaszolni a témában egy kérdésre sem, mivel nincs értelme. Nem voltam túl bonyolult, de azért még kérdezel. Ha valaki kritikát fogalmaz meg, az már fröcsög a világ legjobbjára, aki copkodja, az a fasza gyerek. Küldtem 30 hozzászólást a témában és még mindig ott vagyunk, hogy én vagyok a hülye, meg a csapatban lévő 24, aki nem tud felnőni Cristianohoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 18., hétfő 16:09

Realista24 írta:
Értem, hogy kiszálltál, de....
Ezek szerint mégsem. :) És most akkor megint én vagyok a paraszt gondolom.
Felteszek egy értelmes kérdést minden támadás nélkül és ez jön "válaszként". Hát tényleg hagyjuk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 18., hétfő 15:58

Küldjük el mindegyiket aki nem. Marad 3 emberünk. :roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 15:56

Értem, hogy kiszálltál, de....
Ezek szerint mégsem. :) És most akkor megint én vagyok a paraszt gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 18., hétfő 15:52

Az utobbi par oldalban inkabb csak a teljesitmenyerol volt szo, a magas mediaerteke szinte szoba se kerult, pedig tudjuk, hogy ez Pereznel donto tenyezo.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 18., hétfő 15:47

Haxor leírta a tutit. Ennyi lenne a lényeg.

(Remélem még vagy 4 évig itt fog focizni.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 18., hétfő 15:29

Továbbá azt sem tudom azt elképzelni, hogy Ronaldo valaha is leadjon majd az egójából, és elfogadja, hogy itt csapatjáték van, nem ő a Madrid alfája és omegája.
Nagyon sokan ezt gondolják és bár az igazat soha nem fogjuk megtudni valószínűleg, nem hiszem, hogy így van. Nagy meccseken rendre megfigyelhető, hogy nem flegmázik, hanem odateszi magát, küzd, hajt, keresi a társakat. Lenne tényleg olyan önző, mint amilyennek kikiáltva van, és akkor lehet, hogy most döntőben vagyunk, ahelyett, hogy ötösről megpróbálta visszatenni azt, amit amúgy 100-ból 99-szer ellő.
mert egy fegyelmezett, jól működő csapatvédekezéssel majdhogynem hatástalanítani tudják a portugált.
Ekkor kéne elő lépnie az edzőnek. Vagy tudnia kell hatni a portugálra és játékára, vagy ki kell találnia egy olyan taktikát, amiben hatékonyan működhet minden, és ennek lennie kell a és b verziónak is, ami idén láthatóan nem volt meg. Esetleg a b lehetett az ívelgetés, nem tudom.
Optimális esetben nem vagy-ot kéne a két rész közé tenni, hanem és-t. De aki egyiket sem tudja megvalósítani, az nem lehet itt edző.

Nekem igazából tökmindegy, hogy meddig lesz itt, azért szálltam be a vitába, mert olyanokat olvastam, hogy hátráltat/nem ér semmit/60gólés? , akinek inge...
Inkább így leszek második, mint úgy, hogy a két közvetlen rivális leszopat minket.
Értem, hogy kiszálltál, de ez kin múlt? Merthogy ő meglőtte a góljait a két közvetlen rivális ellen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 15:28

Cé témából kiszálltam, de erre még reagálok:
remélem (nem) jövőre eladjuk/sérült lesz, megverjük a barcát meg az atléticót oda vissza, aztán meg 10 ponttal lemaradva másodikak leszünk mert nem tudtuk behúzni a kötelező "meccseket"
Inkább így leszek második, mint úgy, hogy a két közvetlen rivális leszopat minket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 18., hétfő 15:27

Realista24 írta:
Minden évbe ez van. :coffee:
Remélem jövőre is elrak hatvanat és nem nyerünk megint semmit. Lényeg, hogy a Granadának baccon ötöt. :coffee:
Egyebkent 12/13-as szezon vegen is sokan irtak, hogy hiaba tomi ki CR a kis csapatokat, ha a nagyok ellen sokszor nem tudja eldonteni a meccset, vagy ha be is talal, az meg nem eleg a gyozelemhez. Mindenki mindig tole varta, hogy megnyerje a meccseket, de erre sokszor nem volt kepes.

Nem veletlenul szolt a nyar arrol, hogy hozzunk egy olyan embert, aki tobbszor leveszi a hatarol a terhet, ha pont CR-nek nem sikerul a golloves, akkor o majd jon es villan. A 13/14-es szezonban Ronaldo ugyanugy hozta a tole megszokott golmennyiseget, viszont amikor nem ment neki, akkor jott Ramos, Bale, Benzema.

Az idei szezonban, vagyis a 2015-os evben Ronaldo sajat magahoz kepest visszaesett, (elobb vagy utobb mindenki tudta, hogy be fog kovetkezni), az okokat szerintem mindenki ismeri, viszont akik meg tavaly sokszor kisegitettek, azok most nem voltak ott. Foleg Bale, aki 2015-ben 24 vagy 25 meccsen mindossze 6 golt es 7 assistot hozott ossze. Ja meg ott volt az a 8 meccses gol es golpassz nelkuli sorozata, ami utan betalalt es szettrugta a szogletzaszlot. :vivo:

Egy kicsit elkanyarodtam, szoval R24 eredeti kerdesere valaszolva, Ronaldo 50-60 goljai elegendoek a BL elodontokhoz meg a 90 pontos masodik helyekhez a ligaban, de egyedul o se fog nekunk trofeakat nyerni, a tobbiektol is kell egy kis extra. Amikor ez megvolt, akkor jottek is a kupak - 100 pontos liga (Benzema, Higuain, Ozil ?), tavalyi BL (Ramos, DM) vagy a kupa gyozelem (Bale) - de amennyiben a tobbiek nem tesznek hozza egy kicsivel tobbet, akkor epp hogy lecsuszunk a trofeakrol.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 18., hétfő 15:25

Idén nyáron még tuti maradnia kell!! Remélhetőleg Messi 5. aranylabdája és a rá várok gólrekordok megdöntése kellően fel fogja rázni a következő szezonra...Messi is fel tudott állni a padlóról, remélhetőleg Cristiano-nak is sikerül majd ez...

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 18., hétfő 15:20

Toti írta: és miért kellene 5 évre előre tervezni? nem is lehet 5 évre előre tervezni a fociban. leírtam már nagyon sokszor, h jövő nyáron bőven de bőven előjöhet a kérdés, h adjuk el, addig próbáljunk összerántani egy olyan keretet, amit utána csak ki kell egészíteni az ő hiánya nyomán, de ezt is leírtam már számtalanszor. és azt is leírtam, h azért gondolom így, mert jövőre még bőven a csapat hasznára lehet. szóval nemtudom ki gondolkozik itt 5 években, de h nem én az biztos.
Nem az 5 éven van a hangsúly, hanem a Real Madrid jövőjén. Ha tényleg jön De Gea, akkor ő, kiegészülve a Varane, Kroos, James, Isco kvartett-tel a jövő Realjának a magja lehet. Főleg akkor beszélgethetünk a jövőről, ha beesik még valaki a Pogba/Verratti duóból. Nem gondolnám, hogy ilyen kaliberű játékosokkal azt kéne játszatni, hogy dolgozzon mindenki CR alá. De nem csak ez a lényeg.
Továbbá azt sem tudom azt elképzelni, hogy Ronaldo valaha is leadjon majd az egójából, és elfogadja, hogy itt csapatjáték van, nem ő a Madrid alfája és omegája. Persze ez a versenyszellem emelte a legjobbak közé, de ahogy idősödik, ez akár hátráltathatja is a csapatot, mint ahogy láthattuk, hogy a rá kihegyezett támadójáték a nagycsapatok ellen kevés, mert egy fegyelmezett, jól működő csapatvédekezéssel majdhogynem hatástalanítani tudják a portugált. Ezért érdemes gondolkodni azon, hogy mi lesz ha lelép innen.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 18., hétfő 15:20

Realista24 írta:
Minden évbe ez van. :coffee:
Remélem jövőre is elrak hatvanat és nem nyerünk megint semmit. Lényeg, hogy a Granadának baccon ötöt. :coffee:
remélem (nem) jövőre eladjuk/sérült lesz, megverjük a barcát meg az atléticót oda vissza, aztán meg 10 ponttal lemaradva másodikak leszünk mert nem tudtuk behúzni a kötelező "meccseket"
cart írta:Mondjuk az csúnya világ lenne, ha CR nélkül még egy Granadát se tudna elverni a Real...
te most ugye hülyéskedsz? én 15-16 éve vagyok a csapat drukker, ennek az időnek a FELE, de lehet még nevetségesen keveset is mondtam, azzal telt el, hogy a kötelezőeket nem tudtuk otthon nyerni a deporok, getafék, levanték, osasunák és haverjaik ellen. idén pont fordítva volt, a három naggyal nem bírtunk. szerintem ezért a legnagyobb százalékban ancelotti a saras.

Vissza: