mindkettőt eladnám ennyiértnumberone1 írta:
A kerdes az lett volna, ha befut Balert 80-90 m-s es CR-t egy 120m -s ajanlat, akkor csak Balet vagy mindekettot adnatok el?
Erre gondoltam, ha "valaszthatnek" , az egyik oldalon van teljesitmeny viszont tobbert lehetne eladni es CR magas fizeteset sem kellene finanszirozni + benne lesz a korban, vagy Balet akinek volt egy fos szezonja viszont kevesebbert lehetne eladni.
CR nekem a jelenlegi csapatból abszolute kedvenc, de 120 milliót ő MÁR nem ér. Én tippem szerint 2 éve van még magas szinten. (Bár ez soktényezős pl. a térdének állapota) 2 év már nem ér meg ennyit. Ha azt mondanák van még 3 éve + 1 majdnem ilyen magas szinten akkor nem engedném el. De ebben a kérdésben biztosat nem tudunk mondani így mindenképpen kockázatos. De őszintén azt remélem ilyen ajánlat be sem fut érte és még amíg lehet itt látom a Real Madridban.
Bale 90 milláért, kapásból mehetne. Nekem ő is szimpatikus volt első évben pedig akkor sem alkotott nagyot 1-2 döntő gólon kívül amit utólag is szerintem minden Madridista megköszönhetne neki ha nem emlékezne az átlag szurkoló csak iszonyat rövid távon... kb az utolsó meccsre emlékszik mindenki, ahogy Luis Figo is mondta: Mindegy mit értél ez régen csak az számít amit a következő meccsen nyújtani tudsz. És ez a Realnál fokozottan így van.
Bale idén már a tavalyi akaratos lelkes agilis játékot se bírta hozni... így 80-90 misiért mehet. Mondjuk én nagy veszteséggel nem adnám el őt sem... ilyen 40-50ért inkább üljön akár kispadon aztán reménykedjünk, hogy megjön az esze. Ha Illara elüldögélhet ott 35 milláért akkor Bale miért ne...