FIFA
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: FIFA
Működő 15-öst le lehet kapni valahonnan?
-
Career módban lesz John Terry mod?
- ___Samy___
Zsombor írta:Awkward moment when FIFA 16 won't have park the bus since women can't park.
1
2
azért ezek se gyengék
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Awkward moment when FIFA 16 won't have park the bus since women can't park.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
szerintem nagyon overpowered lesz benne a női rész, mennek majd 35ről a felső sarokba a labdák, meg az 5 csillagos skillek velükrealistahuni írta:női csapatok, ez milyen lesz? 30-ról ha maximum erővel lövöd akkor sem ér el a kapuig?
aztán meg a kiérkező rendőröketakkor már mehetne mennyei megyei karrier, ahol meg lehetne verni a bírót.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
női csapatok, ez milyen lesz? 30-ról ha maximum erővel lövöd akkor sem ér el a kapuig?
akkor már mehetne mennyei megyei karrier, ahol meg lehetne verni a bírót.
akkor már mehetne mennyei megyei karrier, ahol meg lehetne verni a bírót.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
karrier módba leshetnének kicsit a pesből szerintem. aranylabda átadás év végén,aranycipő stb. ugyanezek mehetnének játékoskarrier módba is+oda jöhetne a játékosunk menedzsere is akit a játék generál. pes ilyen téren jobb szerintem.
ennek a női focinak nem sok értelme van én pl csak Martát ismerem őt is csak a fifa gálákról.
és természetesen MB1 is mehet bele
ennek a női focinak nem sok értelme van én pl csak Martát ismerem őt is csak a fifa gálákról.
és természetesen MB1 is mehet bele
- sebydani
a női focinak sincs sok értelme, de szerintem az végképp fölösleges hogy berakják őket a játékba is.. ki az aki velük fog játszani? inkább tegyék rendben az UT-t meg a karrier mód legyen jobb
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
https://www.youtube.com/watch?v=siVeBCaYeko
női válogatott csapatok a FIFA16-ban
női válogatott csapatok a FIFA16-ban
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Sziasztok
Most érzem úgy hogy befejeztem a eagames-el egy kis FUT esti meglepi!
Újraindítom a kereskedésre szánt játékosaimat a piacon kb egy percen belül 5db játékosomat megvették már majdnem örülök is de mikor megnézem hogy mi is történt akkor látom hogy az IF Baumann azonnali árát 8000 ben határozták meg és a gép ennyiért engedi eladni maximum ha a gyors eladást választom akkor 9300 kaptam volna érte persze igy is veszteséggel!
Szóval nem elég nekik hogy nem lehet nyugodtan kereskedni mert korlátok közé van szorítva a kereskedés most ezeket a játékosokat amelyeket igy félreáraztak azokat teljesen ki is vonják persze a játékosoknak ez veszteség!
Gondolom mindenárom arra próbálnak ösztönözni hogy fifa pontokat vegyenek minnél többen mert most már lassan kereskedéssel sem lehet zsetonokat szerezni és esély sincs mondjuk egy CR7 re vagy Messire összegyűjteni vagy egy IF lapra mondjuk a kedvenc játékosodéra!
Most érzem úgy hogy befejeztem a eagames-el egy kis FUT esti meglepi!
Újraindítom a kereskedésre szánt játékosaimat a piacon kb egy percen belül 5db játékosomat megvették már majdnem örülök is de mikor megnézem hogy mi is történt akkor látom hogy az IF Baumann azonnali árát 8000 ben határozták meg és a gép ennyiért engedi eladni maximum ha a gyors eladást választom akkor 9300 kaptam volna érte persze igy is veszteséggel!
Szóval nem elég nekik hogy nem lehet nyugodtan kereskedni mert korlátok közé van szorítva a kereskedés most ezeket a játékosokat amelyeket igy félreáraztak azokat teljesen ki is vonják persze a játékosoknak ez veszteség!
Gondolom mindenárom arra próbálnak ösztönözni hogy fifa pontokat vegyenek minnél többen mert most már lassan kereskedéssel sem lehet zsetonokat szerezni és esély sincs mondjuk egy CR7 re vagy Messire összegyűjteni vagy egy IF lapra mondjuk a kedvenc játékosodéra!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amit az utolsó 15 percben csinált az argentinokat vezető srác, szerintem a gép is elpicsázta volna world class szinten. (65. perctől kapcsolódtam be, szerintem nagyon gyenge volt)
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
de tényleg, szívesen megmérettetném magam, csak az a baj, hogy én nem így szoktam örülni a fontos góloknak, hanem elüvöltöm magam ronaldósan, hogy SIIIIIIIIIIIIII (ehhez van,hogy a tipikus ronaldós ugrós gólöröm is társul)
szerk
most nézem, Magyarországon volt már 1x a Sugárban, 1x pedig a Dürerben egy kisebb megmérettetés. Előbbi a 13-as, utóbbi a 14-es verzióval.
szerk
most nézem, Magyarországon volt már 1x a Sugárban, 1x pedig a Dürerben egy kisebb megmérettetés. Előbbi a 13-as, utóbbi a 14-es verzióval.
- realistahuni
Én az oldalról beíveléseket hiányolom, még 14-be az volt a fő fegyverem.cselekben ott vannak, de nagyon sokszor feleslegesen. és ami fura, legalábbis az én agresszív idegbeteg játékomhoz képest (bár elég kevés olyan játékost láttam, aki úgy védekezik mint én ) ők szinte be sem csúsznak, hanem csak futkorásznak végig a labdát kergetve.
15-ön nem toltam mert nem bírja a fostalicska laptopom. Majd ha jól mennek a dolgok beruházok talán egy ps4-re és pár év múlva jöhet a Victor-rhuni döntő.
- Victor
majd ha lesz Magyarországon is ilyenMégis őket nézzük, nem téged de az önbizalom a lényeg
cselekben ott vannak, de nagyon sokszor feleslegesen. és ami fura, legalábbis az én agresszív idegbeteg játékomhoz képest (bár elég kevés olyan játékost láttam, aki úgy védekezik mint én ) ők szinte be sem csúsznak, hanem csak futkorásznak végig a labdát kergetve.Gyorsabban tolják ezek a dolgokat, mint mi hobbijátékosok. (cselek, passzok, taktikai váltások stb.)
Magyarországon kérvényezzük, büszkék lehettek majd rám, a madridom.hu szerkesztőjére! ígérem, ha valami oknál fogva Messi nyerné az Aranylabdát, nyakon billentenémA legtöbb országban vannak selejtezők, pénznyeremények. Aki ezt a döntőt megnyeri kap 20k dollárt és megy az aranylabdagálára. Nálunk Romániában biztosan tudom, hogy vannak selejtezők, egy gyerek ki is jutott tavaly.
Egyébként elég jók szerintem, én kurvára nem tudnám levédekezni őket, eléggé tudják a skilleket.
Mégis őket nézzük, nem téged de az önbizalom a lényegVictor írta:mi alapján a legjobbak? én szerintem elég jól tolom, és játszottam már nem egy olyan ellen, akik ezeknél különbül játszottakhttps://www.youtube.com/watch?v=6beCycCN_Ao
FIWC 2015, most megy élőbe, ők a legjobbak a világon, lássuk.
Gyorsabban tolják ezek a dolgokat, mint mi hobbijátékosok. (cselek, passzok, taktikai váltások stb.)realistahuni írta:Egyébként elég jók szerintem, én kurvára nem tudnám levédekezni őket, eléggé tudják a skilleket.
- realistahuni
A legtöbb országban vannak selejtezők, pénznyeremények. Aki ezt a döntőt megnyeri kap 20k dollárt és megy az aranylabdagálára. Nálunk Romániában biztosan tudom, hogy vannak selejtezők, egy gyerek ki is jutott tavaly.mi alapján a legjobbak? én szerintem elég jól tolom, és játszottam már nem egy olyan ellen, akik ezeknél különbül játszottak
Egyébként elég jók szerintem, én kurvára nem tudnám levédekezni őket, eléggé tudják a skilleket.
- Victor
mi alapján a legjobbak? én szerintem elég jól tolom, és játszottam már nem egy olyan ellen, akik ezeknél különbül játszottakhttps://www.youtube.com/watch?v=6beCycCN_Ao
FIWC 2015, most megy élőbe, ők a legjobbak a világon, lássuk.