Jól érkezni nem feltétlenül a centerek szoktak, azok már bent bírkóznak a 16-oson belül.Ronaldo jelenlegi játékának is jobban kedvezne ez a pozíció, tökéletesen érkezik, jól fejel és így sokkal jobban megengedhető lenne, hogy alig védekezik.
Ez a bajom nekem is. A meccs 70%-ban CR hisztizve reklamálna, hogy rángatták, fogták meg nem tudom mit csináltak vele a védők. Elég sokszor játszott már csatár pozícióban, és véletlenül sem votl meggyőző szerintem. Szélen már nem él meg, az világos, de teljesen előre sem érdemes betenni, center mögötti poziciót jobbnak látom nála. Persze itt nem beszélhetünk óriási különbségekről a helyezkedésében, inkább az a fonto, hogy van még valaki ott elől, aki elvonja a figyelmet, többet bírkózik, megtartja a feltett labdákat.De CR egyedül szerintem feltolva nem élne olyan jól. Minimum 3 ember figyelne rá, nem lenne lendülete, helye, mert többnyire ő így dolgozik. Neki kell majd a felpasszolt labdákat begyűjteni, megtartani, majd a lendületből jövő társnak leadni szélre, aki eddig ugye ő volt. Szerintem romlana a hatékonysága.
Ami szerintem biztos, hogy a BBC-t kell elfelejteni, akármilyen módon.
Sajnos az utóbbi napokban valahogy az lett az érzésem, hogy bale nem megy sehova...
Azért azon meglepődnék. Egyébként ami Lucas Silvát illeti, eladni végleg szerintem nem fogjuk. Kölcsön az reális lehet, de azon sem lepődnék meg, ha ő maradna itt végül padra. Nem is hallani érdeklődésről vele kapcsolatban, Illarát azért 15 körül el lehet passzaolni, Khedira biztos lép...Max az útlevél miatt fogunk szabadulni Silvától.Silva:20