Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
77
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 101

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 13:38

miro írta:Nem tudom hogy igaz-e vagy sem,de azért úgy tűnik nem csak nekem zavarta a csőrömet Ronaldo ünneplése miközben a Real égett:

A királyiak mérkőzésének végén a pályán érdekes jelenet játszódott le. A találkozón triplázó, ezzel az Aranycipőért folytatott versenyben négygólos előnyt szerző Cristiano Ronaldo szokás szerint meg akarta szerezni a meccslabdát. Ebben Marcelo segített neki. A labda birtokba vétele után CR elégedetten „ünnepelte” újabb remek teljesítményét, és fogadta a társak gratulációját.
Ekkor lépett színre Pepe, aki szólt honfitársának, hogy hűtse le magát, mert a Real Madrid közben hivatalosan elbukta a bajnoki címért folyó versenyt. Nem biztos, hogy ez a megfelelő alkalom a mosolygásra.

https://www.youtube.com/watch?v=p7FNzVKxULk
Itt a videó is róla.

Vereti magát,mutogat kifelé a gólörömnél,közben meg elvesztettük a bajnokságot,3 nappal ezelőtt meg kiestünk a BL-ből.
Miért kell ezt?
Te komolyan beteg vagy :lol: :lol:
Vereti magát? Hol?
Pepe meg honnan tudják, hogy mit mondott, mikor takarja a száját...meg meg akarta szerezni...és te bemásolod ide ezt a szemetet. Fogadd el a gratulációmat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 19., kedd 13:32

Nem tudom hogy igaz-e vagy sem,de azért úgy tűnik nem csak nekem zavarta a csőrömet Ronaldo ünneplése miközben a Real égett:

A királyiak mérkőzésének végén a pályán érdekes jelenet játszódott le. A találkozón triplázó, ezzel az Aranycipőért folytatott versenyben négygólos előnyt szerző Cristiano Ronaldo szokás szerint meg akarta szerezni a meccslabdát. Ebben Marcelo segített neki. A labda birtokba vétele után CR elégedetten „ünnepelte” újabb remek teljesítményét, és fogadta a társak gratulációját.
Ekkor lépett színre Pepe, aki szólt honfitársának, hogy hűtse le magát, mert a Real Madrid közben hivatalosan elbukta a bajnoki címért folyó versenyt. Nem biztos, hogy ez a megfelelő alkalom a mosolygásra.

https://www.youtube.com/watch?v=p7FNzVKxULk
Itt a videó is róla.

Vereti magát,mutogat kifelé a gólörömnél,közben meg elvesztettük a bajnokságot,3 nappal ezelőtt meg kiestünk a BL-ből.
Miért kell ezt?
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 18., hétfő 20:19

nem tudom volt e: Guillem Balague: "Nincs semmiféle megegyezés a Real és De Gea között. Van egy Unitedes ajánlat a kapusnak, ami megötszörözné a fizetését és a Real ennyit nem tud neki kínálni."

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 18., hétfő 20:14

ha egyszer mi is betalálnánk egy ilyenbe és nálunk robbana be teljesen és nem 80 100 ert kellene venni embereket akik félig meddig vagy egyaltalan nem válnak be.
nem volt olyan rég varane érkezése.
odegaardból is lehet valami. szóval próbálkozunk mi.
de nem egyszerű, látod. egy kicsit sikertelenebb év és megőrül mindenki.

amúgy szerintem sokan szívesen lennének a real játékosmegfigyelője.
fifázz, efemezz. ott valamennyire kiélheted magad. :)

szerk: ja, marcelot el is felejtettem.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 18., hétfő 20:12

Simán..:) Nyilván viccesen írtam, ott volt a mosolyjel, de egyébként meg szívesen lennék a Real játékosmegfigyelője:) Egyébként video ide, video oda szerintem tényleg eleg kimagaslónak tűnik a gyerek, de majd az idő eldönti.Balet egyébként én nem irtam volna le, vannak szerintem kimagasló tulajdonságai, de fejben gyenge és nagy az arca, ez elég rossz párosítás.Na de ez nem is ide tartozik.Nem akartam én semmi komolyat ezzel, csak ránéztem a gyerekre és tényleg elég jónak tűnik ezért elgondolkoztam mi lenne, ha egyszer mi is betalálnánk egy ilyenbe és nálunk robbana be teljesen és nem 80 100 ert kellene venni embereket akik félig meddig vagy egyaltalan nem válnak be.Nem mintha én fizetném ki, de jól esne a lelkemnek.:)
Casillas Guti Raúl
Varane Ramos Marcelo Isco Benzema (igaz ebből három nem fillérekért jött, de nálunk robbantak be igazán.)

fenomeno22
Kedvenc játékosaid: ronaldo09
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 18., hétfő 20:07

mocsok írta:
fenomeno22 írta:Bale helyett:) Ballábas, jó is lenne.;) Azert Morataval videó alapján se venném egy kalap alá, ez egy végtelen labdaügyes gyerek.Persze tudom nem vehetünk meg mindenkit, de azért néha belenyulhatnánk mi is a tutiba korábban, és most itt a masik véglet odegaard.
Simán..:) Nyilván viccesen írtam, ott volt a mosolyjel, de egyébként meg szívesen lennék a Real játékosmegfigyelője:) Egyébként video ide, video oda szerintem tényleg eleg kimagaslónak tűnik a gyerek, de majd az idő eldönti.Balet egyébként én nem irtam volna le, vannak szerintem kimagasló tulajdonságai, de fejben gyenge és nagy az arca, ez elég rossz párosítás.Na de ez nem is ide tartozik.Nem akartam én semmi komolyat ezzel, csak ránéztem a gyerekre és tényleg elég jónak tűnik ezért elgondolkoztam mi lenne, ha egyszer mi is betalálnánk egy ilyenbe és nálunk robbana be teljesen és nem 80 100 ert kellene venni embereket akik félig meddig vagy egyaltalan nem válnak be.Nem mintha én fizetném ki, de jól esne a lelkemnek.:)

van egy srác akit láttál egy videón és már a kezdőbe is tennéd?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 18., hétfő 20:01

Klopp Törökországban kirándul, és lehet a Fenerbache meggyőzi őt. Nem semmi házasság lenne, fanatikus edző, őrült drukkerek :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 18., hétfő 19:58

mocsok írta:
fenomeno22 írta:Bale helyett:) Ballábas, jó is lenne.;) Azert Morataval videó alapján se venném egy kalap alá, ez egy végtelen labdaügyes gyerek.Persze tudom nem vehetünk meg mindenkit, de azért néha belenyulhatnánk mi is a tutiba korábban, és most itt a masik véglet odegaard.
én most hallok róla először. vegyükmeg
Kép

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 18., hétfő 19:52

fenomeno22

HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 18., hétfő 18:36

reeed_ati írta:
Ez a Paulo Dybala akit megvett a juve nagyon jónak tűnik(videók alapján),gyors,technikas,hatarozott kapu előtt,nem értem nálunk miért nem merült fel,muszaj majd átvenni inkább 100ért:)
Azért mindenkit, akiről összevágnak egy komolyabb yutube vidit, nem lehet madridba igazolni. :)
Sőt Morata példája mutatja, hogy egy ilyen fiatal játékosnak, aki még nem akkora név, sokkal nagyobb sansza van a fejlődésre, komoly karrierre egy Juve szintű csapatban, mint mondjuk nálunk.
Tényleg nálunk amúgy ki helyett játszana?
Mert pl. Isco és James sem az eredeti posztjukon játszanak, egyrészt a BBC megbonthatatlansága miatt, másrészt a gyenge csere középpályásaink miatt.
Tegyük fel idejönne hozzánk, Carlót ismerve kapna 10-15 perceket, kiesne a formájából, azután még annyit sem játszana, sztem egy év alatt le is lenne amortizálva rendesen.
Bale helyett:) Ballábas, jó is lenne.;) Azert Morataval videó alapján se venném egy kalap alá, ez egy végtelen labdaügyes gyerek.Persze tudom nem vehetünk meg mindenkit, de azért néha belenyulhatnánk mi is a tutiba korábban, és most itt a masik véglet odegaard.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 18., hétfő 18:12

Ez a Paulo Dybala akit megvett a juve nagyon jónak tűnik(videók alapján),gyors,technikas,hatarozott kapu előtt,nem értem nálunk miért nem merült fel,muszaj majd átvenni inkább 100ért:)
Azért mindenkit, akiről összevágnak egy komolyabb yutube vidit, nem lehet madridba igazolni. :)
Sőt Morata példája mutatja, hogy egy ilyen fiatal játékosnak, aki még nem akkora név, sokkal nagyobb sansza van a fejlődésre, komoly karrierre egy Juve szintű csapatban, mint mondjuk nálunk.
Tényleg nálunk amúgy ki helyett játszana?
Mert pl. Isco és James sem az eredeti posztjukon játszanak, egyrészt a BBC megbonthatatlansága miatt, másrészt a gyenge csere középpályásaink miatt.
Tegyük fel idejönne hozzánk, Carlót ismerve kapna 10-15 perceket, kiesne a formájából, azután még annyit sem játszana, sztem egy év alatt le is lenne amortizálva rendesen.

fenomeno22

HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 18., hétfő 17:53

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 16:31

Kód:

Nagy Marca szavazás végeredménye (160.000 szavazó): A Real Madrid jövője
Ancelotti - igen - 60%
Casillas - nem - 58%
Navas - igen - 75%
Pacheco - nem - 62%
Ramos - igen - 88%
Pepe - igen - 70%
Varane - igen - 90%
Arbeloa - nem - 77%
Carvajal - igen - 87%
Coentrao - nem - 76%
Marcelo - igen - 87%
Nacho - igen - 66%
Khedira - nem - 90%
Kroos - igen - 91%
Lucas S. - nem - 56%
Macika - nem - 78%
Isco - igen - 87%
James - igen - 91%
Bale - igen/nem - 50%
Modric - igen - 92%
Ronaldo - igen - 70%
Benzema - igen - 73%
Jesé - igen - 55%
Chicha - nem - 52%
------------------------
Morata - nem - 55%
De Gea - igen - 65%
Pogba - igen - 56%
Vidal - nem - 67%
Leno (??) - nem - 81%
Verratti - igen - 54%
Casemiro - igen - 62%
----------------------
Ödegaard - nem - 55%
Asensio - nem - 59%
Batalla (??) - nem - 67%
Ödegaard kicsit meglepetés, ahogy Pogba és Verratti alacsony százaléka is. A jelenlegi játékosok helyzetét szinte tökéletesen lőtték be. Ritka.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 16:17

Csabi írta:Aszittem valami Castillás arcz. :mrgreen:
:lol: :lol:
Agyadra mentem már a Cé topicban, látom. Követni sem bírod mi a fuck van :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. május 18., hétfő 16:17

Csabi írta:kiaz? :mrgreen:
Német kapus, szóval ahogy az összes fiatal német kapus, ő az ÚJ KAHN ÉS NEUER egybegyúrva :D

Amúgy a leverkusen kapusa, szerintem nem rossz amúgy.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 18., hétfő 16:17

Aszittem valami Castillás arcz. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 16:16

Csabi írta:kiaz? :mrgreen:
Kapus bazzeg :D Bayer kapusa. Egy időben nagyon írták, hogy ő jön és nem DDG.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 18., hétfő 16:15

kiaz? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 16:13

Leno (??) - nem - 81%
Itt miért írtál kérdőjelet?
Ja és Batalla is az, River Plate, vele valami egyezség is van/volt elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 18., hétfő 16:12

Nagy Marca szavazás végeredménye (160.000 szavazó): A Real Madrid jövője
Ancelotti - igen - 60%
Casillas - nem - 58%
Navas - igen - 75%
Pacheco - nem - 62%
Ramos - igen - 88%
Pepe - igen - 70%
Varane - igen - 90%
Arbeloa - nem - 77%
Carvajal - igen - 87%
Coentrao - nem - 76%
Marcelo - igen - 87%
Nacho - igen - 66%
Khedira - nem - 90%
Kroos - igen - 91%
Lucas S. - nem - 56%
Macika - nem - 78%
Isco - igen - 87%
James - igen - 91%
Bale - igen/nem - 50%
Modric - igen - 92%
Ronaldo - igen - 70%
Benzema - igen - 73%
Jesé - igen - 55%
Chicha - nem - 52%
------------------------
Morata - nem - 55%
De Gea - igen - 65%
Pogba - igen - 56%
Vidal - nem - 67%
Leno (??) - nem - 81%
Verratti - igen - 54%
Casemiro - igen - 62%
----------------------
Ödegaard - nem - 55%
Asensio - nem - 59%
Batalla (??) - nem - 67%

A legtöbbel személyszerint egyetértek, kivéve Jesé és Pogba százalékait. A nyáron az első, és legfontosabb lépés, hogy kitakarítsuk azokat, akik nem kellenek az edzőnek, mert ilyenből sok játékos van, akit nem mer berakni, nem bízik bennük. Itt a legnagyobb probléma: Khedira, Coentrao, Chicha, Lucas, Illarra, Jesé és Arbeloa, ezeknek menniük kell. A legtöbbet úgyse használta Ancelotti, szóval teljesen mindegy. A helyükre olyanokat kell hozni, akiket be mer tenni majd. Casemiro visszahozatalával se értek egyet. A Portóban nagyon jó év van mögötte, de Ancelotti tavaly szemmel láthatóan nem bízott benne, és én szerintem ezen 1 év a szomszédoknál nem változtat.

Pogbával akkor értenék egyt, ha megválunk az Isco/James páros valamelyikétől, mert túlságosan támadó. Nekünk sokkal inkább Verratti féle kéne. Egy Verratti - Kroos - Modric - James/Isco négyest nagyon tudnék adni, mögöttük 2 olyan kiegészítőemberrel, akiket lehet játszatni a meccsek 80%-án. Isco ilyen, még kell 1-2. Lucas és Illarra nem ilyenek. Inkább legyünk nyáron 16-os kerettel, de tudjuk, hogy kell igazolni, minthogy itt legyen 22 nagyfejű arc, és Ancelotti meg folyamatosan nyilatkozza, hogy a keret készen áll, mindenki fontos tagja, aztán meg a negyedét legközelebb majd márciusban látjuk megint.

Vissza: