Egyéb bajnokságok
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
Állítólag a PSG egy szezonra kölcsönvenné Xavit, ezzel pedig úgy erősíthetné meg csapatát, hogy megkerüli az FFP-t.
Szerintem is a Monaco nyakán marad. Ilyen teljesítményre senki nem fogja megadni neki azt a fizetést, önszántából meg nyilván nem enged belőle...
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Chelsea csak nem olyan hülye, hogy egy ilyen lepukkadt játékost kölcsönvegyen.
Hatalmas fizuja mellé nulla teljesítmény társul. Szerintem marad a Monacoban.
Hatalmas fizuja mellé nulla teljesítmény társul. Szerintem marad a Monacoban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Chelsea.András93 írta:A Monaco 3. lett, így augusztusban selejtezik a BL-főtábláért.
Vajon Falcao hova igazol most? Ugye a MU is BL induló jövőre. Valaki csak megveszi, aki nem.
Vagy valamelyik milánói csapatba, akik 13 részletben plusz selyemsonkában és pizzában rendezik a fizetését.
Nem illik.
- András93
A Monaco 3. lett, így augusztusban selejtezik a BL-főtábláért.
Vajon Falcao hova igazol most? Ugye a MU is BL induló jövőre. Valaki csak megveszi, aki nem.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Mondjuk könnyen vállal be ilyeneket így, hogy Terry már nem a csapattársa.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
csak nehogy jöjjön a bejelentés, miszerint júliusban davidluiz megnősül...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerencsétlennek eddig ennyi öröme volt a foci mellett, mostmár ez sem lesz
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
De szerintem ő úgy gondolja, hogy mostantól számítva Eddig nyugodtan lehetett...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk én csak felpróbálom a cipőt mielőtt megveszem.
Komolyra fordítva, bár értelmét nem látom, természetesen tiszteletre méltó.
Komolyra fordítva, bár értelmét nem látom, természetesen tiszteletre méltó.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ul-2414217
na ezzel lehet csak en leszek igy, de teljes mertekben adom a cikket (nem csak azert mert baptista vagyok, mert nagyon sok baptista nem tud varni...) es nagyon becsuletre melto amit csinal. EZ az igazi onkontrol, ami pedig az igazi erettseget mutatja.
na ezzel lehet csak en leszek igy, de teljes mertekben adom a cikket (nem csak azert mert baptista vagyok, mert nagyon sok baptista nem tud varni...) es nagyon becsuletre melto amit csinal. EZ az igazi onkontrol, ami pedig az igazi erettseget mutatja.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ez hihetetlen... isten nyugosztalja!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nincs bajom a gyerekkel, de ez kapushiba.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szerintem sem, de BL-ben ilyen kerettel soha nem lesznek esélyesek és nem Blanc miatt. Persze le eshet nekik, de én nem vagyok elájulva a játékosaiktól, mint sokan mások. Sirigu átlag kapus, Thiago Silva eléggé vissza esett, Luiz vicc, 10-ből 2 jó meccse van. Van der Wiel és főleg Maxwell 2. vonal inkább. A Digne-ből meg Aurierből lehet még valami, de még nagyon fiatalok. Középen Verrattin kívül nincs top emberük. Pastore nem 4-3-3-ba való, amúgy Ő rohadt jó lenne. De Matuidi (mondjuk Ő egész korrekt) Motta, Cabaye vonal sem top. Elől Ibra már öreg, Cavani átlag, Lavezzi meg Lucas pedig túl van fújva.BBeno írta:blanc soha nem fog nagyobb dolgot véghez vinni mint a bajnoki cím.
Lényeg a lényeg, hogy ha PSG szimpatizáns lennék, akkor nálam nem lennének ennél sokkal nagyobb elvárásaim.
Aztán majd a nyáron még lhet tovább csiszolják a keretet, csak akik igazán erősítést jelentenének, nem mennének oda.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
nem rossz az a keret. francia 1-et röhögve kell hozniuk. BL-ben meg ott volt a kis szerencse a chelsea ellen. sajnos simán kaptak ki a barca ellen de szerintem ez a blanc soha nem fog nagyobb dolgot véghez vinni mint a bajnoki cím.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Annyira nem mű Ő. Biztos találnának nála jobbat, viszont ha a BL-re gondolok, akkor nem lepődök meg, hogy nem esélyesek. Persze a bajnokságukat simábban kéne nyerjék, de úgy néz ki csak meg lesz az. A kezdő 11-e nem annyira erős mint egy Real-é, Barca-é, München-é. Idén kis szerencsével össze jöhetett volna nekik az elődöntő, csak hát ők is szívtak az eltiltottakkal/sérültekkel, meg pont egy formában lévő Barca-t kaptak, akik ellen nem szégyen kiesni.BBeno írta:műedző blancot
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
na a lyon most mond le végleg a bajnoki címről. szerencsére. viszont így nem rúgják ki azt a műedző blancot. majd rájönnek idővel hogy oda nem ő kell.