Real Madrid vs. Barcelona
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Meglepő. Ja nem
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én örülök neki, ha egy meccs lenne a spanyol szuperkupa semmi gond nem lenne.De ez a 2 meccs általában mindig beékelődik a bajnoki 1. és 2. forduló közé, buktunk is már nem 1 pontot ezek miatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kár. Valóban el levett volna nézegetni egy klasszikust Augusztusban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Utánaolvasva, a Bilbao és a Barca fog játszani augusztusban, akármi lesz a végkimenetel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezt most én sem értem, de valóban így volt ahogy írtad, a bilbaoval tolták utána augusztusban a szuperkupát.nmate írta:2009-ben ugyanez volt a felállás, akkor a Bilbaoval játszottak, nem? Változtattak?
remélem velünk játszanak majd, legyen már augusztusban éles meccsünk, így is jövőhéten jön a szezonban az utolsó meccsünk.. + legalább hátha nem aug.31én akarunk majd igazolni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt olvastam valahol, hogy a bajnoki második kapja meg az esélyt, de lehet tévedek.nmate írta:2009-ben ugyanez volt a felállás, akkor a Bilbaoval játszottak, nem? Változtattak?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
2009-ben ugyanez volt a felállás, akkor a Bilbaoval játszottak, nem? Változtattak?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Velünk.sandorzolika írta:Valaki irja meg hogy is van ha a barca a kupat is behuzza, a szuperkupaert kivel fog jatszani?
Ujra a Bilbaó-val vagy a bajnoki ezustermessel?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valaki irja meg hogy is van ha a barca a kupat is behuzza, a szuperkupaert kivel fog jatszani?
- Hasta el final, Vamos Real -
- András93
Szerintem meg akkor két (vagy több) gólkirály van. Egyébként sem számít semmit, tudtommal nem jár érte semmilyen aranycipő.'shutterisland írta:ha igaza van h3x0r-nak, és tényleg a lejátszott percek száma a lényeg azonos állásnál, akkor:
Szerintem itt 4-5 játékos meg sem közelíti Suarez képességét, tehetségét, ösztönös zsenijét, ami a góllövést illeti, nemhogy egy vonalban vannak vele. Hosszú évek óta az egyik legjobb center, a régi iskola centere, nem ez a kapom-visszaadom, átveszem-nézelődök típus, ösztönből támadja a kaput....amit kissé elvesztett most, a játékrendszer és Messi miatt, de egy lapon nem említeném Costával, Griezmannal vagy Tevezzel, valami egész más kategóriát képvisel...most a viselkedést félretéve.R.M.C.F írta:A szűk elit nálam 3 játékos kvalitásra,de ibra már kezd kiöregedni,meg a súlya is szépen iperedik évről évre......utána a 2nd vonalba akik nagyon elmaradnak a fentebbektől,szintén kvalitás vagy ide már pillanatnyi forma is meghatároz mint griezmann idei teljesíménye,tevez ,rooney,aguero,neymar,lewa,bunkócosta,suarez,robben,benzema stb........ja és morata,hiszen eldöntött a bl döntőbe jutást.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azjo mert sima Barca Bl győzelmet érzek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem kéne, úgyhogy remélem marad a tendencia a messivel és barcával kapcsolatos jóslataid eredményességében.Én nekem van egy olyan érzésem már régóta,hogy Messi dobbantani akar és ez a hirtelen feltámadás bennem ezt csak megerősítette.
ha igaza van h3x0r-nak, és tényleg a lejátszott percek száma a lényeg azonos állásnál, akkor :Jelenleg Messi-CR 10-10 gól. Ha Messi betalál, övé a gólkirályi cím, most megosztott. És még Neymar (9) is viheti a bankot.
- ha messi és neymar sem talál be, gólkirály ronaldo.
- ha messi betalál és neymar nem rúg nála többet, akkor gólkirály messi.
- ha neymar betalál és messi nem rúg gólt / kevesebbet rúg legalább egy góllal nála, akkor gólkirály neymar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi most varratta magára a Sagrada familiát, mert annyira Barcelona gyermeke.dzsi91 írta:Én nekem van egy olyan érzésem már régóta,hogy Messi dobbantani akar és ez a hirtelen feltámadás bennem ezt csak megerősítette.Legalábbis semmi jel nem mutatott arra,hogy ő visszajön viszont egy szép búcsú adhat ekkora motivációt még egy Messinek is.Aztán lehet h csak belemagyarázom.
Mintha olvastam is volna olyan cikket,hogy valaki lépni fog nyáron az Msn-ből.
Az MSN-es dolog az a fizetésekre vonatkozott, de úgy általában az egész csapatra is hogy túl sokat költenek és ez már nem tartható állapot és benne van, hogy a háromból egy lelép.
De szerintem hamarosan kukázzák ugye Alvest és Xavit is, az rengeteg lóvé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Én nekem van egy olyan érzésem már régóta,hogy Messi dobbantani akar és ez a hirtelen feltámadás bennem ezt csak megerősítette.Legalábbis semmi jel nem mutatott arra,hogy ő visszajön viszont egy szép búcsú adhat ekkora motivációt még egy Messinek is.Aztán lehet h csak belemagyarázom.
- ___Samy___
le vannak osztva persze, de suarez is és neymar is úgy érkezett, hogy az előző csapatnál ők voltak a kiskirályok, szerintem csak kérdés, hogy meddig bírják a "másodvonalat" messi mögöttNem hiszem, hogy egoizmus előjönne. Azert szepen le vannak osztva a szerepek. Neymaron es Suarezen is latszik, h tudjak ki az ur a haznal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kb ja. Onnan még neymar bemozdulhat a top3ha ha.....ha......
Suárez már nem fog. Illetve ne felejtsük el az évente felbukkanó újakat.
Suárez már nem fog. Illetve ne felejtsük el az évente felbukkanó újakat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Jelenleg Messi-CR 10-10 gól. Ha Messi betalál, övé a gólkirályi cím, most megosztott. És még Neymar (9) is viheti a bankot.OutSider írta: Szerintem ez mindenki számára egyértelmű.
Az ősze sem volt rossz összességében.. de arra is rápakolt egy lapáttal.
Le a kalappal. Csodának kellene történnie, hogy ne vigye el az 5. aranylabdát CR7 spanyol és BL? gólkirályai címe ellenére is.
És jogosan is vinné ezúttal Messi összességében.
Azért remélem, hogy a BL döntőben már nem lő gólt és tényleg CR-nél marad legalább a góllövő cím.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk ha nálad 3 játékos (amiből azért fixen ronaldo és messi megkérdőjelezhetetlen) alkotja a szűk elitet, akkor nem csoda, hogy neymar és suarez nem az, mert így fizikai lehetetlenség is.
egyébként lényegében igazad van, én top 10-es támadónak tartom a jelenlegi mezőnyben a képességeket és formát is tekintve suarezt és neymart is, ellenben messi annyival felettük áll képességekben, a játék képére való hatásban, statisztikákban, hogy mindig is ki kell emelni őt.
akkor is, ha az msn most tényleg nagyon jól működik együtt.
egyébként lényegében igazad van, én top 10-es támadónak tartom a jelenlegi mezőnyben a képességeket és formát is tekintve suarezt és neymart is, ellenben messi annyival felettük áll képességekben, a játék képére való hatásban, statisztikákban, hogy mindig is ki kell emelni őt.
akkor is, ha az msn most tényleg nagyon jól működik együtt.